Görünmeyen kese

sumeyye92

Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2013
35
10
6
35
İstanbul
Merhaba arkadşlar ben yenı uye oldum konuyu dogru yere mı actım bılemıyorum..
ben gectıgımız hafta ıdrar testı yaptım ıkıncı cızgı sılık cıktı.sonra tekrar yaptım sonuc pozıtıf cıktı.. ertesıgunu kan testı verdım hamıle oldugumu ogrendım , degerlerım : 438.26 idi.
Dün kadın doğum a gıttım hesaplamalara gore 6 hafta 4 gunluk hamıleyım ancak kese gorunmedı.vajınal ultrason yaptı gene goremedı. dun yapılan kan testınde sonuc:191,6 cıktı.. yanı bayagı dusuk.

sımdıde adet olmusum gıbı kan geldı cok moraım bozuk bana yardm edın:50:

canım degerın bariz dusmus anlaşılan cocuk tutunamamış :( saglık olsun bıdaha denersınız moralını bozma cnm:34:

canım degerın bariz dusmus anlaşılan cocuk tutunamamış :( saglık olsun bıdaha denersınız moralını bozma cnm:34:

Canım doktor dediki heralde döllenme gec olmuş yenı bır gebelık. öncekı degerımı soyledım cunku. hamılesın bı kac gun snra tekrar kontrol edıcem dedı :S dış gebelık ıhtımalı de olabılırmıs

yanı degerın 400küsürden 100küsüre düşmesini nasıl acıkladı doktorun? dış gebelık olabılır dıyemı deger duşebiliyormuş?

yanı degerın 400küsürden 100küsüre düşmesini nasıl acıkladı doktorun? dış gebelık olabılır dıyemı deger duşebiliyormuş?

ben ılk yaptıgım kan testının sonuclarını yanıma almadm, degerım 4kusurdu dedım.sımdıkı 191 cıktı gebelıgın daha yenı dedı sadece.baska bı acıklama yapmadı degerın dusmesıyle ılgılı. benım merak ettıgım kan neden gelmıs olablır. alttan ultrason sonrası kan gelır mmıı

ben ılk yaptıgım kan testının sonuclarını yanıma almadm, degerım 4kusurdu dedım.sımdıkı 191 cıktı gebelıgın daha yenı dedı sadece.baska bı acıklama yapmadı degerın dusmesıyle ılgılı. benım merak ettıgım kan neden gelmıs olablır. alttan ultrason sonrası kan gelır mmıı

Canim kimyasal gebelik olabilir :(

bencede kımyasal gebelık olma ıhtımalı cok yuksek.aynı durumu görumcem yasamıstı ordan bılıyorum ..ama tabı kesın tanıyı doktorunuz koyar ama keske ılk degerınızı söyleseydınız 400küsürdü benm degerım diye.:26:

bencede kımyasal gebelık olma ıhtımalı cok yuksek.aynı durumu görumcem yasamıstı ordan bılıyorum ..ama tabı kesın tanıyı doktorunuz koyar ama keske ılk degerınızı söyleseydınız 400küsürdü benm degerım diye.:26:

Cevaplarınız için çook teşekkur ederım.. inşallah değildir :(

canım,

4 küsür dersen tabiiki yeni gebelik der. seni asla üzmek istemem ama kimyasal gebelik yaşıyorsun :( bende yaşadım ordan biliyorum. eğer doktora 400 küsürdü deseydin sana doğru bilgi verirdi.

400den 100lere düşen bir değerle nasıl geç döllenme diyebiliyor?? Üzgünüm ama maalesef kimyasal gebelik yaşıyorsun..

canım,

4 küsür dersen tabiiki yeni gebelik der. seni asla üzmek istemem ama kimyasal gebelik yaşıyorsun :( bende yaşadım ordan biliyorum. eğer doktora 400 küsürdü deseydin sana doğru bilgi verirdi.

