görümcesinden çekenler buraya

görümcenizle ilişkiniz nasıl

• çok iyi

OY: 10 16,9%
  • iyi

OY: 11 18,6%
  • orta

OY: 13 22,0%
  • kötü

OY: 25 42,4%

• Ankete Katılan
    59
  • Anket Kapalı .
Hiç merak etme aynısını çekecek belki daha beterini sen de göreceksin. Benim görümcem ben çalışıyordum benim yanıma geldi kaldı uzun bir süre sabah kalkıyordum o da uyanmış ders çalışıyor oluyordu, ben çıkarken kalkıp kahvaltı hazırlamaya başlıyordu kendine, yani zorunda değil ama bir on dk önce hazırlasa ben de yapsam nolurdu. Ben işten yorgun geliyordum yemek, bulaşık vs üzerimde, arada yıkarsa bulaşık yıkıyordu, sonra başladı hergün ben yıkıyorum bundan sonra sırayla yıkıyalım demeye. Hatun benim evimde kalıyor, bana hükmetmeye çalışıyor ev arkadaşı olsak neyse. Ben de bu tür şeyler çektim, işim zor benim onların hiçbirinden bir ilgi anlayış görmedim. Şimdi o görümcem işe başladı benden daha çok zorlanıyormuş, sabah erken çıkıp kahvaltı yapmadan işe gidiyormuş. İnan zerre kadar acımıyorum.

offf offf nedir ben birtürlü anlayamadım ama haklısın galiba kimsenin göz yaşı yerde kalmazmış..birde utanmadan evime geliyor ama konuşurken yüzüme bile bakamıyor şuan o halde daha beter olsunlarr

Ben görümcemden nefret nefret nefret ediyorum tiksiniyorum iğreniyorummmmmmmm kaynanam yanında bildiğin melek. Uyuz şeyyyy uyuzzzzzzz kaynanaya gene bilionki doğurmus etmişşşş bu kimya ...herün eşimi arar ederr aşkım der cıvık cıvık hareketlerrrr pis şeyyyy

3 yıllık evliyim 1 tane bekar görümcem var eşiminden küçük.
şimdiye kadar bir sıkıntım olmadı karışmaz bize bizde ona
ama çoğu yere de okuyorum ya bazen görümcelere çok sinirleniyorum
bu gelinlerin kaynanadan çektiği yetmiyo ya bir de görümce çıkıyor uyuz oluyorum yaaa

Ben artık bana son bir buçuk yıldır yaptıklarından ve onca dargınlık,tartışmadan sonra çok mesafeleliyim görümceme karşı.Eşime de söyledim nadiren gidelim,ben onun senin yanında ya da ayrı alttan alttan soktuğu laflardan çok etkileniyorum, günlerce uyuyamıyorum dedim.Şimdi hamileyim de eşim biraz git gellerin süresini uzattı.Yüzünü görmeye,sesini duymaya tahammülüm yok.En son akşam gittik.Bir güler yüz bir iyilik.Hadi dedim ben de samimi davranayım,herhalde özel hayatı iyi gidiyo ya komplekslerini,kıskançlıklarını frenlemiş,mübarek gün,oruç da tutuyomuş.Her şey normaldi ama kendisi öyle bir insan ki hiç beklemediğin anda akrep gibi sokar.Yemek yendi,oturuluyo, çay faslına geçildi,benim nazımı çeken yok ,kayınvalidemden aman kızım sen hamilesin,sen otur,falan hiç duymadım daha,oğlunun ilk torunu bir iğne almadılar,biz şunu alıcaz diyen bile yok.2 ay hasta yattım aşermekten mutfağa giremedim, bir çorbalarını içemedim,bir gün yemeğe bile davet etmediler.Görümcem zaten bir kez aradı o da annem gelmişti bana bakmaya onun yanında göstermelik..Şimdi de kardeşime takmış kafayı okulu 6 senede bitirmiş diye boyuna laf sokuyo.Kendimi geçtim de aileme laf söyleyince çok fena oldum.Hesabını sorsam ona söylemedim diyecek ,uğraşılacak gibi değil ne istiyo bizden anlamıyorum,bir insan bu kadar mı kıskanç olabilir.Allah ıslah etsin ve benden uzak olsun.Hamile hamile de bunu yapıyo ya bana tüm yaptıklarını Allah a havale ediyorum.Ve bekliyorum.Yapacak hiçbirşeyim yok,çok yalnızım.Eşim beni bu konularda hep yalnız bıraktı.Ailesi desen kızının sorunları varmış o yüzden böyle davranıyormuş,ben büyütüyomuşum.Aynı şeye onlar maruz kalsa böyle mi düşünürlerdi.Sabır....Çok zor ama benim şimdi sabredip hatta hiç kafama takmayıp bebeğimi düşünmem lazım ,içim nefretle dolu,onun yüzünden içimde böyle bana hiç yakışmayan ve insanın tüm benliğini kaplayan,enerjisini değiştiren bir duygu olması çok kötü.Normalde arkadaşın olsa bir tartışırsın,herşeyi söylersin ve bir daha ömür boyu görmezsin ama bunu görmek zorunda olmak hem de hayat boyu baya zor.Daha kimbilir neler yapacak,daha doğum var,bebeğe gelip gitme var başım çok ağrıyacak ama bir daha gülen yüzüne kanmam..Bu son olsun,gardımı aldım yine yaptığı kadar görür benden.

