görümcemin tavırlarına anlam veremiyorum

Görmemezlikten geleceksiniz, bu durumu hiçbir şekilde üstelemeyeceksiniz ne kendi içinizde ne de eşinize karşı.

Ama simdi niyeti ney bilmiyorum ki.iyiyse anlar beni ama kotuyse beni daha cok uzer bu durum.. bundan endiseliyim

Ya aslında niyet diye bi şey yok da tek sebep kıskançlık. sen de takılma konuşma olmazsa olmaz eşinle mutlu ol yeter "it ürür kervan yürür" boşver konuşmasın ya üzülme de bu duruma. eşin kızkardeşiyle konuşurken sinir olmamak için de kendine bi uğraş bul onunla ilgilen. ama ben şaşırdım yani nasıl bi kardeşlik gün içinde mesaj,hergün yarım saat konuşma bunu kocamla sevgiliyken yapıyoduk biz ya:) ben abimle böyle bi iletişime sahip değilim sahip olan da var mı onu bilmiyorum abartı geldi...

senı umursamayan bırını sende umursama bence..o senı ısteyene kadar ne esıne soyle nede gorumcene yansıt..bosver
o aılenın dıısnda kalır senınde cokta umrunda olmasın yanı:50:

senı umursamayan bırını sende umursama bence..o senı ısteyene kadar ne esıne soyle nede gorumcene yansıt..bosver
o aılenın dıısnda kalır senınde cokta umrunda olmasın yanı:50:

Ailenin disinda kalan o degil ben oluyorum malesef.. :(

Ben onlarin arasina girmedim hic bir zaman girmem de.. ayrica gelininizin yaptigi seyi bir kere bile yapmadim.. gorumceme karsi iyi guleryuzlu samimi davrandim.. evlendigimizden beri hep boyleydi.benn aralarina girmek gibi derdim yok.sadece ankayiss ve dusunce istedim.. ben haksiZim hakliyim diye bisey dr demedim.bence sozleriniz yankis. Eger dediklerinizi yapmis olsaydim hakli olabilirdiniz. Bana bu sekikde davranmasi icin bi sebep yok.benn istegim sadece dusunceli davranmasi. Ki sizde yaDiklarimi tam anlamiyla okusaydiniz anlardiini bunu. Ben esimin ailesiyle kotu olmak istemiyorum dedim. Esimle gorumcemin arasina girmek de kotu olmasini saglar.. cok haksi bi yorum olmus sizin ki kusura bakmayin

konuyu açarken yazdıklarınız bende hergün görüşmelerinden rahatsız oluyormuşsunuz izlenimi uyandırdı yanlış anladıysam sizi üzdüysem özür dilerim...

konuyu açarken yazdıklarınız bende hergün görüşmelerinden rahatsız oluyormuşsunuz izlenimi uyandırdı yanlış anladıysam sizi üzdüysem özür dilerim...

Hyr rahatszlik duydugum o degil tamamini okusaydini anlardiniz oyle olmadigini.neyse artik sorun yok.

Ben telefonla çok fazla konuşmayı sevmem, yani konuşacak bir şey bulamııyorum ama konuşanlara da imrenirim yalan yok, kardeşlerimle böyle olmayı da çok isterim her gün yarım saat olmasa bile seslerini duymak isterim. Görümceniz sizi kıskanıyor olabilir veya kıskanmıyordur bilemem, ama her insanın yapısı farklıdır. Kardeşimle konuşurken evlendiği kişinin karakterine göre konuşmak isterim elbette, ama zaten sizde konuşuyormuşsunuz, mesajlaşıyormuşsunuz her gece istisnasız konuştukları için istemiyordur belkide? Daha seyrek görüşseydiniz veya sadece kardeşini aradığında konuşma imkanınız olsaydı isterdi belki..

Hem gelin hem gorumceyim bu tavriniza bir anlam veremedim acikcasi
Eger sizden gizli konusmuyorlarsa veya bu konusmalardan sonra esiniz size karsi tavirlari degismiyorsa sorun etmeyin bence
Evlendikleri ilk zamanlarda abim ve gelinimizle birlikteyken herhangi bir konuda konusup espri yaparken falan gelinimizde bariz bir sekilde sinirlenir ortami terkederdi halbuki biz hep onuda sohbete dahil eder onunda yuzune bakarak konusurduk...
Baktikki bu durum onu rahatsiz ediyor ve abimle aralarinin acilmasina sebep oluyor maalesef zamanla abimle aramiza "mesafe koymak zorunda kaldik"
Oysa biz ayni karinda yattik,ayni acilarla buyurken birbirimize kenetlenerek ayakta kaldik ve daha pek cok neden var eside olsa abimle aramiza girmeye hakki yoktu...
Su ana kadarki yorumlar hep sizi hakli cikarmis ama kusura bakmayin ama bence haksizsiniz...
Eger evliliginize zarar vermiyorsa gorumceniz Allah askina aralarina girmeyin...

