Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Normalde silince pembe geliyordu ara sıra kahve veya kırmızı olarak peçeteye geliyor test yapmadım henüz hamileysem de bu bence kötü bi kanama olur fazla ve sık çünküCanım yerleşme kanaması olabilir mi çünkü biraz pembemsi test yaptın mı
Normalde silince pembe geliyordu ara sıra kahve veya kırmızı olarak peçeteye geliyor test yapmadım henüz hamileysem de bu bence kötü bi kanama olur fazla ve sık çünkü
Bakmak istemeyen olur düşüncesiyle görüntü paylaştığımı başta belirttim özür dileyerek , ayrıca randevu da aldım buradan da danışmak istedimGörüntü atmayıp anlatsaydınızda yorum yapılabilirdi bence.
BİRŞEYLER FARKLI İSE DOKTORA GİDİN.
Peçeteyle temizlerken bu şekilde oluyor silmezsem çamaşırıma kahve rengi damla olarak geliyor ve daha regl olmama iki hafta var bilmiyorum bende nedenini kist olabilceğini düşünüyorumBildign regl bu , yerleşme daha kahverengi olıyor
Yok hayır kullanmıyorum geri çekilme dışında korunmuyoruz 3 senedirDoğum kontrol hapı kullanıyorsanız ara kanama da olabilir.
Çok geçmiş olsun canım bende yarın gidicem bakalım inşallah temiz çıkarKist var bende aynı regl dışı ara kanama yaşıyorum önümüzdeki hafta historoskopi yapılacak kist alınacak
Teşekkür ederimÇok geçmiş olsun canım bende yarın gidicem bakalım inşallah temiz çıkar