• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

görümceye nasıl davranılmalı

yasemin29

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2010
730
2
0
İstanbul
kızlar szölüydüm öyle bir görümceye sahibimki sayesinde sözü attım ama şimdi tekrar barışma durumlarımız var arayıp ben senın artık ablanım arada ara falan dıyor ıkı gunde 3 kez aradı ama ben bılıyorum kı bunlar göz boyamalık neyse şimdi ben bu görümceye kendımı sevdırebılır mıyım ona nasıl davranmalıyım hediye alıp yollamalımıyım aramalımıyım yoksa oluruna bırakıp hiç umursamamalı mıyım yardımlarınızı beklıyorum CADIARZU

sorun ne peki? ne yaptı sana görümcen?

madem sana kötülük etti sen niye kendini sevdirmeye çalışacaksın ki?

Başlığı görünce direk kaynar kazana atmalı demek geçti içimden.Bende yaşıtız diye yüz göz oldum.Baştan ağırlığını koyman lazım.Sözlüne tavrını belli et.Ben biraz geç kaldığım için çok sıkıntı çektim.Evlendikten sonra daha problem oluyor.Görümcenede sınırınızı belli et.İyi davrana ama sen buradasın ben buradayımı da hissettir bence.Nasıl olacak tam bilemiyorum ama daha tecrübeli kişilerin tavsiyelerinden ben de yararlanmak isterim yani

sorun ne peki? ne yaptı sana görümcen?

madem sana kötülük etti sen niye kendini sevdirmeye çalışacaksın ki?

kötülük yapması şöyle benım sözlümün okuyan bır erkek kardeşi var ve maddi olarakta sözlümden beklentılerı hem ewe hem kardeşine memur bır gelin istemişler o yuzden ben özelde çalışıyorum bıde ben sözlümle cinsel anlamda beraber oldum bu duyulmuş ewe gıdip gelmelerımden ya da bu cıkartılmıs yanı kötü gözle görüldüm bunlar sadece bahaneler bence asıl sebep sadece ve sadece maddiyat ve kıskançlık ama sözlüm 2 ay ayrı kaldıgımızda demiş ya ıyı davranırsınız ya da çeker giderim bıde ben ewet aramızda bır seyler oldu dıyınce yanı bunu kabul edınce görümcem kabullenır gıbı oldu ama ben bunları göstermelık oldugunu düşünmeme ragmen benı arayarak bır adım attıgı ıcın bende bır seylerı düzeltme çabasına gırmek ıstıyorum

O kadar olan olaydan sonra hala kendinizi
sevdirme çabası içine giriyorsanız,size birşey demiyorum ben.
biraz istikrarlı olmanızda fayda var arkadaşım.

o yapmacıksa sizde yapmacık davranın. özellikle kalabalık ortamlarda :)

çok ciddiye almayın. o nasıl oynuyorsa sizde oynayın.

Görümceye sana nasıl davranıyorsa öyle davranılır.:delphin:İyi niyeti aşikarsa sende iyi yenge olursun,anladın ki niyeti iyi değil,sende ona göre tavrını takınırsın,her zaman temkinli olmakta fayda va görümceye karşı..guclubacismile

Görümceye özel bi davranış şekline gerek yok nasıl davranmalı diye bişey olurmu ya içinden nasıl davranmak geliyorsa öyle davranırsın.

Niye özel bi çaba sarfediym kendimi sevdirmek için.

Yasemin ben sana pes diyorum artık o kadar nasihat verdik sana demekki bir kulağından girdi diğerinden çıktı hala sözlüm ve görümcem diyorsun yaaaa...

diğer konularını bilmiyorum ama iyi niyetine inanıyorsan bir şans verebilirsin bence ama mesafeli olmak kaydıyla

Şimdi hatırladım,başka bir topikte görümcenden bahsetmiştin.canım benim böyle bir görümceye hala kendimi nasıl sevdirebilirim diyorsun.Eğer sözlüne dönmeye niyetliysen,ne yap et başından bu görümceyi hayatına karışacak bir konuma koyma:olmaz:,huylu huyundan vazgeçmez çünkü..

sen sanırım sözlünle değil görümcenle evlenceksin ya o kim ki onun yüzünden nişan atıyosun sözlünlede aran iyi değil galiba ki görümce aranıza girmiş ya anlamıyorum ilişkilerine karışılmasına müsade edenleri

nasıl başladıysa öyle devam eder değişmez artık onun gıcıklığına katlanacaksın yada hayatından sileceksin iyi olacağım diyede kendini ezdirme,kötü kötüdür sen iyi ol o iyi olur bu laflar palavra masallar dünyasında yaşamıyoruz ,hiç huylu huyundan vazgeçermi !!!???

Şimdi hatırladım,başka bir topikte görümcenden bahsetmiştin.canım benim böyle bir görümceye hala kendimi nasıl sevdirebilirim diyorsun.Eğer sözlüne dönmeye niyetliysen,ne yap et başından bu görümceyi hayatına karışacak bir konuma koyma:olmaz:,huylu huyundan vazgeçmez çünkü..

ya gerçekten sevmesede olur amaç burda göstermelık aynı onun yaptıgı gıbı

kimse kimseye sevimli görünmek zorunda değildir. Anlaşmazlıkları düzeltebilecek tek şey biliyorum. "saygı" ...

nasıl başladıysa öyle devam eder değişmez artık onun gıcıklığına katlanacaksın yada hayatından sileceksin iyi olacağım diyede kendini ezdirme,kötü kötüdür sen iyi ol o iyi olur bu laflar palavra masallar dünyasında yaşamıyoruz ,hiç huylu huyundan vazgeçermi !!!???

tabıkı geçmez ama bıraz uyumlu olmasını beklerdım 30 yasında benden 7 yaş buyuk bırısınn

Yasemin ben sana pes diyorum artık o kadar nasihat verdik sana demekki bir kulağından girdi diğerinden çıktı hala sözlüm ve görümcem diyorsun yaaaa...

nolmuş nolmuşsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

şaka şaka, görümceler öcü değildir diye görümce dostu bi yorumda buluncaktım ama sanırım senin ki öcü olanlardan

bence cool olmalısın, ne yakın ne uzak...

Back
X