İyi hos diyorsunda canim gecenin bir yarisinda aramasi saygisizlik degil mi. İnsanlar yataga girmis rahatsiz etmenin ne alemi var. Kardesinde olsa cokta sevsen, ara gunduz ne konusacaksan konus. Bende boyle dusuncesiz tiplere sinir olurum.

Ben telefonla çok fazla konuşmayı sevmem, yani konuşacak bir şey bulamııyorum ama konuşanlara da imrenirim yalan yok, kardeşlerimle böyle olmayı da çok isterim her gün yarım saat olmasa bile seslerini duymak isterim. Görümceniz sizi kıskanıyor olabilir veya kıskanmıyordur bilemem, ama her insanın yapısı farklıdır. Kardeşimle konuşurken evlendiği kişinin karakterine göre konuşmak isterim elbette, ama zaten sizde konuşuyormuşsunuz, mesajlaşıyormuşsunuz her gece istisnasız konuştukları için istemiyordur belkide? Daha seyrek görüşseydiniz veya sadece kardeşini aradığında konuşma imkanınız olsaydı isterdi belki..

Adab i muaseret kurallari vardir. Nezaketen konusmuyosa bile selam soyler

Aynen ben de oyle dusunuyorm.. bu forumda tanidiklar oldugu icin cok da acik yazamiyorum.esim ailesinn yanina gidiyor bir kac gun kaliyor ben bazi durumlardan dolayi gidemiyorum bunu da kullanarak bu tavirlari yapiyor.. sinir oluyorum

Esin neden bikac gun kalip seni yalniz birakiyo ki :((((((

Çok büyük sorunlarınız yoksa sen arasıra ara konuş muhabbet et. Yumuşak davran bir trip atar iki atar sonra oda seni aramaya başlar. Çok şükür ben görümcemlerden yana çok şanslıyım onlarla herşeyi konuşabiliyorum çok iyi insanlar. Eşimle hergün görüşüyorlar biri gündüz arasa öbürü akşam arıyo ama benide hep telefona istemezler çok nadirdir. Genelde direk beni ararlar yada ben onları. Bence bekleme sen ara. Gururum kırılacak diye düşünme bu senin büyüklüğünü gösterir. Buzların erimeside sana huzur vericektir inşallah... Ben bi görümcelerimi arayım napıyolar:D

Son düzenleme:
Cnm senin yerinde olsam ne eşime ne de görümceme bu konuda rahatsız olduğumu asla belli etmezdim. Görümcen bu durumdan rahatsız olduğunu anlarsa amacı görümcelik yapıp seni sinir etmekse daha da fazla rahatsız edici şeyler yapabilir.

Eğer eşini sana karşı doldurmuyorsa, kötülemiyorsa, evliliğini etkilemiyorsa bırak arasın konuşsunlar cnm. Eşin zaten sürekli senin yanında yarım saat ablasıyla konuşsa ne olcak? O sana slm göndermiyorsa sen ona gönder ya da gün içinde sen onu ara konuş, rahatsız olmadığını anlasın.

Bence görümcenle ne kadar az konuşursan o kadar karlısın demektir. Kadın sana iyilik yapıyor haberin yok :) Bu evlilik hayatında başına gelen en güzel olaylardan biri... Beni şimdi anlamayabilirsin ama zamanla anlarsın. Sevmediğin biriyle konuşmak zorunda olmak çok daha zor ve yıpratıcıdır çünkü... Onlar konuşurken canın ne istiyosa onu yap ve şükret bence....

