• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görüntü için özür dilerim adet dışı kanamam var sizce neden olabilir adet kanaması değil bu

mrsyl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2025
15
1
1
19

adet dışı kanamam var sizce neden olabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Canım yerleşme kanaması olabilir mi çünkü biraz pembemsi test yaptın mı

Görüntü atmayıp anlatsaydınızda yorum yapılabilirdi bence.

BİRŞEYLER FARKLI İSE DOKTORA GİDİN.

Canım yerleşme kanaması olabilir mi çünkü biraz pembemsi test yaptın mı
Normalde silince pembe geliyordu ara sıra kahve veya kırmızı olarak peçeteye geliyor test yapmadım henüz hamileysem de bu bence kötü bi kanama olur fazla ve sık çünkü

Normalde silince pembe geliyordu ara sıra kahve veya kırmızı olarak peçeteye geliyor test yapmadım henüz hamileysem de bu bence kötü bi kanama olur fazla ve sık çünkü

Son düzenleyen: Moderatör:
Görüntü atmayıp anlatsaydınızda yorum yapılabilirdi bence.

BİRŞEYLER FARKLI İSE DOKTORA GİDİN.
Bakmak istemeyen olur düşüncesiyle görüntü paylaştığımı başta belirttim özür dileyerek , ayrıca randevu da aldım buradan da danışmak istedim

Doğum kontrol hapı kullanıyorsanız ara kanama da olabilir.

Kist var bende aynı regl dışı ara kanama yaşıyorum önümüzdeki hafta historoskopi yapılacak kist alınacak

Çok geçmiş olsun canım bende yarın gidicem bakalım inşallah temiz çıkar
Teşekkür ederim 🙏 Benim uzun süredir vardı kist ama ara kanama yapmaya başlayınca ve herhangi bir ilaçla küçülme yapmayacagi anlaşılınca alınma kararı verildi. Umarım sizin bu kanama gebelik habercisidir 🙏

Adet kanamasına benziyor. İlk evlendiğimde bende 10 gün arayla adet olmuştum. Olabilir olmaz diye birşey yok. Yerleşme kanaması bu kadar erken olurmu bilmiyorum istiyorsanız inşallah öyledir

Back
X