Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İstabul estetik merkezi dr dilay soyadını hatırlamıyorum canım arayıp ögrenebilirsin fatih şubesiİstanbul'da kime yaptırdı ablanız acaba?
Kusura bakmayın yanlışoldu. Gozcevrenizin oöncesi ve sonrası resmini mesaj olarak atabilir misiniz ? Cokukuluge de bir faydası olmadı mi yani.![]()
Resim atabilir misin? Biraz moral bulayim guzel yapilmis dolgulari gordukce. Malum benim goz altim torba torba suan.Ben yaptırdım gözaltı ışık dolgusu. Çok memnun kaldım. Senelerce de krem sürüp her ay pahalı pahalı kremlere para verdiğime çok pişman oldum yaptırınca. Normalde cildim hassas bazı işlemlerde morarma oluyordu ben de. Gözaltı dolgusunda olmadı. Gözaltımdaki koyu renk ve çukurluk silgi ile silinmiş gibi çıkmıştım. İğne ile değil kanül gibi bir şeyle yapılmıştı. Dolgu markasını vs de öğrenip yazarım inş.
Resim atabilir misin? Biraz moral bulayim guzel yapilmis dolgulari gordukce. Malum benim goz altim torba torba suan.![]()
birde nerde yaptirdiniz? Ben Mehmet Akgun e yaptirdim. Memnun kalmadim
![]()
Işık dolgu morlukları gideriyor Demişti bir estetisyen oysa zamanla yorgun ve hafif Çukur bir görüntüyü de düzeltiyor mu tam olarak nedir etkisi ?1.5 yıl oldu yaptıralı. Yine de mail adresini yazarsın makyajsız bir fotoğrafımı gönderebilirim. Juvederm dolgu kullanılmıştı. İğne ile açıldı ama dolgu kanül ile yapılmıştı. Ayrıntıları doktora sorup öğrenebilirim. Benim morarma vs olmayan en sorunsuz işlemimdi diyebilirim.
kartal esteikmed i öneririm 2 seans çağırıolar 1800tl yani bakıyorumda piyasada inanılmaz fiyatlar dolaşıyor memnuniyet önemli arkdaşım volbella mıydı juvadermmiydi birşey kullanıolardıkendimi bildim bileli gözaltı morluklarım var . tv.de ve nette ışık dolgusuyla anında morlukların kaybolduğu videolar izledim. yaptıranlar varsa bilgi verebilir mi. fiyat ve nereye yaptırdınız. birde izmir deyim ben önerebileceğiniz bir yer varmı?