Ya ben zaten 3 aylık evlıyım, hıc planımda yokken hamıle kaldım yanı pek ıstedıgmı soyleyemem. benım korkum bu kımyasal gebelık :( sız nasıl anladnız

Ya ben zaten 3 aylık evlıyım, hıc planımda yokken hamıle kaldım yanı pek ıstedıgmı soyleyemem. benım korkum bu kımyasal gebelık :( sız nasıl anladnız

Canim cogu kadin bunu farketmeden adet gecikmesi sanıyor ama senin gibi dr a gidenler farkediyor hcg yukseliyor biliyorsun gebelikte ama bu yukselme hergun yaklasik iki katina cikmali iste eger beklendigi gibi yukselmez duserse vucut adetle tutunamayan bebegi atiyor korkma ben kimyasal gebelikten bir ay sonra gebe kaldim kimyasal gebelik senin saglikli ve dogurgan olduğunu gosterir..

kimyasal gebelikten korkma hiç bir müdahele olmadan kendiliğinden kanama ile düşüyor. benimde değerim yüksek çıkıyordu sonra kendiliğinden düşüyordu. 2 kez yaşadım. dış gebelik değil ama Allah muhafaza onu da yaşadım o beter bişey

Canim cogu kadin bunu farketmeden adet gecikmesi sanıyor ama senin gibi dr a gidenler farkediyor hcg yukseliyor biliyorsun gebelikte ama bu yukselme hergun yaklasik iki katina cikmali iste eger beklendigi gibi yukselmez duserse vucut adetle tutunamayan bebegi atiyor korkma ben kimyasal gebelikten bir ay sonra gebe kaldim kimyasal gebelik senin saglikli ve dogurgan olduğunu gosterir..

Çok teşekkur edıyorum bılgılendırme ıcın. öyle tatlı acıklama yapmışsınız kı ıcım ferahladı :) çok sağolun

kimyasal gebelikten korkma hiç bir müdahele olmadan kendiliğinden kanama ile düşüyor. benimde değerim yüksek çıkıyordu sonra kendiliğinden düşüyordu. 2 kez yaşadım. dış gebelik değil ama Allah muhafaza onu da yaşadım o beter bişey

Çok teşekkr ederım... Kimyasal gebelık ıle dış gebelik arasndakı fak nedır anlamadm. ben kımyasal gebelıgı dış gebelık zannedıyordm. hıc bılgım yokmuş bu konularda ..

merhaba arkadşlar ben yenı uye oldum konuyu dogru yere mı actım bılemıyorum..
Ben gectıgımız hafta ıdrar testı yaptım ıkıncı cızgı sılık cıktı.sonra tekrar yaptım sonuc pozıtıf cıktı.. Ertesıgunu kan testı verdım hamıle oldugumu ogrendım , degerlerım : 438.26 idi.
Dün kadın doğum a gıttım hesaplamalara gore 6 hafta 4 gunluk hamıleyım ancak kese gorunmedı.vajınal ultrason yaptı gene goremedı. Dun yapılan kan testınde sonuc:191,6 cıktı.. Yanı bayagı dusuk.

Sımdıde adet olmusum gıbı kan geldı cok moraım bozuk bana yardm edın:50:

dış gebelik gibi

canim cogu kadin bunu farketmeden adet gecikmesi sanıyor ama senin gibi dr a gidenler farkediyor hcg yukseliyor biliyorsun gebelikte ama bu yukselme hergun yaklasik iki katina cikmali iste eger beklendigi gibi yukselmez duserse vucut adetle tutunamayan bebegi atiyor korkma ben kimyasal gebelikten bir ay sonra gebe kaldim kimyasal gebelik senin saglikli ve dogurgan olduğunu gosterir..

kimyasal gebelik nasıl oluyor

kimyasal gebelikte kese oluşmadan vücut 10 gün içerisinde kanama ile atıyor. kan değerleri çok yükselmeden düşüşe geçiyor.

fakat dış gebelikte kese oluşuyor ve vucuda tutnuyor, fakat rahime yerleşmiyor. ya tüpte kalıyor, ya rahim dışında, ya da karın boşluğunda kalıyor. buda Allah korusun annenin ölümüne sebebiyet veriyor.
dış gebelikte kan değerleri yükselirken bir anda düşüyor, sonra tekrar yükselmeye başlıyor. sonrasında ameliyatla oluşan kese alınıyor. tabii farkedilirse, eğer farkedilmezse anne adayı şiddetli ağrı ve kanama ile dr a gittiğinde kan kaybı çok fazla oluyor ve hayati tehlike oluşturuyor.

Allah kimseye yaşatmasın, bende erken teşhis edilmişti ve hemen ameliyata alındım. iç kanama başlamamıştı çok şükür.

Son düzenleme:
Back
X