ben abisine cok düşkün bi görümceyim.'görümcelik' yapmıyorum çünkü abimi çok seviyorum.neden onla aramı bozuym ki,onu neden huzursuz ediym.burda okuduklarımdan yola cıkarsak kimisi diyo beni onla yüzyüze getirme,muhattap etme,sık gitmeyelim beni kıskanıyolar,çirkin vırt zırt.niye????
o senin kocanın kardeşi ya.sen kardeşinden geçebilir misin
sık muhabbet tez ayrılık getirirmiş.ne kadar uzak o kadar iyi.seviyeyi korumak lazım
güzel-çirkin,iyi-kötü göreceli.nası bakarsan kendini görürsün

Banada akıl verin kızlar bi görümcem var yanımda kalan anne babaları öldüğünden beri abisiyle basbasa kalmıslar kocam okudugu için görümcem cogu kere maddi yardım yapmıs kendi okumamıs calısmıs görümcemle aynı yastayz nişanlıyken bir sorun yoktu yada ayda 1-2 kere görüştüğümüzdenmiydi bilemiyorum evlendik ilk hafta gelmedi ablalarında kaldı sonra geldi ayy gelmez olaydı kıskanclıkmı dersiniz patavatsızlıkmı dersiniz pasaklılıkmı dersiniz ne ararsanız bunda var kocamda arada kalmasn diye demedm ama artık daral geldi herşeyini söylüyorum kocamla aram acıldı anlamıyor eşim beni. beni cok sevio eşim ama asırı sinirli bi yapısı var daha anlatamadıgım cok şey olduda içimi dökmek istedm bizi cok kıskanıo abisi bana yanassn hemen bişeyler uyduruyo felan alısım artık.abiside normal oldugunu kıskanclıgı abarttıgında ben devreye girerim diyo gayet normalmiş davranısı bide yetim büyümüş ya onun ceremesini ben cekiyorum ablalarına gitmiyo evli ablaları var arada onlara gitse nerdeee gitmiyo orda rahat edeiyomus ama bende rahat ediyo demekki onuda sylemiyo. evlenirken cok zorluk cektik maddi manevi kimse yanımızda yoktu ama konusan coktu işte bulamadım bi süre bide en nefret ettiğim huyları kendilerini övmeleri neylerine övüyolarsa onlar güzeller onlar iyiler onlar bitaneler.eşimde sagolsun ne ablalarına ne kardeşine laf söyletmez kendi söyler ama...bi iyi yönü benim hakkımdada laf ettirmemesi.onun dısında cok bunalıyorum.evlenmekte istemiyor basımızda kaldı işte.bide cocuk istiyor eşim okadar sıkıntıya bide cocuk olucak zaten yardımları yok hepten köstek olcaklar.eşime sürekli söylüyordum böyle yapıyo söyle yapıyo diye oda bana kızıo ben napabilirim diye bir derdin varsa onla konus diger türlü ben konussam vayy karısı doldurusuna geliyo derler daha beter olursun gözlerinde diyo.cok dertliyim cok :(okadar ki evlenirken bir kırık ignelerini bile almadık herşeyin cogunu babam yaptı genede eşim dısında eşimin ailesi Allah razı olsn demedi.ama allah büyük inş. ben gibi sorun yaşayanlara yardımcı olur (

