Gösteri

Lonelypoet

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2016
2.196
1.573
53
41
Merhaba kızlar,
3 yaş için anaokulu yıl sonu gecesi yapılcak okulda, en basit hareketleri öğretiyorum ama kıyamam olmuyo diye üzülenler var, olmasın diyorum eğlenelim yeter diyorum hatta kafama göre oynatmayı istediğimi söyledim ama yok olcak illa güzel bişeyler çıkmalıymış millet beğenecek diye miniklerimin üzülmesine sinir oluyorum ve anca öğrenirler diye başladım onlar mutlu olmadıktan sonra hiç içimden gelmiyor bi bitseydi

Öğretmenim uzatın ellerinizden opecegim :)

3,4 yaş çocuklarını yıl sonu gösterisi yapacağım diye saatlerce yoran okul idaresi öyle istiyor diye yormak zorunda kalan öğretmenlerin aksine sadece çocukları düşünmeniz odak noktasını onlar olarak görmeniz ne güzel

Allah biz velilere sizin gibi öğretmenler nasip etsin :)

Ay kıyamam kuzucuklara yaaaa... yeğenim de geçen sene gösteri yapmışlardı, müzik eşliğinde hoplayıp ellerini sallamışlardı sadece. Öyle bişey olsa olmuyor mu? Çok mu zor yapacakları hareketler?

En çok sevdikleri şarkıda hazırlayın gösteriyi daha çabuk kavrarlar hareketleri,sevgili idare de datmin olmuş olur,
Yavrucaklara yapılan eziyete bak ya.

Ben sahneye cikmalarina karsi degilim kesinlikle, cunku o da ozguvenlerini destekleyici birsey. Ama bu idareler sinir ediyor insani. Bizim Allahtan idaremiz boyle degil de velilerimiz boyle, cocuklarindan ve dolayisiyla bizden beklentileri yuksek.

3 yas cocugu ne kadar zorlasan da ayni anda ayni hareketi yapamaz. Ellerine birer ponpon, hareketli bir muzik yeter.. Kolay gosterilerin videolarini izleterek de deneyebilirsin. Taklit edince daha rahat ogrenirler hem.

Çocuklar Sudan çıkmış balığa dönüyor böyle durumlarda. Onun yerine renkli giydirip, sahnede ponponlar, balonlarla vs içlerinden geldiği gibi oynayıp eğlenmeleri daha iyi bence.

Okullardaki gösteri olayını her yaşta gereksiz buluyorum.

Ben iki yaşların gösterisi izlemiştim

Şirinler giyinmiş yuvarlanmışlardı vs

Herkesin aynı hareketi yapması gerekmediği için sıkıntı olmadı

Biri kedi olmuştu pisi pisi vs yapıyorlardı

Çok emek istiyor gerçekten. Ben ilkokul 5. Sınıfları çalıştırmıştım delirme noktasına gelmiştim. Kıyafet problem, hareketler problem, şarkı vs. Derken her şey bitiyor ve keyifle izlenen bir şey çıkıyor ortaya ve kendinizle gurur duyuyorsunuz.
Kuzucuklar henüz 3 yaşındalar yapacakları en kolay şey hayvan taklidi. Ali babanın çiftliğini oynatabilirsiniz.

Estağfurullah canım işin kötü tarafı velilerde öyle düşünüyo

Ay kıyamam kuzucuklara yaaaa... yeğenim de geçen sene gösteri yapmışlardı, müzik eşliğinde hoplayıp ellerini sallamışlardı sadece. Öyle bişey olsa olmuyor mu? Çok mu zor yapacakları hareketler?
İşte çok basit hareketler yaptırcam yaptırcam da miniklerimle arama girmeseler

Aynen bencede özgüven gelişir ama kafama koydum kafama göre yaptırıcam nolursa olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…