• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümcesiyle yan dairelerde oturan var mı?

o görümcenin nasıl birisi olduğuna bağlı. benimki bayağı ötemde olduğu halde canıma yetiyor. hele annem için halam başka şehirde hala yeter canlarına. telefonla huzursuz ediyorlar gene ediyorlar.

benimde temmuzda düğünüm var ve görümcem bize üst dairesinde çok güzel bir ev bulmuştu.
görümceme belli etmeden nişanlıma kesinlikle istemediğimi belirttim ve o eve hiç bakmadık bile.
size de tavsiye etmem.ne kadar iyi olursanız olun bir süre sonra sorun yaşarsınız diye düşünüyorum.
ne demişler çok muhabbet tez ayrılık getirir.
çok görüşüldüğünde yüz göz olunur siz onun çok içinde o sizin çok içinizde olur bu kadarına gerek yok.
biz mesafeyi koruruz demeyin sakın büyük hata olur korunmaz o mesafe.ilk başlarda çok güzel gelir ama sonra sıkıcı bir hal alır.bence mesafeli ama saygılı bir ilişki içinde olmanız çok daha iyi.

şuanda görümcemle iyiyiz,hatta nişanlıma karşı hep beni korur...derler ya uzaktan davulun sesikulağa hoş gelir.cıvık cıvık olmamamız gerektiğini düşünüyorum.

şuanda görümcemle iyiyiz,hatta nişanlıma karşı hep beni korur...derler ya uzaktan davulun sesikulağa hoş gelir.cıvık cıvık olmamamız gerektiğini düşünüyorum.

tamamen haklısın bu şekilde kalmalı ilişkiniz.bende görümcemle çok iyiyim mesela ama arada sırada gördüğüm için.karşı dairelerde olursanız sürekli bir arada olacaksınız bir süre sonra samimiyet ilerlediği için rahat tavırlar takınacaksınız birbirinize karşı sonra bir bakmışsınız ki bu durum artık sizin canınızı sıkmaya başlamış.ne gerek var ki.mesafeli olun ve aranızdaki bu güzel ilişkiyi koruyun derim.

tamamen haklısın bu şekilde kalmalı ilişkiniz.bende görümcemle çok iyiyim mesela ama arada sırada gördüğüm için.karşı dairelerde olursanız sürekli bir arada olacaksınız bir süre sonra samimiyet ilerlediği için rahat tavırlar takınacaksınız birbirinize karşı sonra bir bakmışsınız ki bu durum artık sizin canınızı sıkmaya başlamış.ne gerek var ki.mesafeli olun ve aranızdaki bu güzel ilişkiyi koruyun derim.

mecburen yan dairelerde oturacağız ev almışlar aynı gün :) mesafemi korursam umarım sorun çıkmaz...

görümceyede bağlı bıraz. eger art nıyetlı ıse kapı dınler.gelır gıder sureklı. siz dış kapıyı acınca hemen fırlar kapıya falan. mesafeyı korumayı bılın derım ben. gercı ne kadar korusanızda yanyana olduugnuz surece bazı sorunlar olacaktır. baştan tepkınızı koruyun.. sonradan tepkı koyarsanız noluyooz derler baştan koyun mesafeyı..ç ok sık gııdp gelmeyın derim..

eğer tavrımı koyarsam istekli davranmazsam,bir gelirler iki gelirler üçüncüye zor gelirler...:9::9::9: çalışan bayanım bide sanmıyorum

istediğin gibi olur inşallah ama bende çalışıyorum ne saygı gösteriyorlar ne birşey...gelsinler tabi ama

gelince gecelere kadar oturuyorlar ...

Son düzenleme:
istediğin gibi olur inşallah ama bende çalışıyorum ne saygı gösteriyorlar ne birşey...gelsinler tabi ama

gelince gecelere kadar oturuyorlar ...

kayınvalidem kızına ayda yılda bir gider...o kadar da olack tabi...bu yönden içim rahat nedense.o günler gelirde görürüm inşallah,bende ona göre davranırım,şuanda yaşamadan konuşmakta doğru olmaz,o anki psikoloji farklı olur.Allah yardımcın olsun :14:...