her aldığım şeyden alır giyer ikiz olacaz diye korkardım sonrasında abisine mesaj atmaya başladı aleyhimde sonrasında benim sinirimi zıplattı kavga ettik şimdi 1 yıldır konuşmuyoruz şeytan görsün yüzünü

canım aynı dediğin problem bende de var eşim görümcemin oğlunu seviyo.ilk evlendiğim zamanlar oğlu düştü.hemen koştu aman sana bişey olmasın hüseyin beni öldürür dedi.Allahım fıttırdım ya sanki babası.gerizekalı.ama artık eşimde tepkisini koymaya başladı çünkü gün geçtikçe kıskançlıkları daha da gün yüzüne çıkmaya başladı.bende eşimden hıncımı alıyorum onun yanında bişey demiyorum.huzursuz olmayalım diye eşimde artık davranışlarına özen gösteriyo.

ne biçim insanlarsınız ya.sevse nolur.

canım aynı dediğin problem bende de var eşim görümcemin oğlunu seviyo.ilk evlendiğim zamanlar oğlu düştü.hemen koştu aman sana bişey olmasın hüseyin beni öldürür dedi.Allahım fıttırdım ya sanki babası.gerizekalı.ama artık eşimde tepkisini koymaya başladı çünkü gün geçtikçe kıskançlıkları daha da gün yüzüne çıkmaya başladı.bende eşimden hıncımı alıyorum onun yanında bişey demiyorum.huzursuz olmayalım diye eşimde artık davranışlarına özen gösteriyo.
Okuyunca şok oldum.Rabbim sizin gibi gelinlerin elinden görümceleri korusun ne demek babasımı.Babasına bir şey olsa babası gibi en yakın olacak kişi dayı bu...Kendi çocuğu gibi sevse farkı yok.
El insaf yahu bıdı bıdı görümce kaynana çekiştiriyorsunuz kendiniz aynaya bakmıyorsunuz hiç.

arkadaşlar benım 8 tane var her bırı de bırbırınden beter kaynanam da bı o kadar oncelerı cok takardım sabahlara kadar aglardım uzulurdum ama sımdı hic tınıma degıl onlar konusuyolar konusuyolar susuyolar ben bısey soylemedıkce cevap vermedıkce daha cok sınırlenıyolar gorsenız koparsınız.. bence sızde oyle yapın kafaya takıp da saglıgınızla oynamayın ben bır ara sinir hastası oldum dedım yanı bırakın onlar yesın kafayı

benimde 1 tane görümcem var ama herkese bedel maşallah aile hayatımıza karışması kıskançlık herşey var maşallah

Bende bu daha söz bile takılmamışken aceleci gelin adaylarını anlamıyorum..

'Görümcem , kaynanam' sıfatlarını kullanmakla kalmayıp bir hışımla da o dillere destan tartışmaları da yerine getiriyorlar maşallah..

Hemen evlerine gitme olayları, tanışma, canım, cicim olup onlara bu fırsatı veren sizlersiniz..

Taş yerinde ağırdır..

çok sevdiğim bir abim var 2 kardeşiz biz neyse sevgilisi var tabi ben görümce oluyorum sanırım ama ben onların kararlarına hiç karışmam ne yaparlsa yapsınlar onların hayatı kızla hayatını geçirecek o banane ya umrumda olmaz ben kendi hayatıma bakarım kendi eşime çocuguma aradada gelsinler ziyarete abimlede bol bol görüşürüm yada ara ara görüşürüm ne bu görümce gelin tartışmaları hiç anlamam:27:

Back
X