goturmelimiyimy

fiyonk35

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2012
1.555
889
123
merhaba arkadaslar.kizimin birkac hafta sonra mezuniyeti var.ilkokulu bitiriyor nasipse.mezuniyet toreni yapilacak.kvdem mizmiz bi tip bastan sorunlarimiz vardi ama simdilerde anlasiyoruz.kendi ozel gunleri cok onenser.her ozel gunundr bekler.neyse bende nezuniyet torenine anneanne babaanne dedeleri gotureyim gonulleri olsun diye dusundum.annem basindan beri kkizlerim var onlara ben bakayim siz rahatca gidin diyordu.neyse okuldan sayi istediler.kvdemede aylardir soyluyorum sizi goturucem diye.neyse sayi isteyince aradim anne bak bole bole gidicez dedjm.bu bin dereden su getirdi yok oyle yok boyle.ben ne dediysem tersini soyledi.bisuru bahaneler.neyse ben gorevimi yapatim soyleyim gelmek istemihorsan sorun yoj dedim.annemde ben cocuklara bakayim siz gidin dedi.neyse ben esime bana ve kizima bilet aldim.sonra kpeder aradi.bizde gelcez diye esim konusmus onlarla belli. baba artik doldu dedim.kvdenin bahanelerinede cok kirildigimi soyledim.cunku kizimin her ozel gununde cesitli bahanelerle katilmaz.ama gorumceminkine iki eli kanda olsa yinede gider.kasitli yaptigini dusunuhorum.bende yarin anneler gununu kutlamayi dusunmuyorum.cunku kendi ve kpederin dogumgunune kadar hepsini kutluyoruz hersene.ama bizimkilere hep bi bahane.onu pohpohladigim kadar annemi pohpohlamiyorum o derece.hep kebdi dedigi olsun istiyor.bende goturmemeye karar verdim nasil davranmaliyim sizce

Götürüp götürmemeyi bilmem ama anneler gününü kutla, ne olursa olsun.
Büyüklük sende kalsın derler ya o hesap.

Madem o kadar bahane sunmus tabiki gorurmeyin. Siz israr etmis her imkani sunmussunuz treni kendisi kacirmis. Yarin da hediye falan almayin kuru kuru anneler gununuz kutlu olsun deyip kapatin.

Bir telefon açıp kutlayın anneler gününü bence. Pohpohlamak değil bu. Zaten içinizdekileri söylemişsiniz.

Götürüp götürmemeyi bilmem ama anneler gününü kutla, ne olursa olsun.
Büyüklük sende kalsın derler ya o hesap.
kizim cok uzuldu bende cok kirildim.esime karismiyorum o naparsa yapsin ama ben dusunmuyorum.kizima her defasinda ayni seyi yapiyo.koca kadinin ozel gunleri onemliyse benim cocugumjnkide onemli.bide soyle bi durum var.bu durumda onu goturmeyip annemi gotursem beni istemiyor diye olay cikarir.cagirirsin gelmez.annemde cok ozenmisti ama o ole yapinca kadininda hevesi kalmadi oda vazgecti

Madem o kadar bahane sunmus tabiki gorurmeyin. Siz israr etmis her imkani sunmussunuz treni kendisi kacirmis. Yarin da hediye falan almayin kuru kuru anneler gununuz kutlu olsun deyip kapatin.
birde ben kpederle konustuktan yarim saat sonra annesi esimi aradi birseyler soyledi ama anlamadim sormadimda.buyuk ihtimal dediklerimi dedi.her yil hediyemle gider kutlardim.hep kendi annemden bi onceligi var.seninde annen var demez.bayramlarda kandillerde hep kendinde olalim ister.benimde icimden gelmiyo.kutlamamayi dusunuyorum.esjme karismam

Bir telefon açıp kutlayın anneler gününü bence. Pohpohlamak değil bu. Zaten içinizdekileri söylemişsiniz.
cok kirildim icimden gelmiyo sanirim yapamiycam.kendi hep etrafa hava atmayi sever benin herseyime geliyorlar diye.kendide torunu icin gelebilirdi diye dusunuyorum.cunku gorumcemin cocugunun herseyine gider ve gitmezsem olmaz der.resmen ayiriyor

cok kirildim icimden gelmiyo sanirim yapamiycam.kendi hep etrafa hava atmayi sever benin herseyime geliyorlar diye.kendide torunu icin gelebilirdi diye dusunuyorum.cunku gorumcemin cocugunun herseyine gider ve gitmezsem olmaz der.resmen ayiriyor
O zaman siz de bundan sonra ederi kadar deger verin. Kendi annenizi de ondan sonraya koymayin. Ben de her sene kv ye oncelik verir pahali hediyeler alirdim gecen sene maddi sikisiktim ve anneme de kv me de oglumun fotografini cerceveye koyup verdim. Annem havalara uctu binbir tesekkur etti kv burnunu kivirdi bunu mu aldiniz gibisine. Ben de bugun anneme hediyesinj alip kutladim kv ye de yarin gitmeden bi telefon acmayi dusunuyorum. Ya da esime arattiririm benden de slm soyle anneler gunu kutlu olsun derim olur biter.

O zaman siz de bundan sonra ederi kadar deger verin. Kendi annenizi de ondan sonraya koymayin. Ben de her sene kv ye oncelik verir pahali hediyeler alirdim gecen sene maddi sikisiktim ve anneme de kv me de oglumun fotografini cerceveye koyup verdim. Annem havalara uctu binbir tesekkur etti kv burnunu kivirdi bunu mu aldiniz gibisine. Ben de bugun anneme hediyesinj alip kutladim kv ye de yarin gitmeden bi telefon acmayi dusunuyorum. Ya da esime arattiririm benden de slm soyle anneler gunu kutlu olsun derim olur biter.
nebileyim bu yaptigina cok cok kirildim.bu kadarinida hakettigimi dusunmuyorum.

Anlıyorum birikmişlik var. Siz de bundan sonra her şeyde mesafe koyarsınız. Ama haklıyken haksız duruma düşmeyin.

Back
X