Görüşlerinizi bekliyorum

Melodimeloo

MELODİ-DO-RE-Mİ
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2018
194
70
18
Arkadaşlar selam. Benim sorunum çok kıskanç olmam. Sevgilimi yakında nişanlım olacak kişiyi çevresindeki iş yerindeki tüm kızlardan kıskanıyorum. Asla samimi olmasın konuşmasın istiyorum. Biliyorum bu mümkün değil ama bu sorunu nasıl aşabilirim? En ufak bir wp konuşmasını görsem gülseler eğlenseler deliriyorum. Asla iş çıkışı beraber gitmesinler istiyorum.. Benim gibi olanlar var mı? Bu problemi nasıl aşarım?Lütfen yardım edin Kendimi Çok yıprattım.

Oo uzun süredir de birlikteymişsiniz maşallah. Biz de nişanlımla 9 yıldır birlikteyiz o da arkadaş canlısıdır her ortamda mutlaka dikkat çeker kendini dinletir hem de insanlarla çok muhattap olması gereken bi yerde çalışıyor. Kıskançlık bende de var yok diyemem ama bana bağlılığını görüyorum, diğer insanlarla şakalaşıp gülse de bunu hangi sınırlarda yapacağını bilen bir insandır ve bana da anlatır. Sevgilin de oturmasını kalkmasını, sınırlarını bilen ve karşıdaki insana da kendi sınırlarını gösterebilen biriyse korkma derim. İş arkadaşlarıyla tanışma imkanın varsa tanış, ben bütün iş arkadaşlarını tanıyorum bi planları olduğunda beni de dahil ediyorlar.

Öncelikle teşekkür ederim yorumunuz için. Malesef ayrı şehirlerddeyiz görüştüğümüzde hiç aklımıza gelmiyor iş arkadaşlarıyla tanışmak.:) Sevgilim onların yanında da sürekli beni arayan benimle konuşan biri. Asla aldattığını düşünmüyorum. Ama en ufak bir samimiyet bile olsa ben çok kıskanırım. Başka birine gülmesin istiyorum o derece :)

Biraz planlara dahil olamamakta üzüyor beni aslında. Hepsi sevgilisiyle eşiyle geliyor. Benimki ve diğer kız yalnız. Sanki suç benimmiş gibi hissediyorum o yüzden göndermek bile istemiyorum etkinliğe

Bence yapmayın inanın bu iki taraf için de çok yıpratıcı, ilişkinize büyük zarar verirsiniz bi süre sonra bunaldığını sizden bir şeyler sakladığını görürsünüz. Yalnız kalması neden sizin yüzünüzden olsun ki nişanlanmayı evlenmeyi düşünüyormuşsunuz siz de o zaman onun yanında olacaksınız biraz sabredin :)

Evet inşallah 1 sene sonra... Çok teşekkür ederim

Konuşmasına engel olamazsınız. Ama her arkadaşıyla samimi olmasına da gerek yok. Samimi arkadaşlarını tanırsınız zaten. Bir tehlike sezmiyorsanız sorun olmaz ancak tehlike sezdiğinizde de bunu belirtin. Unutmayın sürekli kıskanır müdahale ederseniz bir etkisi kalmaz ancak sadece gerçekten rahatsız olduğunuz durumlarda bunu belirtirseniz bir anlamı olur. Normalde böyle yapmazdı demek ki var bir şey bu sefer der. En azından öyle düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…