Kizlar sevgilimle çok tartisiyoruz, hemen hemen hergün bisey çikiyor ve tartismamiza yetiyor.. Kendisi çok inatci ve oldukça sinirli..
Tartisinca buraya kadar bitti diyor, ve onu ikna edebilmek için canim çikiyor :S
Aslinda onceleri ayrilmak aklindan bile geçmezdi, ben yaptim, onu 3defa terk edince, artik bana guvenmez oldu
Hatta diyor ki “Yine terk edersin diye çok korkuyorum, sana karsi sogukluk var içimde, ayrilirken beni çok assagiladin unutamiyorum o sozlerini, birgun gururum sevgimin onune geçerde terk edersem seni hiç sasirma.”
O hep ince dusunuyor, hata yapan hep ben oluyorum.
Ona soylemeden bisey yaparsam, mesela biyere gidersem kiziyor, kendisi bu konuda çok dikkatli davraniyor ve hiç biseyini saklamaz benden..
Ben onu kaybetmekten çok korkuyorum, bana hiç guvenmiyor onu 3defa terk ettigim için, diger yazdigim konuyu okuyanlar bilerler, annemin hastalandigi ve kabbullenmedigi için birakmak zorunda kalmistim onu
Onun guvenini kazanmak istiyorum, onu çok seviyorum, sizce guvenini nasil geri kazanabilirim??
Inanin depresyona girdim, hergun aceba yarinda tartisacazmi diye dusunmekten.
Bugun yine tartistik. Bu aksam gorusmeyelim, sinavima çalisayim dedim. Butun gun derslerini agirdan aliyorsun, benimle burda 1saatin hesabini yapiyorsun, neyse sinavlarin bitinceye kadar gorusmeyelim, sinavlarin bitince ara beni dedi. Sizce ne yapiyim? Iliskiye ara vermem mantikli mi? Ama bir yandanda onu umursamadigimi, sevmedigimi zannedip benden tamamen uzaklasir diye korkuyorum
( Lutfen yardim edin, artik saglikli dusunemez oldum
(