- 21 Eylül 2014
- 8.562
- 34.210
- 748
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi bari konu kapanana kadar öğrenmiş oldu bileTam da yanlis yere actin bdv'de dini konu yorum yasak![]()
bilmiyordum kusuruma bakmayin :)Tam da yanlis yere actin bdv'de dini konu yorum yasak![]()
calismiyor ama evde 3 kisi calisiyor o yüzden celiskiye düstümEğer çalışmıyor ve durumu kötüyse düşer,verebilirsiniz.
Çalışan 3 kişi görümceye zaten bakıyor sa şüpheli. Sonuçta ihtiyaçları karşılanıyor(karşılanıyorsa tabi).calismiyor ama evde 3 kisi calisiyor o yüzden celiskiye düstüm
karslaniyor yani annesi abisi kiz kardesi calisiyor illaki arsilaniyordurÇalışan 3 kişi görümceye zaten bakıyor sa şüpheli. Sonuçta ihtiyaçları karşılanıyor(karşılanıyorsa tabi).
anladim tskler3 kişi çalışıyorsa her ögün yemegini yiyebiliyorsa düşmez. Muhtaç olup bir ögün yemegi sofraya koymakta güçlük çeken birini bulup vermeniz daha makbule geçer
hemende goy goy yapmayın ya önemli olan ne sorsak yasak bırak kız 2 yorum alsın sayfası kapansın diye herseyi yapıyosunuz yaniTam da yanlis yere actin bdv'de dini konu yorum yasak![]()
bilsem acmazdim zaten :) Tskler desteginize :))hemende goy goy yapmayın ya önemli olan ne sorsak yasak bırak kız 2 yorum alsın sayfası kapansın diye herseyi yapıyosunuz yani
O zaman düşmez diye biliyorum.ihtiyaçları karşılanıyor daha zor durumda olana vetebilirsiniz. En doğru bilgi diyaneti arayıp sorabilirsiniz.karslaniyor yani annesi abisi kiz kardesi calisiyor illaki arsilaniyordur
ok sagolun :)O zaman düşmez diye biliyorum.ihtiyaçları karşılanıyor daha zor durumda olana vetebilirsiniz. En doğru bilgi diyaneti arayıp sorabilirsiniz.