Görüşleriniz çok önemli...

Periliicee

Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2015
1
0
16
Benim hoşlandığım bir bey var. Yaklaşık bir ay önce ona açıldım, hoşlandığımı, üstü kapalı bir şekilde de sevdiğimi söyledim.Aramız daha önceden benim hatalarım yüzünden bozuk olduğu için hiç bir msjıma cvp vermedi.Onun da bana az da olsa ilgisi olduğuna eminim. Bu bey instagramda paylaşım yapmayı oraya resim atmayı hiç sevmez, hesabı istisnasız hep gizlidir ve ben onu oradan takip etmiyordum.Bir ay sonra, zamanında benim çok beğendiğimi söyledim bir fotoğrafını oraya koydu ve gizliliğini de açtı hesabının.Sizce neden böyle bir şey yaptı?

Yanlis anlama da keske acilmasaydin.Nedense hoslandigini ilk soyleyen kadin kaybeder gibi bi dusunce var kafamda.Fotograf olayina gelince de erkeklerin naptigini anlamak pek mumkun degil.Guzel oldugunu dusundugu icin koymustur iste altinda ima arama.

Dengesiz olduğu için
Henüz olgunlaşmadığı için
Ne istediğini bilmediği için
Size saygı duymadığı için.

Yem atıp kuş o yeni yerken ohhb ne güzel besliyorum kuşu diye havaya girip sevinme çabası...sen gelin güvey olma. Bu tipler can yakar

Onun tercihi
Günümüzde iletişim cok kolay böyle zor şifreleri cözmeye calışmayın bence kendi kendinize anlamlandırıyorsunuz.
İstese yazar konuşur...

Onun tercihi
Günümüzde iletişim cok kolay böyle zor şifreleri cözmeye calışmayın bence kendi kendinize anlamlandırıyorsunuz.
İstese yazar konuşur...

ilgisi yok bence sizinle. kişisel algılamayın. kendiniz için de sosyal hesaplardan sık sık kontrol etmeyin.

bu adamın sizin dışınızda tanıdıkları ve sosyal çevresi vardır muhakkak.
her şeyi üzerinize alınmayın ki bence ilgisi olsa mesaja cevap yazardı.
direkt tepki beklemek yerine dolaylı şeylerden tepki varmış gibi davranmak sizi üzer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…