görünmez olmuşum

azbiri

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2017
888
533
103
Merhaba kk..eşimle ilğili burda çok konuştum yorum yazarken beni asıl rahatsız eden şeyin ne olduğunu fark ettim. Ğörmezden gelinmek!! Ben fark etmeden öyle görünmez olmuşum ki nasıl düzeltecegim bilmiyorum
Bana beni anneliğe kendimi fazla kaptırmakla onu çocuğun bakıcısı yerine koymakla suçlasa da kendisi sadece çocukla ilğili konuşUr,ya kızımızı alır parka ğötürür ya da o uyuyunca fazla mesai yapar veya oyun oynar gibi.. ve beni 60 yaşındaki kadınlara benzemekle suçladı iyice feminist frijit ve erkeksi..
Ğecenlerde mutlu olmak zorunda değiliz dedi,yani evlilik için çaba göstermeye ğerek görmüyor aynı evde miyiz yaşıyor muyuz tamam onun için.
Bana beni fazla önemsemesin sorunlarımız azalaçak dedi ve ekledi; gerçe onu da başaramazsın ki..
Ne yapmalıyım da bu adam paniklemeli,evi terk et demeyin yüzlerce kez yaptım inendırıcılığı kalmadı önemsemiyor artık..
Öyle bir değişim göstermeliyim ki beni fark etmeli..
Güzel fikirlerinize ihtiyacım var
Sevgiler

Çalışıyor musunuz eğer imkanınız varsa çıkın çalışın aktif olun benim yöntemim bu oyuzden belki de bunları öneriyorum kendimi hayatın içinde ancak çalılırlen buluyorum benim bile kendime bakışım değişiyor böyle olınca tabi ki bu da çevreye yansıyor.en başta kendim için yapıuorum varolabilmek bişeyler üretmeye bağlı benim için siz nasıl düşünüyorsunuz

Kendinize bakmaya başlayın. Saç renginizi değiştirin,sık sık makyaj yapın,mutlu görünün,
Çıkın dolaşın arkadaşlarınızla aktiviteleriniz olsun.
Sizi fark etmeye başlayacaktır bide pasif olmayın.

Çalışıyor musunuz eğer imkanınız varsa çıkın çalışın aktif olun benim yöntemim bu oyuzden belki de bunları öneriyorum kendimi hayatın içinde ancak çalılırlen buluyorum benim bile kendime bakışım değişiyor böyle olınca tabi ki bu da çevreye yansıyor.en başta kendim için yapıuorum varolabilmek bişeyler üretmeye bağlı benim için siz nasıl düşünüyorsunuz
Evet ben şimdi ücretsiz izindeyim ama normalde çalışıyorum,onun da etkisi olabilir

çalışmıyosan işe gir, çalışıyosan kursa mursa git. bi çevre yap kendine. çık dolaş. onsuz bi hayatın olsun. bütün hayatını o adam seni farketsin diye geçirmeye çabalamakla harcama. bu ne yahu. ayrıca ben olsam boşanmayı düşünürsüm. sevg, vs kalmamış ki bu saatten sonra görünür olsan ne olacak.

çalışmıyosan işe gir, çalışıyosan kursa mursa git. bi çevre yap kendine. çık dolaş. onsuz bi hayatın olsun. bütün hayatını o adam seni farketsin diye geçirmeye çabalamakla harcama. bu ne yahu. ayrıca ben olsam boşanmayı düşünürsüm. sevg, vs kalmamış ki bu saatten sonra görünür olsan ne olacak.
Allahtan sen deilsin :)))

Bu üye çok haklı...

Ayrıca gençsin daha 31 diyor profilinde bu ne karamsarlık. Işine başla en kısa zamanda tekrardan bi sürü arkadaş edin eşini seviyorsun ama onun sana karşı sevgisi azalmış sende aynını yap sevgini onun sevgisiyle aynı seviyeye düşür. Baktın olmuyor boşanırsın ve evo sen niye terk ediyorsun eşin gitsin madem sana öyle diyor büyürsün gitsin. Çocuğun la kendine güzel hayat kur bak nasıl da mutlu oluyorsun o zaman hayat bu karşına ne çıkacağı belli olmaz. Işın olduktan sonra paran olur. Paran ve çocuğun yanında olunca mutlulukta senin olur sıkıntın olmaz :KK200:

Allahtan sen deilsin :)))

captain price doğru söylüyor ama
adam beni bi tarafına takmıyor ben daha neyi ispatlamaya çalışıcam ki
60 yaşında gibisin diyorsa beğenmiyorsa eşi gibi değil sadece çocuğunun annesi olarak görüyorsa bu evlilik için yapacak çok da birşey kalmamış. zaten defalarca da terketmişsiniz. bunların bir sonu olmalı..

captain price doğru söylüyor ama
adam beni bi tarafına takmıyor ben daha neyi ispatlamaya çalışıcam ki
60 yaşında gibisin diyorsa beğenmiyorsa eşi gibi değil sadece çocuğunun annesi olarak görüyorsa bu evlilik için yapacak çok da birşey kalmamış. zaten defalarca da terketmişsiniz. bunların bir sonu olmalı..
Tipimle alakalı demiyor,60 yaşında kadınlar güclü ve cinsel yönden isteksiz oluyorlar ya ondan dedi. Tipimde sorun yok,bakımsız da biri değilim

Bul baska birini vur micina tekmeyi gorsun bakalim 60 yasindamisin!!
Onca ugras didin adamin ettigu lafa bak..sinir oldum ya.

Ben tam olarak anlayamadım.

