Görümcen mi var derdin var..

benim ablam yurtdışında üni okudu memlekete geldiğinde ona gittiğimizde ne dedi biliyormusun kendi ikramınızı kendiniz yapın buzdolapta herşey var dedi! Sonra anneme dedim ki burası Türkiye buradaki adetler ne ise onu uygulasın sinirimden o yaz birdaha yanına gitmedim !

bi kere insan nerde olursa olsun özünü unutmamali dimi..düsün onu yapan ablan oldugu halde gücenmis kirilmisin. burda o kadar tuhafki türkler..asimile olmuslar iyice..herkes mesafelei ve soguk herkes bi duvar örmüs önüne..hic mi hic sevmedim inan. allahdan esim iyi biri cok sükür ( simdilik )

yok evli de değilim canım.ama uzun bi beraberliğim var.senin yapman gereken şey evine 3.şahısların muhabbetini sokup mutsuz olmamak.senin ailen benim ailem gibi kavgalar yaparsanız evliliğiniz yıpranır.mutlu olmanı diliyorum.allah bir yastıkta kocatsın:34:

tesekkür ederim hayatim tavsiyene uyucam..esim aslinda bana düskün o konulari bana birakiyo. ama ben biraz fazlami hassasim ne :/ insan birde gurbette olunca daha bi duygusal ve alingan oluyo..ben türkiyede 2 tane üniversite okudum bankaciydim pok vardida geldik simdi burda anaokul ögrencisi gibi sifirdan basladi hayat..umarim sende uzun birlikteligin güzel sonuclanir ve mutlu bi evliligin olur..

bi kere insan nerde olursa olsun özünü unutmamali dimi..düsün onu yapan ablan oldugu halde gücenmis kirilmisin. burda o kadar tuhafki türkler..asimile olmuslar iyice..herkes mesafelei ve soguk herkes bi duvar örmüs önüne..hic mi hic sevmedim inan. allahdan esim iyi biri cok sükür ( simdilik )
ablam el öpmeyi sevmez! Iğrenç olduğunu söyler kızınada türkçeyi öğretmedi bunu sorguladığımda sen kızına ingilizce öğretmeye bak dedi seni anayurdundakiler anlamaz bunları yaşamak ,görmek lazım boşunada canını sıkma ben seni anlıyorum oradaki çoğunluk dejenere olmuş durumda kızına ablam simit alır benin kızıma sormazdı canı çeker mi diye paylaşım sıfır,egoistlik ön planda

ablam el öpmeyi sevmez! Iğrenç olduğunu söyler kızınada türkçeyi öğretmedi bunu sorguladığımda sen kızına ingilizce öğretmeye bak dedi seni anayurdundakiler anlamaz bunları yaşamak ,görmek lazım boşunada canını sıkma ben seni anlıyorum oradaki çoğunluk dejenere olmuş durumda kızına ablam simit alır benin kızıma sormazdı canı çeker mi diye paylaşım sıfır,egoistlik ön planda

cok ama cok haklisin cnm.beni anlayanlarin cikmasi ne kadar güzel.evet acaip egoist ve düsüncesizlik diz boyu.herkes kendini düsünüo.paylasim sifir.sürekli kiyaslama yaparlar. benim suyum var buyum var..ayy ne deyim ki..

anladığım kadarıyla görümcen soğuk bir tip ama sana bir zararı da yok
madem öyle hiç takma kafana
gördüğünde ne çok sıcak ne de soğuk davran.:97:

ha bide su var.görümcem sürekli kaynanamin dedikodusunu yapio banayani kendi annesini kötülüyo.acaba aramizi acmak icinmi yapiyo :/

Back
X