Cnm bence fazla yakın olma uzakta olma tabii nede olsa eşinin kardeşi seninde kardeşin veya ablan. İyi anlaşabiliyosanız fazla sorun çıkmaz ben nişanlılık zamanında küçük görümcemle ufak bir sorun yaşamıştım o olaydan sonra uzak duruyorum :) Ama umarım sen sorun yaşamazsın çünkü eşin içinde çok zor arada kalmak.

ev alınmış bir ev zaten bu saatten sonra isteseniz de istemeseniz de çok bir önemi yok sanırım...ama şöyle birşey var mesela benim görümcemle aram iyi şuanda yeni evliyim zaten kardeşini sevdiği için beni de sevdiğini düşünüyorum kardeşi mtlu olduğu için onun mutluluğunu benimle uğraşarak bozmak istemez diye düşünüyorum ama tabi aksileri de var yok değil. kimi görümce de kardeşini pek paylaşamaz eşine çok değer verince sanki eşi ona göre daha uzakmış gibi bazıları da çekemez istemez gelini. bu gerçekten kişiye göre değişir görümcen art niyetli biri değilse pek sorun olmaz ama ne olursa olsun aman sakın yüz göz olmayın. gerçekten başta yediğiniz içtiğiniz ayrı gitmez sürekli bir arada olursunuz akşam çayları sabah kahvaltıları bir müddet sonra bakarsınız özeliniz kalmamış.vıcık vıck bir ilişki bir müddet sonra sıkmaya başlar insanı. geri çekmek istersiniz kendinizi bu seferde sorunlar başlamış. en iyisi baştan mesafeyi korumak. karşılıklı otursanız da zırt pırt birbirinizin kapısını çalmayın diyorum ya başınız çok ağrır

Abimin eşi benimle karşı dairede oturuyor.Yani abimin eşi görümcesiyle :60:

Ben çalışıyorum sadece haftasonları evdeyim.Akşamları yeğenlerimi alırım biraz oynarım.Haftaiçi muhakakk bir akşam geçerim.Yoksa abim kızıyor.Karşılıklı oturuyoruz birbirimizi göremiyoruz diye.Onlarda geçerler bana.Abim gececi olduğunda abimin eşi geçer bana çocukları alıp.Yada benim eşimde yoksa birlikte teyzeme gideriz.Haftasonları eşim çalışıyorsa beni kahvaltıya çağırırlar.Daha sonra birlikte biyere gideceksek hazırlanırız.Çıkarız..

bu karşındaki insana bağlı.eğer görümcen anlayışlı iyi niyetli biriyse aradaki saygıyıda koruyabilirseniz pek sorun çıkmaz diye düşünüyorum ama eğer görümcen fena bir tipse işte o zaman sen ne kadar mesafe koymakda istesende dip dibe olduğunuz için ciddi sorunlar yaşanabilir maalesef:23:
inşallah böyle birşey olmaz arkadaş olursunuz birbirinize:61:

ay kızlar ne fenasınız :1:bende gorumceyım abımın evı 10 dklık yerden haftada ıkı kere felan mutlaka gorusulur ama onları sıkmayız abımde esıne cok baglı herkes bırbırıne guzel davranır annem onalr gelınce surkelı bı seyler hazırlar eder ,tabı aynı apartmanda olmak ıkı tarafıda sıkabılır

ev alınmış bir ev zaten bu saatten sonra isteseniz de istemeseniz de çok bir önemi yok sanırım...ama şöyle birşey var mesela benim görümcemle aram iyi şuanda yeni evliyim zaten kardeşini sevdiği için beni de sevdiğini düşünüyorum kardeşi mtlu olduğu için onun mutluluğunu benimle uğraşarak bozmak istemez diye düşünüyorum ama tabi aksileri de var yok değil. kimi görümce de kardeşini pek paylaşamaz eşine çok değer verince sanki eşi ona göre daha uzakmış gibi bazıları da çekemez istemez gelini. bu gerçekten kişiye göre değişir görümcen art niyetli biri değilse pek sorun olmaz ama ne olursa olsun aman sakın yüz göz olmayın. gerçekten başta yediğiniz içtiğiniz ayrı gitmez sürekli bir arada olursunuz akşam çayları sabah kahvaltıları bir müddet sonra bakarsınız özeliniz kalmamış.vıcık vıck bir ilişki bir müddet sonra sıkmaya başlar insanı. geri çekmek istersiniz kendinizi bu seferde sorunlar başlamış. en iyisi baştan mesafeyi korumak. karşılıklı otursanız da zırt pırt birbirinizin kapısını çalmayın diyorum ya başınız çok ağrır

teşekkür ederim vakit ayırıp uzun uzun yazmışsın,bende seninle aynı fikirdeyim...en başta nasıl giderse öyle devam eder.yüzgöz olmamak en iyisi.herakşam çaylar kahveler olmaz.

görümcen nasıl tanımıyoruzki karakterini, henüz sende bilmiyorsundur
ben şahsen oturmak istemezdim mutlaka problem çıkardı kendisi çok kaprisli biridirde

Back
X