Görümcemle sorunlar başlamak üzere mi?

her insan bir değildir....görümcelere ve kaynanalara ön yargı var bizde...arkadasım bi dur noluyo sen kendi ağzınla sölemissin oda sana danısıyomus ne var bunda canım...yorum yapar sen beğenirsin beğenmediğin yerdede beğenmediğini sölersin sadece birazcık hosgörü olursa ve altında bisey aramama hersey daha güzel olur...
sizler hemen altında bisi arıyosunuz...
buda noluyo ortaya anlasmamazlık sokuyor...he baktın çok karısıyo herseye x'cim ben böle sevdim yada uygun gördüm senin fikrin bana daha söle geldi böle geldi gibi olayı hemen hooop çevirirssin ama aman sorunlarım basladı bu evlenince bana kök söktürür yok böle bisey relax olun biraz kasmayın kendinizi görümce değil arkadas gibi görün bakın nasılda batmıyo size...

Arkadaş alttada yazmış noter gibi her şeyi ona danışmak istemediğini,rahatsız olduğunu ve bende diyorum ki şimdiden tavırını koysun 29 yaşında ve bendende büyük olan biri nişanlı olan bayan kendisi daha iyi düşünür her şeyin iyisini.

[/COLOR]
Anlatamadımmmmm..Noter gibi her fikrimde ona yönlendirilmekten sıkıldım diyorum..İyiniyet veya kötüniyet değil olay.29 yaşında bir yetişkinim sonuçta bu yaşıma kadar kararlarımı hep kendi başıma almış biri olarak bu beni daraltıyor.

DEREN23 ARKADAŞ BUNLARI KENDİSİ SÖYLÜYOR SIKILMIŞ DANIŞMAKTAN ANLADINIZ UMARIM.:bbo:

fikirlerinizi net bir şekilde belirtirseniz. onlara fikir sormadan. ben bunu beğendim bu olsun. gibi..
asla şu nasılmış? sizce de iyi mi gibi onların fikrine başvurursanız sürekli her konuya fikir verme gereği duyarlar.

sakın aman onlara sorayım şu olsun bu olsun deme.. ben böyle istiyorum. ben onu seviyorum yada beğeniyorum beğenmiyorum net bir çizgin olsun. bizim gelin benim zevkime güvenir deyip yarın öbür gün kafasına göre başlar almaya...

Ortada kötü birsey yok tabıkı ama hayatında bir kere gıyeceğin gelinliğin altına gelin ayakkabısınıda görümceye danısıp almak hıcte hoş deil...

Nişanlınızda en ıyısı olsun ıstıyor belli kı ama danısacagı kişiyi sasırmıs olmalı...

Erkekler bazen bu konularda bizim kadar ince düşünemıyorlar maalesef..

Bunlar tatlı dille konusularak halledılebılecek seyler,düğününüze 5 kala sıkmayın canınızı...

sana daha ne danışmalar duşer.. mesafeni koy kimseyede danışma o evlenirken gelip sana danışacakmı baktın çok ustune gelıolar o evlenirken danışsın görumcesine de bence

elbette çok iyi niyetli görümceler de vardır (mesela ben sırnaşık şey ) sen karşındakileri iyi tanı ama rahatsız oluyorsan danışma canım. gerek yok yani.

güzelim olduğun gibi davran..kimseye yok düzeni bozulur yok şöle olur deme..kendi kişiliğini koy..bi yerde bi hata yada sana ters gelen bişey görüyosan bunu belirt..yoksa ileride sen böle değildim değiştin deyip seni suçlarlar..bu sefer istesende kendin gibi olamazsın..evlenicek olan sensin insanlar fikrini söyleyebilir ama son karar herzaman senin olmalı tatlım..nişanlınada ikinizin bir aile olucağınızın sinyalini ver..tabi biraz cilve tatlı dille.erkekler poh pohlanmayı sever..tabi bunu sölerken ailesini atıp seni tutsun manasında demiyorum..inşallah mutlu olursun..şanslıyım görümcem falan yok kaydirigubbakcemile5

