Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
göstermeyen kız diyip duruyorlar ama bilimsel mi sanmam.çikolata yiyip hareket etmesini sağlayanlar oluyormuş kontrole giderken ki göstersin diye.Rabbim hayırlısını versin.bende merak içindeyim inşallah görürüz.22. Haftadayim ve hala gostermedi 2 doktorda bakti net bisi demiyorlar. Kiza benzetip yolluyorlar bense erkek oldugunu hissediyorum. Bu kadar gec belli olmayisi kiza benzetmeleri goz onune alinirsa sizce kiz midir?
Bacakları kapaliysa bilemezsiniz. Konuşun bebeginizle anne sozu dinler belkiCikolata falan yiyorum aslinda hateketlide ama yan duruyor bacaklarida onde acmiyor( erkek olsa illaki bisekilde gorunur diyorlar iste bilmiyorumm bakalimmm artikk yaa
Hahahah ne yapcaz ilerde bu cocukla biz ne inatci cikti ya :)))Bacakları kapaliysa bilemezsiniz. Konuşun bebeginizle anne sozu dinler belki![]()
Yok yok inat degildir o annesi, cok namuslu utangac bir bebegin var diyelim biz oyle olsunHahahah ne yapcaz ilerde bu cocukla biz ne inatci cikti ya :)))
Tatlım iki arkadasimda hala ogrenemedi cinsiyeti benimle ayni haftadalar ikisinede yüzde 90 kiz dedi dr. Benim nasip olursa insallah oglum olacak dr um 10.haftada tahmin edip 14.haftada net erkek dedi. Erkekler daha cabuk belli oluyor.22. Haftadayim ve hala gostermedi 2 doktorda bakti net bisi demiyorlar. Kiza benzetip yolluyorlar bense erkek oldugunu hissediyorum. Bu kadar gec belli olmayisi kiza benzetmeleri goz onune alinirsa sizce kiz midir?
Ben 3 kez de gittiğimde pozisyonu uygun değildi. Sonra 2 hafta önce gittiğimde dr baya inceledi. Büyük ihtimalle kız dedi. Ben yinede kendimi kaptırmıyorum. P.tesi ayrıntılı ultrasona gireceğim. Orada kesin belli olur artıkAmin allah herkezin gonlune gore hayirli evlatlar versin. Kesinlessin istiyorum artik ilk cocugumuz heyecanlaniyoruz:))
Canım benımde bebegım göstermemişti göstermedıgı ıcın herkes kız dedı doktor bıle %90 kız ama bırseye dayanarak soylemıuorum dedı 3.muayenede gosterdı pipisini oğlum bende erkek hıssetmiştim insallah en yakın zamanda gösterir22. Haftadayim ve hala gostermedi 2 doktorda bakti net bisi demiyorlar. Kiza benzetip yolluyorlar bense erkek oldugunu hissediyorum. Bu kadar gec belli olmayisi kiza benzetmeleri goz onune alinirsa sizce kiz midir?
Benim komşumda ayrıntılıya girmeden göstermedi hep erkek dediler ama kızmış sağlıklı bir şekilde kucağına almak nasip etsin belki seninlede kız dır :)))22. Haftadayim ve hala gostermedi 2 doktorda bakti net bisi demiyorlar. Kiza benzetip yolluyorlar bense erkek oldugunu hissediyorum. Bu kadar gec belli olmayisi kiza benzetmeleri goz onune alinirsa sizce kiz midir?
merhaba, benim 18. hafta 1 aydır %80 kız diyor ama bebişimiz bağdaş kurmuş duruyor ve ben hep oğlum olacakmış gibi hissediyorum ve bu his hala içimden gitmedi... ayrıntılı ultrasonda net anlaşılacağını düşünüyorum, hatta konu açacaktım ama sanırım ayrıntılı ultrasonda belli olur?Biz de ancak ayrintili ultrasonda gorebilmistik minigimin cinsiyetini. Kimisi cok nazli oluyor gostermiyor ama gostermeyen kizdir diye bilimsel bir gercek yok. Kontrole girmeden once bir tane sade soda içmenizi tavsiye ederim.
Ben ayrintili ultrasona girdigim ilk dakika gördü doktor. Hatta o kadar ki bebegin kalbindeki odaciklar ve gecen kan miktari bile ölçülüyor ayrintili ultrasonda. Ayrintili ultrasonu bekleyin derim benmerhaba, benim 18. hafta 1 aydır %80 kız diyor ama bebişimiz bağdaş kurmuş duruyor ve ben hep oğlum olacakmış gibi hissediyorum ve bu his hala içimden gitmedi... ayrıntılı ultrasonda net anlaşılacağını düşünüyorum, hatta konu açacaktım ama sanırım ayrıntılı ultrasonda belli olur?![]()
çok heyecanlandımBen ayrintili ultrasona girdigim ilk dakika gördü doktor. Hatta o kadar ki bebegin kalbindeki odaciklar ve gecen kan miktari bile ölçülüyor ayrintili ultrasonda. Ayrintili ultrasonu bekleyin derim ben![]()