Merhaba arkadaşlar bi sorum olacaktı benim görümcemin doğum günü biz yurtdışındayız onlar Türkiye’de uzakta olsalarda beni annesinin ismini söylemiyorum diye çok laf carptılar çocuğumun iki ismi var b ve ben söylemiyorum kendi koydugum ismi söyletiyorum bunlar benımle 2 yıl uğraştılar eşimi inandıramıyordum laf soktuklarına sımdi 3 sene geçti normale döndüler ıyı davranıyorlar ve ben unutamıyorum şimdide doğum günü geçen sene görüntülü konusuyolarmıs eşimle elinde 1 tane papatya varmış ben sana daha çoğunu alırım eğer seviyorsan demiş şimdi telde konuşuyorlardı ailecek eşimle annesi kim papatya sözü verdiyse almamış dedi eşime oda nerden buluym oraya gelince alırım dedi hala papatya deyip durdular eşimde teli kapatınca bir papatya siparişi veriymmi dedi bende beni ilgilendirmez sen söz vermişsin bana sorma dedim biliyorum eşimin kardeşi et tırnaktan ayrılmaz ama onca kötülüklerine rağmen eşimin çok yakın davranması sinirimi bozuyor bende eşime dedimki bize karşı hiç hangi çiçeği sever diye düşünmezsin masallah ailene gelince her adeti bilirsin oda sinirlendi anlattı elinde bi papatya vardi bende topuyla alıym seviyorsan demiştim dedi günahımı alıyon dedi benimde iki çocuğum var doğum günlerini önemsemezler kutlarlar sadece bende eşimle konuşmuyorum sert davrandı onun yüzünden diye