merhaba arkadaslar.kizimin birkac hafta sonra mezuniyeti var.ilkokulu bitiriyor nasipse.mezuniyet toreni yapilacak.kvdem mizmiz bi tip bastan sorunlarimiz vardi ama simdilerde anlasiyoruz.kendi ozel gunleri cok onenser.her ozel gunundr bekler.neyse bende nezuniyet torenine anneanne babaanne dedeleri gotureyim gonulleri olsun diye dusundum.annem basindan beri kkizlerim var onlara ben bakayim siz rahatca gidin diyordu.neyse okuldan sayi istediler.kvdemede aylardir soyluyorum sizi goturucem diye.neyse sayi isteyince aradim anne bak bole bole gidicez dedjm.bu bin dereden su getirdi yok oyle yok boyle.ben ne dediysem tersini soyledi.bisuru bahaneler.neyse ben gorevimi yapatim soyleyim gelmek istemihorsan sorun yoj dedim.annemde ben cocuklara bakayim siz gidin dedi.neyse ben esime bana ve kizima bilet aldim.sonra kpeder aradi.bizde gelcez diye esim konusmus onlarla belli. baba artik doldu dedim.kvdenin bahanelerinede cok kirildigimi soyledim.cunku kizimin her ozel gununde cesitli bahanelerle katilmaz.ama gorumceminkine iki eli kanda olsa yinede gider.kasitli yaptigini dusunuhorum.bende yarin anneler gununu kutlamayi dusunmuyorum.cunku kendi ve kpederin dogumgunune kadar hepsini kutluyoruz hersene.ama bizimkilere hep bi bahane.onu pohpohladigim kadar annemi pohpohlamiyorum o derece.hep kebdi dedigi olsun istiyor.bende goturmemeye karar verdim nasil davranmaliyim sizce