Evlisin. Çocuğun var. Kocan sana karşı ilgisiz. Seni aşırı anaçlıkla suçluyor ve frijit olduğunu söylüyor. Sen de onun ilgisini çekmeye çalışıyorsun öyle mi?

Neden sadece sen çabalıyorsun? Karşında kendi deyimiyle "mutlu olmak zorunda değiliz" diyen bir adam var. Evet doğru söylemiş, ama ben cümleyi düzeltmek istiyorum. Onu mutlu etmek zorunda değilsin. Seni olduğun gibi sevmesi gerekmez mi?

Evlisin. Çocuğun var. Kocan sana karşı ilgisiz. Seni aşırı anaçlıkla suçluyor ve frijit olduğunu söylüyor. Sen de onun ilgisini çekmeye çalışıyorsun öyle mi?

Neden sadece sen çabalıyorsun? Karşında kendi deyimiyle "mutlu olmak zorunda değiliz" diyen bir adam var. Evet doğru söylemiş, ama ben cümleyi düzeltmek istiyorum. Onu mutlu etmek zorunda değilsin. Seni olduğun gibi sevmesi gerekmez mi?
Aynen katılıyorum

Ona hiçbirşey gostermek knıtlamak zorunda değilsiniz. Ama kendiniz için kendinize bakmakla başlarsanız kendinizi begenip sevdikce ozguvenınız de artar ve inanın esınız bunu fark ettıgınde tutusmaya baslayacaktır. Ama asıl onemlı konu sızı boyle goren biriyle evliliğe devam etmeniz ne kdar saglıklı

Aynen katılıyorum

gerekir ama ben çok mutsuzum ve böyle sürsür istemiyorum

Merhaba kk..eşimle ilğili burda çok konuştum yorum yazarken beni asıl rahatsız eden şeyin ne olduğunu fark ettim. Ğörmezden gelinmek!! Ben fark etmeden öyle görünmez olmuşum ki nasıl düzeltecegim bilmiyorum
Bana beni anneliğe kendimi fazla kaptırmakla onu çocuğun bakıcısı yerine koymakla suçlasa da kendisi sadece çocukla ilğili konuşUr,ya kızımızı alır parka ğötürür ya da o uyuyunca fazla mesai yapar veya oyun oynar gibi.. ve beni 60 yaşındaki kadınlara benzemekle suçladı iyice feminist frijit ve erkeksi..
Ğecenlerde mutlu olmak zorunda değiliz dedi,yani evlilik için çaba göstermeye ğerek görmüyor aynı evde miyiz yaşıyor muyuz tamam onun için.
Bana beni fazla önemsemesin sorunlarımız azalaçak dedi ve ekledi; gerçe onu da başaramazsın ki..
Ne yapmalıyım da bu adam paniklemeli,evi terk et demeyin yüzlerce kez yaptım inendırıcılığı kalmadı önemsemiyor artık..
Sevgiler

Ben olsam bu adami yok sayarak gosterirdim ona gorunmez olmanin ne demek oldugunu.

Adamin bu evliligi kurtarmak icin bir cabasi yok. Olmaz da. Cunku biliyor ki "nedesem" bu evliligi bitiremez. "Nedesem" cabalar bu evlilik icin, adam da bunu biliyor.
Koca odakli evliliklerde kendimizi unuttugumuz zaman erkeklerin de gozunden dusuyoruz. Kendi gozumuzden dusunce onlarinda gozunden dusuyoruz. Evlenince kendimizi unutuyoruz. Evliligin sacimizi supurge etmek oldugunu saniyoruz. Ve herseyin otesinde evliligin merkezine adamlari oturtuyoruz. Sanki buyuyunce tek amacimiz evlenmek. Evlenince hersey bitecek ve biz sonsuza kadar masallardaki gibi mutlu olacagiz saniyoruz. Arkadas listemiz daraliyor. Sosyal hayattan kopuyoruz. Cevremiz esimizin cevresi ve arkadaslari oluyor. Oysa evlendik diye hersey bitmiyor. Malesef bu hatayi hepimiz yapiyoruz.
Bu saatten sonra bu evlilikte gozunden dustugunuz adamin tekrar gozune girer misiniz bilmiyorum ama unuttugunuz kendinizi yeniden bulmakla baslayin ise. "Nedesem" in hobileri var mi mesela? Arkadas grubuyla takilir mi? Bir kere de kendi sevdigi yemekleri pisirir mi? Bir kez olsun su merkeze kendinizi koyun hayatinizda. Bu isler taktikle olmaz ama ise once kendinizi sevmekle baslayin.

Adamın egosunu arşa çıkarmışsınız
Daha ne kadar çıkarabilirim diye çırpınıyorsunuz.
Neden ???
Size 60 yaşında kadın gibisin diyen adama kılınızı kıpırdatmamanız lazım
....

Eski konularınizi bilmiyorum.sadece bu konu için yorum yapacagim.hanimlar esinize baya tepki göstermiş 60 yaş benzetmesi konusunda halbuki burda abartılacak bişey yok.esim bazen öyle mızmız,öyle aksi,öyle içi geçmiş davranıyor ki,bende ona 70 yaşında dedeler gibi davranma derim.adamin burada size anlatmak istediği bişey var.suan tek taraflı sizi dinliyoruz.birde siz kendinizi anlatsaniz.belki daha objektif yorumlar gelebilir.

Sevgiler
Giyinin suslenin. O evde yokmus gibi davranin. O konusursa konusun. Siz kesinlikle yaklasmayin.

Back
X