Yine tüm aile damatlık bakmaya gittik(biz koloni halince dolaşıyoruz) :bbo:
Neyse takımı aldık gömleği ayrı bi yerden bakmak üzere çıktık.O günde ben adet olmak üzereyim.sıkıntım büyük!..kayınvalidem ve görümcem tezgahtarla muhatap bende arkalarında seyir halindeyim nişanlım arabayı parkedip geldi..bende ona tuvalete gitmem gerektiğini söyledim.biz tuvalete gidiyoruz dedi çıktık inanırmısınız wc ye gidip gelmemiz sadece 5 dk sürdü.geri göndüğümüzde yoktular nişanlım aradı aradı duymadılar neyse en sonunda açtılar biz çıkıştayız dediler gittika rdımızdan onlar çıktı.nişanlım ne oldu gömlek yokmuydu dedi.görümcem:benmi deneyecektim dedi ama nasıl sinirli anlatamam.yaklaşıp dedimki; pedimi değiştirdim.sakinleşmesi ne mümkün bindik arabaya hala bağırıyor..nişanlım: az anlayışlı ol dedi. susmadı tabiki..eve yakın bi yerde durdurdu arabayı babasına sen götür dedi benide indirdi eve bıraktı..tuvalete gitmek için bile sanırım kendisinden izin istemem gerekiyordu..ne olacak sonumuz bilemiyorum :çok üzgünüm:

Walla şekerim herkes yazmış işte sen evleniyosun, sen hayatta bir kere (inşallah) gelin oluyosun. O gün senin günün. Görümceyi, kaynanayı felan takmıyacan. Ben ilk günden beri uzak ve sınırlı bi ilişki içindeyim. Eşimle de konuştum bunları, başta kabul eder gibiler ama 5 ay önce kaynanayla bi cinnet geçirdim, o zamandan beri herşey sütliman. Seni rahatsız eden şeyleri nişanlınla usturupluca konuş, bu kadar müdahil olması beni çok rahatsız ediyor de, nasıl bi çare bulalım de. Erkekler ana kuzusu olsa da kimse karısına kolay kolay sırtını dönmez, hele evlenmek üzereyken seni hakikaten seviyosa hiç dönmez. Biz kadınlar hakikaten herşeyi yapabiliriz istersek ya. Yoksa bööle ömür boyu, daha doğrusu evlenince rahatlarsında, çekebilirsin. Öptüm canım, Allah tamamına erdirsin, ama kendini sakın ezdirme. Mesafeli, ulaşılmaz davran biraz daha çok kıymetin olur.

Walla şekerim herkes yazmış işte sen evleniyosun, sen hayatta bir kere (inşallah) gelin oluyosun. O gün senin günün. Görümceyi, kaynanayı felan takmıyacan. Ben ilk günden beri uzak ve sınırlı bi ilişki içindeyim. Eşimle de konuştum bunları, başta kabul eder gibiler ama 5 ay önce kaynanayla bi cinnet geçirdim, o zamandan beri herşey sütliman. Seni rahatsız eden şeyleri nişanlınla usturupluca konuş, bu kadar müdahil olması beni çok rahatsız ediyor de, nasıl bi çare bulalım de. Erkekler ana kuzusu olsa da kimse karısına kolay kolay sırtını dönmez, hele evlenmek üzereyken seni hakikaten seviyosa hiç dönmez. Biz kadınlar hakikaten herşeyi yapabiliriz istersek ya. Yoksa bööle ömür boyu, daha doğrusu evlenince rahatlarsında, çekebilirsin. Öptüm canım, Allah tamamına erdirsin, ama kendini sakın ezdirme. Mesafeli, ulaşılmaz davran biraz daha çok kıymetin olur.

Nişanlım ailesine çok bağlı biri şimdide sanki hatalı olan bizmişiz gibi bize tavır alıyorlar nişanlım tavrını koydu diye eminim beni daha çok suçluyorlardır..ne kadar iyi olursan ol o iyiliklerin bir anda el kızısın pozisyonunda gözden kayboluyor. senağlama

gelinliğinin altına neden önceki ayakkabını giymek istiyorsun. uygun diye sakın bnu yapma o gün senin için özel... ben kendim almıştım ki benimde uygun ayakkabım vardı. tekde o gün giydim bir daha giymedim. inat ettim onlar almıyorsa kendim alırım diye. hiçbirşeye olur demeyin kendi istediğinizi yapın sonra pişman olursunuz. ben hep olur dedimde ne oldu isteseymişim alırlarmış mış. sonradan suçlu yine beni yaptılar. sakın ezdirmeyin kendinizi ne olur. siz üzüleceğinize onlar üzülsün...

Back
X