Görüntülü sohbet uygulamasi ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

gunes12123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2025
21
2
1
30
Merhaba. Eşim yıllar öncesinde görüntülü sohbet uygulamalarını kullandığını söylüyor ama ben geçen gün telefonunda yani tarihlerde Livu,tinder,sinchverfy uygulamalarina ait doğrulama kodlarını gördüm asla sozetmedim.esimin bir uygulama yada web sitelerine en son aktif olarak girdiğini nasıl bilebilirim yada başka şekilde ne öğrenebilirim ? Bildiğim bir platform değil . Asla uzulmem lütfen yönlendirin beni . Bu arada netten araştırdım kişi görmeyince bir başkası tlf no ile giriş yapmaya çalışınca kod godiyormus . Eşimin böyle saçma bir şekilde savunma yapmasını istemediğim için araştırmak istiyorum

Telefonundan silinen uygulamalar da görünebiliyor.Bu durumda başka telefonu mu var başka numaradan mı girmeye çalışmış

kendi telefonunuza uygulamayı indirin,eşinizin telefon numarası ile giriş yapın ve telefona gelen kodu girerek hesabına girin bakalım eskiden mi kullanıyor yoksa güncel mi :/

iki gece önce bana tinderden doğrulama kodu geldi , hayatımda tinder indirmedim.

Lütfen aynı konuyu defalarca açmayın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…