siz elbette görümcenizin neden bu şekilde bi tavır takındığını daha iyi bilirsiniz,kıskançlıktan mı,özlemekten mi,size gıcıklığından mı,bilmeden mi,farkında olmadan mı,isteyerek mi ve daha bir çok seçenek var ama tüm seçenelerin tek bi çözümü var bence...
tatlı dil,hakiki muhabbet,halis bir niyet,hüsn ü zan... o istemezse siz isteyin tlfonu. hem belki o da sizin telefonu istemenizi bekliyordur. 'abla nasılsın ne yapıyorsun,özlemiştim bende sesini duyayım istedim nevar ne yok ' diye sorsan belki sonraki adımlar görümcenden gelir... öyle iyi ol ki arada paylaşılamayan eşin değil sen ol. şu sinir et,surat as,tlfn yönlendir gibi fikirler evliliğinizi yıpratmaktan başka hiç bi işe yaramaz:19:

Çok büyük sorunlarınız yoksa sen arasıra ara konuş muhabbet et. Yumuşak davran bir trip atar iki atar sonra oda seni aramaya başlar. Çok şükür ben görümcemlerden yana çok şanslıyım onlarla herşeyi konuşabiliyorum çok iyi insanlar. Eşimle hergün görüşüyorlar biri gündüz arasa öbürü akşam arıyo ama benide hep telefona istemezler çok nadirdir. Genelde direk beni ararlar yada ben onları. Bence bekleme sen ara. Gururum kırılacak diye düşünme bu senin büyüklüğünü gösterir. Buzların erimeside sana huzur vericektir inşallah... Ben bi görümcelerimi arayım napıyolar:D

Beklemeden ariyorum konusuyoruz.. ama bu tavri bana dogru gelmiyi ve anlam veremiyorum

siz elbette görümcenizin neden bu şekilde bi tavır takındığını daha iyi bilirsiniz,kıskançlıktan mı,özlemekten mi,size gıcıklığından mı,bilmeden mi,farkında olmadan mı,isteyerek mi ve daha bir çok seçenek var ama tüm seçenelerin tek bi çözümü var bence...
tatlı dil,hakiki muhabbet,halis bir niyet,hüsn ü zan... o istemezse siz isteyin tlfonu. hem belki o da sizin telefonu istemenizi bekliyordur. 'abla nasılsın ne yapıyorsun,özlemiştim bende sesini duyayım istedim nevar ne yok ' diye sorsan belki sonraki adımlar görümcenden gelir... öyle iyi ol ki arada paylaşılamayan eşin değil sen ol. şu sinir et,surat as,tlfn yönlendir gibi fikirler evliliğinizi yıpratmaktan başka hiç bi işe yaramaz:19:

Bu dediklerinizi zaten yapiyorum.ama degisen bisey yok... ben ona guzel dabranirken karsiliginda bunu gormek canimi sıkıyo

Arkadaslar evliyim.esimiin ailesi bizden farkli sehirde yasiyor.aramizda 12 13saatlik mesafe var.. gorumcem aksam esim evdeyken esimi arar yarim saat bazen daha fazla muhabbet ederler ama beni tlfna istemez. Selam bile gondermez bazen eminim ama esim selam gondermis gibi selami var ablamin der. Neden boyle yapiyor anlamiyorum.hatta bi keresinde bekledm yannda verir tlfnu gorumcem konusmak ister diye.istemedi ben de ciktim sonra esim ablam koniscakti ama musait degildin dedi.ben de eminim konusmak istemistir dedim.musait olmadigim zamani bekler hep dedim..esim de arada kaliyor.ablasina da bisey diyemiyor.ama ben dr ne yapacagimi sasirdim ki hep konusurm yakinlik gosteririm..nasil davranmaliyim sizce
benimde görümce aday adaylarımdan biri anlattığın gibiydi çözüm yolunu söylüyorum :) onlar konuşurken eşinin elinden telefonu almaya çalış ver birazda ben konuşuyum de biliyorum sinir oluyorsun belkide samimiyetin bile yok ama yap denemekte fayda var bıdır bıdır saçma saçma konuş şu komşuya gittim şuraya alışverişe gittim hmm şu mağzada indirim vardı bugün şu yemeği yaptım gel sende ye vsvsvs ama her aradığında yap bunu zamanla aramıyorlar merak etme en azından senin yanında arayıp seni sinir etmek için arayamıyorlar öyle eşinin iş saatlerinde filan ararlarsa ararlar onuda sen görmedikten sonra sinir olmazsın benim nişanlıma öyle yapıyorlar.hatta ben telefonu alıp uzaklaşıyordum nişanlımdan konuşa konuşa nişanlımı isteyincede lavaboya girdi o neyse bende kapayım sonra yine görüşürüz diodm :)

Back
X