gorus belirtilir.

melis1978

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2007
796
167
123
47
Arkadaslar yillardir burun estetigi ile ilgili arastirmalarim ve elimde onbinlerce burun fotolarim mevcut.ayni zamanda dudak burun ve cene estetigine bagli photoshop isiylede bizzat ugrasiyorum.foto ekleyene yorum yaparim.kusurlari belirtip neler yapilacagini nacizane belirtebilirim.kendimde 2 kez ameliyat oldum.tecrubem cook ise yaradi.zira essiz ve kusursuz bir burna sahibim.

Arkadaslar yillardir burun estetigi ile ilgili arastirmalarim ve elimde onbinlerce burun fotolarim mevcut.ayni zamanda dudak burun ve cene estetigine bagli photoshop isiylede bizzat ugrasiyorum.foto ekleyene yorum yaparim.kusurlari belirtip neler yapilacagini nacizane belirtebilirim.kendimde 2 kez ameliyat oldum.tecrubem cook ise yaradi.zira essiz ve kusursuz bir burna sahibim.

eşsiz ve kusursuz burnunuzu koyun da görelim :)

Mesele benim burnumun fotosunu buraya eklemek degil .yanlis anlamisin konu basligimi:)bircok kisi gorus almak istiyor dedigim gibi bu olayin senelerce takipcisi olmamdan dolayi engin tecrubemi paylasmak maksadim.burun sirti,kemeri,kavis acisi,burun ucu, burun kanadi,burun ucu yarıklıgi yada cizgisi, burun kalkikligi inikligi yada dikligi v.s konularinda 8 yillik bir arastirmama dayanarak....

Back
X