Görüşlerinizi bekliyorum hanımlar bayanlar :)

Huzur kalplerde

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2016
832
268
103
34
Arkadaşlar bir şey sorabilir miyim? ben özelde çalışan birisiyim.Ne zaman izin alsam muhakkak bir gün önceden hatta günler öncesinden stres basıyor.İşletme müdürümüz sağı solu belli olmayan birisi,,eğer ki onunla alakalı bir işim olsa bazen garip garip tepkiler veriyor ve böyle olunca ben de bu adam bana hayatta izin vermez nasıl izin alcam baksana tepkisine filan diyorum yani

öyle bir durumdayım ki adamın artık olumsuz hareketlerini,bakışlarını izin alamayacağıma bağlıyorum mesela düğünüm olcak yıllık iznim var tamam okey düğün izni vercek ama düğün düğün sonrası 1 haftalık yıllık iznimden verir mi? diye düşünüp duruyorum yani hadi sana en fazla 4 gün yeter derse diye düşünüyorum ne yapabilirim böyle olumsuz düşünceler sizinle paylaşmak istedim.

ÖZETLE İŞ YERİNDEN İZİN ALMAYA KORKUYORUM ÜSTELİK GEREKSİZ İZİN BİLE ALMADIĞIM HALDE

Bana bu konuda biraz olsun görüşünü söyleyecek arkadaş yok muuuuuuuuuuu
Izin alman gereken yerde alirsin canim adamda hayban diilya anlayis gosterir dugun izni verilir aedindN kullanmadiysan hakkin olan yillik iznindende kullanirsin ferah tut icini stres yPma

Izin alman gereken yerde alirsin canim adamda hayban diilya anlayis gosterir dugun izni verilir aedindN kullanmadiysan hakkin olan yillik iznindende kullanirsin ferah tut icini stres yPma

öyle tabiki de yani öyle bir hale geldim ki hani mesela işletme müdürüne bir evrak veriyorum suratı beş karış diyorum ki sonra içimden "bu adama düğün davetiyesi verdiğimde bana düğün sonrası için 1 haftalık izin filan vermez diyorum " :(

Bence verir yani bu konudada izin vermiyecek değilya bence üzülme verecektir inşallah.

Bence verir yani bu konudada izin vermiyecek değilya bence üzülme verecektir inşallah.

Artık bu konuda kafama çok takar oldum mesela adama bir evrak veriyorum suratı beş karış onu hemen kendime maal ediyorum sona diyorum ki yarın bir gün ben bu adamdan tamam düğün öncesi 3 gün izin vercek ya düğün sonrası isteyeceğim 1 haftalık izni asla vermez" diye kuruntu yapıyorum :( :( :(

Bence bu adamı o kadar çok önemsemeyin.
Onun negatifliğinden etkilenmeyin. Kendinize bir pozitif koruma kalkanı oluşturun.
Kısaca, takmayın.

Arkadaşlar bir şey sorabilir miyim? ben özelde çalışan birisiyim.Ne zaman izin alsam muhakkak bir gün önceden hatta günler öncesinden stres basıyor.İşletme müdürümüz sağı solu belli olmayan birisi,,eğer ki onunla alakalı bir işim olsa bazen garip garip tepkiler veriyor ve böyle olunca ben de bu adam bana hayatta izin vermez nasıl izin alcam baksana tepkisine filan diyorum yani

öyle bir durumdayım ki adamın artık olumsuz hareketlerini,bakışlarını izin alamayacağıma bağlıyorum mesela düğünüm olcak yıllık iznim var tamam okey düğün izni vercek ama düğün düğün sonrası 1 haftalık yıllık iznimden verir mi? diye düşünüp duruyorum yani hadi sana en fazla 4 gün yeter derse diye düşünüyorum ne yapabilirim böyle olumsuz düşünceler sizinle paylaşmak istedim.

ÖZETLE İŞ YERİNDEN İZİN ALMAYA KORKUYORUM ÜSTELİK GEREKSİZ İZİN BİLE ALMADIĞIM HALDE

Ah bu işverenler heleki özel sektörde, canim zaten senin ayda 1 kere gelmeme hakkin var bunu biliyorsun değil mi ? 12 ayda 12 gün izin kullanma hakkin var ve bu izinler işverenler tarafından sömürülüyor. Düğünden sonrada senelik izin kullanacağını belirt kesinlikle sana bu izni vermek zorunda. Patronunla konusmali ve tavirlarini hiç takmamalisin , hakkin olani istiyorsun sen

Yıllık izin anayasal hakkın; evlilik sonrası 5 günlük iznin ise yasal izin. Çok canını sıkarsalar Alo 170i ara, isimsiz şikayet yap; yıllık izinle ilgili bi teftiş geçirirseler, işçiye izin vermenin kendi insiyatiflerinde olmadığını bir güzel anlatır müfettiş onlara

Dugun icin insan izin alamazmi ya...
Ama ozel sirketler ogle. Eşim kina gecesinden sonra calismisti dugun gununr kadar (kinadan 1 hafta sonra oldu dugun farkli sehirlerdeyiz diye)

Bence dugunum var dugun izni istiyorum pesinede yillik izinim ile birlestirmek istiyorum. Senin hakkettigin bir yillik izinin var. Mecbur verecek ezilip buzulerek istemiyeceksin diklenmen gerekebilir azicik.

Back
X