Görüşme Detayı

_andromeda_

Guru
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2009
1.099
152
363
Bursa
Kızlar forumda çok arama yaptım ama T.cell kontörlü hat kullanıcıları için görüşme detayları öğrenilebilmesi ile ilgili bir şey bulamadım. Ya da öğrenilebiliyor mu? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. :26:

Sifre yazıp 2222 ye gönderin, turkcell online işlemler merkezine girin ve ayrıntıları öğrenin.

telefondan 2222ye mesaj gönderıyorsunuz bı şıfre gelıyor onunla trkcell müsterı hızmetlerınden görüşmelerı takıp edebılırsınız

netten baktıkca tele uyarı mesajı gelıyor

telefondan 2222ye mesaj gönderıyorsunuz bı şıfre gelıyor onunla trkcell müsterı hızmetlerınden görüşmelerı takıp edebılırsınız

netten baktıkca tele uyarı mesajı gelıyor

Netten bakamıyorum işin tuhaf yanı. Giriş yptım her menüyü kontrol ettim ama hiçbir şey göremedim. Müşteri hizmetlerini arıyoruz sanırım değil mi?

boşuna uğraşma canım bu tür hatlar ön ödemeli olarak geçiyor ve görüşme kaydı tutu
lmuyor

Evet ön ödemeli hatlarda görüşmeler kayıtlı tutulur... netten bulamazsanız turkcell merkeze gidin adresinize döküm olarak gönderirler. hat sizin adınızaysa tabii....

görüşme detayları online işlemlerde var fakat numaranınson rakamları gözükmediği için hiç bişey yapamazsın boş yanihat kendininse turkcellden isteyebilirsin yollarlar

Arkadaşlar sağolunuz buldum sonunda. Son rakamlar görünmese de öğrenilebiliyormuş.

@kafanereyebizoraya, çok zahmet verdim canım, teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…