Görüşleriniz benim için çok önemli :(

yaşım 30 mesleğim sağlık teknikeriyim memurum ne bilim canım çok sıkıldı bir gün sürekli takıldığım bir site vardı kk gibi aynı onların açtığı flört sitesine meraktan üye oldum ama çocuk saygılıydı terbiyesizlik yapmadı bana ama arkadaş flört karışımı gibi bir şey oldu konuşmamız :KK11:
güvenmeyin lütfen böyle sitelere ne güzel mesleğiniz var yaşınız da genç

Muhabbet ilerlemeden defet bosver.
Biz de esimle facede tanistik ama arada yine bi tanidik vardi. Normalde cok guvensiz biriyim, esime nasil guvendim bi anda ben de anlamadim:KK23:
Demem o ki netten tanisirsin, evlenebilirsin de ama karsindakine karsi ufak da olsa guven sorunun varsa hic baslama bu ise.

güvenmeyin lütfen böyle sitelere ne güzel mesleğiniz var yaşınız da genç

bursaya yeni tayin oldum acaip canım sıkılıyor pek arkadaşım yok dışarı tek çıkınca sıkılıyorum evden işe işte eve rahibe gibi ya bende sürekli kk takılıyorum yada memurlar nette takılıyorum denk geldi işte arkadaş olduk öyle sohbet ettik ama sevmiyorum bana böyle davranılmasını ilişkimi kesiyorum hemen cevap için teşekkür ederim

Muhabbet ilerlemeden defet bosver.
Biz de esimle facede tanistik ama arada yine bi tanidik vardi. Normalde cok guvensiz biriyim, esime nasil guvendim bi anda ben de anlamadim:KK23:
Demem o ki netten tanisirsin, evlenebilirsin de ama karsindakine karsi ufak da olsa guven sorunun varsa hic baslama bu ise.

kk seviyorum ya vallaha :KK15:görüşlerinizi seviyorum desteğinizi de seviyorum iyi ki böyle bir site var

Bi de ben universiteye basladigim sene fake bi hesap acmistim aynen bu tanisma sitelerinde. İnan herkes kaliteli gorunuyor ama kimse gorundugu kadar kaliteli degil. Geneli keko. Dakika basi mesaj geliyordu o actigim hesaba. Az dalga gecmemistim:p

Bi de ben universiteye basladigim sene fake bi hesap acmistim aynen bu tanisma sitelerinde. İnan herkes kaliteli gorunuyor ama kimse gorundugu kadar kaliteli degil. Geneli keko. Dakika basi mesaj geliyordu o actigim hesaba. Az dalga gecmemistim:p

bende can sıkıntısından yazıyordum :KK33: ama yine olsun hoş çocuktu ama beni yedek kulübesine aldı salak ya:KK62:

bursaya yeni tayin oldum acaip canım sıkılıyor pek arkadaşım yok dışarı tek çıkınca sıkılıyorum evden işe işte eve rahibe gibi ya bende sürekli kk takılıyorum yada memurlar nette takılıyorum denk geldi işte arkadaş olduk öyle sohbet ettik ama sevmiyorum bana böyle davranılmasını ilişkimi kesiyorum hemen cevap için teşekkür ederim
Canin sikildiginda gir bdvye milletin kaynanasini, gorumcesini, eltisini cekistiririz bosver:KK45:

Back
X