görümceye nasıl davranılmalı

bak bir büyüğün olarak söylüyorum yasemin resmen uçurumun kenarından dönüyosun eğer bu kararının arkasında durursan.

tamam bir hatayla birlikte olmuşsun önemli olan bundan sonrası yani aynı hatayı tekrarlamaman.haysiyetini onurunu koruman o şeyden çok daha önemli çünkü.her erkek karşısında onurlu haysiyetli davranışları tutarlı kadını sever.sen eğer kişiliğini güçlü tutarsan yaşadıkların tekrar tekrar karşına çıkmaz.yok eğer ben mahvoldum geri dönüşü olmayan yola girdim duygusuyla hareket edersen bu durumundan faydalanmaya kalkarlar.aklını başına toplamanın zamanı geldide geçiyor bile.

tesekkur ederım kesınlıkle oyle bence de o şimdi yasemın onu sevmese bıle mecburum gıbı davranıyor artık ölse umrumda degıl ben onla yattım onla ewlenmelıyım mecbur sanıyor hatta sanakla kalmıyor söyluyor

kendine deger veriyorsan
isini ve egitimine odaklan
o adam dedigin gibi dengesiz biri
heleki gorumcelerin ve kaynanan cok ilginc ve kalitesizler cidden
ayrildim diorsan ben sahsen senin adina sevinirim
cunku konularindan anlasiliyorki
dogru kararlar alamiyorsun..
yazik sanada..
beraber oldun diye kendini bilmez insanlarin basit indirgemelerine goz yummak zorunda degilsin
hic bir zaman
onlarin o "kiz oglumuzla beraber oldu" diye sana hic deger vermeyecekler
cunku oyle mantiktalar bu besbelli yasemin..

İlişkiniz bitmiş anladığım kararıyla . .Hakkında hayırlısı olur inşallah
Dilerim karşına seni hak edecek birileri çıkar
Yalnız sana şunu söylemek istiyorum Bundan sonraki hayatında kimseye kendini sevdirme gibi bi çaban olmasın
Özellikle birilerine iyi görünmek için ne hediye al nede ara. .Bu gibi şeyler bana çocukça gelio. İçinden nasıl geliyorsa öyle davran. Kendin ol yeter.

kızlar szölüydüm öyle bir görümceye sahibimki sayesinde sözü attım ama şimdi tekrar barışma durumlarımız var arayıp ben senın artık ablanım arada ara falan dıyor ıkı gunde 3 kez aradı ama ben bılıyorum kı bunlar göz boyamalık neyse şimdi ben bu görümceye kendımı sevdırebılır mıyım ona nasıl davranmalıyım hediye alıp yollamalımıyım aramalımıyım yoksa oluruna bırakıp hiç umursamamalı mıyım yardımlarınızı beklıyorum cadıarzu

[ı]yüz vermee gitsinn senin üzerine daha fazla düşerler eğer yüz verirsen astarınıda isterler...bilmem anlatabildimmi????[/ı]

kötülük yapması şöyle benım sözlümün okuyan bır erkek kardeşi var ve maddi olarakta sözlümden beklentılerı hem ewe hem kardeşine memur bır gelin istemişler o yuzden ben özelde çalışıyorum bıde ben sözlümle cinsel anlamda beraber oldum bu duyulmuş ewe gıdip gelmelerımden ya da bu cıkartılmıs yanı kötü gözle görüldüm bunlar sadece bahaneler bence asıl sebep sadece ve sadece maddiyat ve kıskançlık ama sözlüm 2 ay ayrı kaldıgımızda demiş ya ıyı davranırsınız ya da çeker giderim bıde ben ewet aramızda bır seyler oldu dıyınce yanı bunu kabul edınce görümcem kabullenır gıbı oldu ama ben bunları göstermelık oldugunu düşünmeme ragmen benı arayarak bır adım attıgı ıcın bende bır seylerı düzeltme çabasına gırmek ıstıyorum

canım sen neden sözlünle birlikte olduğunu itiraf ettin ki resmen ellerine kocaman bi koz vermişşin. bu senın mahremın görumcenın bılmesıne ne gerek vardı? ya kavga tartışma sırasında senın ailenin kulağına gıderse? allah korusun. çok cesaretlisin

canım ayrılmıssın sanırım ben bütün msjları okumadan yorum yapmıstım. hakkında hayırlısı olsun arkadaşlarıma katılıyorum onurlu olmalıyız ki saygı görelim. biz onlara mecbur olan kul köle olan asalaklar olmamalıyız. kımseye muhtaç yada mecbur olmamalıyız.

Back
X