Gorusunuz arkadaslar lutfen

bende saç sakal seviyorum ama eşim polis napıcaz, niyetiniz ciddi ise yavaştan onu her haliyle sevmeye alışsan iyi olur, empati kur bakalım o sana ben sarı saç seviyorum ille sarışın ol dese,ben göriyim ondan sonra boyat falan dese ne hissedersin,bizler herşeye kırılıp gönül koymayı sadece kendimize hak sayıyoruz ama erkek cinside taştan değil kırılması normal bence

Ben de sakallı sakalını kessin istiyorum. Yakışıyor sakallı hali kendine de sakalsız daha iyi inada bindirdi kesmiyor ama çokta sorun etmiyorum zaten az görüşüyoruz o sırada da sakal deyip görüşme zamanımızı kısaltmayayım.

erkek arkadaşının yüzündeki sakallar yerine kalbinde sakal var mı yok mu ona bak bence..

kalbi sakallı mı yoksa bebek yüzü gibi tertemiz pürüzsüz mü sana karşı.:34:

1o gün kesmese ne olucaktıki yani.benim esimde memur mesela bıyik bırakırmısn dedim braktı cok hos oldu.o sarı sacı cok sever gttim röfle yaptırdım mesela.he soyle bise var yakıstı ama yakısmasa bende yaptırmazdım belki..gönlünü almak icin 1o gun kestrmeyebilirdi.zaten zor gorusuyomussunuz.haklısnz bi yerde ama bosvern genede.onunda sizden isteyecegi bisey olucaktır elbet.

Konu içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.

Yani bi bakima belki gereksiz olabilir ama herkes gormek ister sevdigini bi sekildeki erkek arkadasimin hicbi engeli yok is konusunda filan yapmak istese yapar ben o kirilmasin diye her dedigini yapmaya calisiyorum ama su kadarcik bi isteginiz cevrilse ne dusunurdunuzki

Back
X