arkadaşlar sorun görümcem benm 2 tane görümcem var 3 de kaynım var görümcemin birisi uzakta oturuyor bizden yazları geliyor memelekete onunla baştan beri sevmedik birbirimizi eşimn annesinden kardeşi oluyor babaları ayrı zaten eşimlede pek samimi değiller hep mesafelilerdir
neyse onu yılda birkez görüyorm ne telde konuşurz ne bişi zaten
asıl sorun diğer görümcemle onun evi bizimkine yakın eşimn öz kardeşi eşim eskiden çok sverdi onu bende severdim ablam gibi görürdüm benden büyük eşimden küçük görümcem hep ablam olsun isterdim oyüzden çok samimi ve içten yaklaştım ona öperdim sarılrdım
ilk zamnalr ruh yapısının normal olmadığını anladım herkesle durduk yere küser arkasından konuşur tekrar hiç bişey olmamış gibi de konuşur du
neyse bu benm arkamdan ev temizlemeyi bilmiyor pasaklı falan demiş oysaki ben gayet temiz bir insanımdır insanlık hali evmn dağınık pis olduğuda olmuştur mutlaka bende eşime söyledim eşimde açtıağzını yumdu gözünü abla olsaydın bilmediğini gösterseydin dedi laf edeceğine neyse buarada görümcem 30 ben 22 yaşındayım ondan sonra aramız bozuldu küstük konuşmadık
kayınvaldem ölünce konuştuk elimdne gelen desteği oldum o durumda bile eşime beni karamışlar görümclerim sonradan duydum neyse birsürü olay oldu aramızda bana yaptıklarını anlatsam destan olur
neyse hep bize bişeyler yaptı küstük hepde kendisi evime geldi barıştık 3 5 kez tekrarlandı bu olaylar bize geliyor bende konuşmak zorunda kalıyorum affediyorum yine aynı şeyleri yapıyor durduk yere bize soğuk davranıyor dedikodumuzu yapıyor faln
artık gelirse açmaycğım kapıyı dedim en son 3 aydır konuşmuydk zaten ben yaklaşık 1 yıldır evine hiç gitmedim kendisi geldi hep konuştk yine aynışeyleri yaptı ama bugün kapı çaldı açmak zorunda kaldım hiçbişey olmamış gibi bize nedne gelmiyosun diyor napacağımı şaşırdım ebnde evime gelene surat asamam ters davranamam yine başa döndük özür diledi falan
aksine bende 1 haftadır yorgan döşek yatıyorum hastayım evde darmadağınıktı ortalığı toplamaya çalışıyor sobamı yakıyor melek olmuş bildiğinz ama daha önceleride böyle yapıyordu sonra yılan gibi sokuyordu
eviene gitmek istemiyrm soğumuşm artık bana diyo bak mutlaka bekliyorm bize diyo öpüyor beni napsam ki yine aynı şeyleri yaşamk istemiyorm
napayım ben şimdi tekrar iyi olmaya korkuyorum onunla hep aynışeyleri yaşayıp hzursuz olduk eşimle eşimde kendinden soğumuş artık bende ama eşimn kardeşi sonuçta atsa atsa nereye kadar tekrar samimi olmalımıyım içim almıyor ama nebileyim kimseylede kötü olmak istemiyorum naa
Benim gorumcem de ayni. Bir an kendi hhayatimi okudum sanki