gösteri sona erdi..

merve_3535

Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2016
286
162
18
yaklaşık 3 yıl boyunca hep kandırıldım.defalarca aldatıldım.bi sürü yazışmalarını gördüm cinsellik içerikli.neredeyse ayda bir bu tür pisliklerini yakaladım.ona çoook emek vermiştim.ilgimi sevgimi vermiştim.ailesinin aptalca tavırlarına maaruz kaldım çoğu zaman.benim görevim,bütün çevresine evet demek peşlerinde fır dönmek,kötü birşey söyleseler de iyi davranmak,ona asla hesap sormamak,gezmesine içmesine,kızlarla takılmasına karışmamak.evet bunlardı..devam ettim her şeye rağmen.bide ailesi çıktı karşıma.beni layık göremediler.neden ?benim ailem zengin değil,benim işim gücüm yok.hatta ben çirkinim bile! yapılan hiçbir şeyi unutmadım.bi şekilde son vermeliydim.yoksa zamanla gurursuzluktan ölecektim. evet bundan ölecektim! şimdi aldım gururumu,ona yaslandım bi güzel defolup gittim. nefret ediyorum hepsinden.alsınlar başlarına çalsınlar..bi yastıkta kocasınlar onunla.oooooooooooooooh sefam olsun.defoldum gittim pislikler.

Başta yapman gereken şeyi sonda yapmışsın tatlım sen boşver unut bunu Hayır gelmez bundan

Back
X