gorunce dövesim gormeyince göresim geliyor ))

elnare

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2012
808
51
68
33
sellam kızlar esiyle gel gitler yasayan bi kötü bi iyi olan bi sevisen bi dövüsen a
esini gercekten anlamayan nede ondan vazgecemeyen benim gibi esini hem cok seven hemde ona gıcık olan bayanlar buyurun benim topige dedikodu yapalim dertleselim gırgır gecelim gülüşelım aglaşalım vakıt öldürelim ahh kızlaarr ne cektmişşinizdir simdi sizzz

Aynen anlatigin gibi. Gorunce off biktim senden diyorum. Gormeyince ozledm diyorum. Aliskanlik bu bence. Asik dglsin.

Eşine gerçekten git istemiyorum seni diyormusun?
Bişeyi ya istersin,ya istemezsin...Bunun ortası olmazki!
Söz konusu eş ise eğer,daha ciddiye almalısın ne isteyip istemediğini...
Muallakta evlilik yaşanırmı?

Eşine gerçekten git istemiyorum seni diyormusun?
Bişeyi ya istersin,ya istemezsin...Bunun ortası olmazki!
Söz konusu eş ise eğer,daha ciddiye almalısın ne isteyip istemediğini...
Muallakta evlilik yaşanırmı?
valla kafam atinca bavulumu bile hazirliyyorum fakat b vaz geciriyor o gun cok mutluyuz yarin yine sogukuz aksam iyiyiz sabak kotuyuz oglen gitgeldeyiz bilmiyorumki bende

valla kafam atinca bavulumu bile hazirliyyorum fakat b vaz geciriyor o gun cok mutluyuz yarin yine sogukuz aksam iyiyiz sabak kotuyuz oglen gitgeldeyiz bilmiyorumki bende

O zaman ikinizde normal degilsiniz...
Ya da hastalikli bir ruh hali bir arada tutuyor sizi...

Son düzenleme:
Cok enteresan bir iliskiymis sizinkisi:)))

Aklima aksam uzeri izledigimiz bir program geldi.

Aile terapisti kadin, erkeklere agir seyler, suclayan seyler soylemeyin evlilik bu sekilde sallantiya giriyor dedi.
Bende o sirada esime cok daginiksin yaaa cozum bulalim dedim.
Esimden cevap " aha evliligimiz sallaniyo simdi sen bana agir suclama yaptin" :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…