• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

görümcemm

arkadaşlar sorun görümcem benm 2 tane görümcem var 3 de kaynım var görümcemin birisi uzakta oturuyor bizden yazları geliyor memelekete onunla baştan beri sevmedik birbirimizi eşimn annesinden kardeşi oluyor babaları ayrı zaten eşimlede pek samimi değiller hep mesafelilerdir

neyse onu yılda birkez görüyorm ne telde konuşurz ne bişi zaten

asıl sorun diğer görümcemle onun evi bizimkine yakın eşimn öz kardeşi eşim eskiden çok sverdi onu bende severdim ablam gibi görürdüm benden büyük eşimden küçük görümcem hep ablam olsun isterdim oyüzden çok samimi ve içten yaklaştım ona öperdim sarılrdım

ilk zamnalr ruh yapısının normal olmadığını anladım herkesle durduk yere küser arkasından konuşur tekrar hiç bişey olmamış gibi de konuşur du
neyse bu benm arkamdan ev temizlemeyi bilmiyor pasaklı falan demiş oysaki ben gayet temiz bir insanımdır insanlık hali evmn dağınık pis olduğuda olmuştur mutlaka bende eşime söyledim eşimde açtıağzını yumdu gözünü abla olsaydın bilmediğini gösterseydin dedi laf edeceğine neyse buarada görümcem 30 ben 22 yaşındayım ondan sonra aramız bozuldu küstük konuşmadık

kayınvaldem ölünce konuştuk elimdne gelen desteği oldum o durumda bile eşime beni karamışlar görümclerim sonradan duydum neyse birsürü olay oldu aramızda bana yaptıklarını anlatsam destan olur

neyse hep bize bişeyler yaptı küstük hepde kendisi evime geldi barıştık 3 5 kez tekrarlandı bu olaylar bize geliyor bende konuşmak zorunda kalıyorum affediyorum yine aynı şeyleri yapıyor durduk yere bize soğuk davranıyor dedikodumuzu yapıyor faln

artık gelirse açmaycğım kapıyı dedim en son 3 aydır konuşmuydk zaten ben yaklaşık 1 yıldır evine hiç gitmedim kendisi geldi hep konuştk yine aynışeyleri yaptı ama bugün kapı çaldı açmak zorunda kaldım hiçbişey olmamış gibi bize nedne gelmiyosun diyor napacağımı şaşırdım ebnde evime gelene surat asamam ters davranamam yine başa döndük özür diledi falan

aksine bende 1 haftadır yorgan döşek yatıyorum hastayım evde darmadağınıktı ortalığı toplamaya çalışıyor sobamı yakıyor melek olmuş bildiğinz ama daha önceleride böyle yapıyordu sonra yılan gibi sokuyordu
eviene gitmek istemiyrm soğumuşm artık bana diyo bak mutlaka bekliyorm bize diyo öpüyor beni napsam ki yine aynı şeyleri yaşamk istemiyorm

napayım ben şimdi tekrar iyi olmaya korkuyorum onunla hep aynışeyleri yaşayıp hzursuz olduk eşimle eşimde kendinden soğumuş artık bende ama eşimn kardeşi sonuçta atsa atsa nereye kadar tekrar samimi olmalımıyım içim almıyor ama nebileyim kimseylede kötü olmak istemiyorum naa

Benim gorumcem de ayni. Bir an kendi hhayatimi okudum sanki

eşinle konuş ben kimseyi çekmek zorunda değilim de kendini ezdirme dengesiz insanla uğraşmak çok zor seni çok iyi anlıyorum allhyardımcın olsun böyle insanlarıda ıslah eylesinnn ayrıca bence evini ayır aynı evde yaşama onlarla canımmmm konunu okudum aynı evde kaynana kayınbaba görümce kayın çekilmezzzzzz

eşinle konuş ben kimseyi çekmek zorunda değilim de kendini ezdirme dengesiz insanla uğraşmak çok zor seni çok iyi anlıyorum allhyardımcın olsun böyle insanlarıda ıslah eylesinnn ayrıca bence evini ayır aynı evde yaşama onlarla canımmmm konunu okudum aynı evde kaynana kayınbaba görümce kayın çekilmezzzzzz

Hic cekilmiyor aslinda benim esim de tuhaf. Cekemedigimi soylersem git babanin evine der

canım eşimle çok şükür düzelttik arayı eşimde fazla anlatmadı ama işyerinin önünde konuşmuşlar eşimi dışarı çağırmış bana kapıyı açmadı hastneye gidcğm dedi demiş eşimde biz hstneye gidecektik doğru demiş bana soğuk davrandı demiş eşimde zamanında yaptın yaptın onunda sana kalbi doğrulmuyor demiş oyüzden böyle davranıyor demiş ee diyomuş ben özür diledim bende özür dileyince herşey düzeliyormu dedim o kadını hayatımda istemiyorum dedim

eşimede dedim sende hemn onun yaptıklarını unutysn dedim

eşimde yok ben unutmuyorm onada söyledim sen ruh hastasısın dedim diyo

ben evine gidip gelmiyorum çok samimi olmuyorum yolda görürsem konuşursa heee diyip geçiyorum ele güne karşı düşman olmak istemiyorum birde rahmetli annemin hatrına diyor bende tamam samimi olmazsan muhatap olmazsan problem yok dedim 5 aydır gelmiyordu kavga gürültü yoktu dedim 1 gün geldi 2.günü senle problem yaşadım hayatımızdan uzak dursun dedimmmmmmm

inş eşimde muhatap olmaz affetmez onu uzak durur bizden pislikkkk hep huzurumu kaçırdı o inş birdaha gelmezzzz onun yzünden zil çalınca aşağıya bakamıyorummmmm işyerimiz burdaa evimde güzel piyasaya göre çok uygun oyüzden taşınmıyorum taşınsamda işyeri burada zaten ozamn eşime daha çok sırnaşır fırsattan istifade

napacımı şaşırdım

canım benim esinle aranızı düzeltmenize cok sevindim oda neyin ne oldugunu biliyor.insallah gelmez canım benim.yok ya onun yüzünden ev tasınırmı,niye millet yüzünden huzurunu bozasın canım.simdi az buz anlamıstır senin soguk oldugunu bence eskisi kadar gelmez artık yüzü yoksa:29::29::29:

Benim kaynanam oyle yapiyor yapacagini sonra hic birsey olmamis gibi davraniyor .haksiz duruma düsürüyor insani ama Allah tan eşim iyi ve beni asla ezdirmiyor .Sende alismissindir artik insan sogusada atsan atilmiyor satsan satilmiyor .Hayatimizda hep var olacaklar Allah sabir versin

Back
X