- Konu Sahibi sedakarakaya
Kızlar görümcem yan dairede oturacak,sizce aramızda sıkıntı olur mu,yada sıkıntı çekenler var mı??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şuanda görümcemle iyiyiz,hatta nişanlıma karşı hep beni korur...derler ya uzaktan davulun sesikulağa hoş gelir.cıvık cıvık olmamamız gerektiğini düşünüyorum.
tamamen haklısın bu şekilde kalmalı ilişkiniz.bende görümcemle çok iyiyim mesela ama arada sırada gördüğüm için.karşı dairelerde olursanız sürekli bir arada olacaksınız bir süre sonra samimiyet ilerlediği için rahat tavırlar takınacaksınız birbirinize karşı sonra bir bakmışsınız ki bu durum artık sizin canınızı sıkmaya başlamış.ne gerek var ki.mesafeli olun ve aranızdaki bu güzel ilişkiyi koruyun derim.
mecburen yan dairelerde oturacağız ev almışlar aynı gün :) mesafemi korursam umarım sorun çıkmaz...
o zaman tek yapacağın mesafeyi iyi ayarlamaya çalışmak umarım o da senin gibi düşünüyordur ve ikinizde düzeni oturtursunuz.
herşeyin hayırlısı
inşallahh birde görümceme çok misafri gelir,hadi geline de bakalım derlerse işim zor...
derler canım derler,en azından eşimin sülalesi öyle....
k.valideme yada eltime gelen hoooopppp bizde![]()
eğer tavrımı koyarsam istekli davranmazsam,bir gelirler iki gelirler üçüncüye zor gelirler...çalışan bayanım bide sanmıyorum
istediğin gibi olur inşallah ama bende çalışıyorum ne saygı gösteriyorlar ne birşey...gelsinler tabi ama
gelince gecelere kadar oturuyorlar ...
ev alınmış bir ev zaten bu saatten sonra isteseniz de istemeseniz de çok bir önemi yok sanırım...ama şöyle birşey var mesela benim görümcemle aram iyi şuanda yeni evliyim zaten kardeşini sevdiği için beni de sevdiğini düşünüyorum kardeşi mtlu olduğu için onun mutluluğunu benimle uğraşarak bozmak istemez diye düşünüyorum ama tabi aksileri de var yok değil. kimi görümce de kardeşini pek paylaşamaz eşine çok değer verince sanki eşi ona göre daha uzakmış gibi bazıları da çekemez istemez gelini. bu gerçekten kişiye göre değişir görümcen art niyetli biri değilse pek sorun olmaz ama ne olursa olsun aman sakın yüz göz olmayın. gerçekten başta yediğiniz içtiğiniz ayrı gitmez sürekli bir arada olursunuz akşam çayları sabah kahvaltıları bir müddet sonra bakarsınız özeliniz kalmamış.vıcık vıck bir ilişki bir müddet sonra sıkmaya başlar insanı. geri çekmek istersiniz kendinizi bu seferde sorunlar başlamış. en iyisi baştan mesafeyi korumak. karşılıklı otursanız da zırt pırt birbirinizin kapısını çalmayın diyorum ya başınız çok ağrır