göz altı ışık dolgusu yaptıran varmı fotograf paylaşabilirmisiniz?

wizardd

Guru
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2011
243
3
318
40
İzmir
kendimi bildim bileli gözaltı morluklarım var . tv.de ve nette ışık dolgusuyla anında morlukların kaybolduğu videolar izledim. yaptıranlar varsa bilgi verebilir mi. fiyat ve nereye yaptırdınız. birde izmir deyim ben önerebileceğiniz bir yer varmı?

arkadaşlar sorum günceldir halen !! izmir de Teosyal Redensity II ( göz altı ışık dolgusu) yaptıran varmı? izmir karşıyaka göz hastanesinden 1200 tl olarak fiyat aldım . ama ama korkuyorum yaptırmaya daha beter olurmu yanlış bi işlem yapıp görüntüyü bozarmı. gözün altına uygulanıyor bu işlem iğneyle sonuçta . bu işte uzman birinin yapmasını istiyorum bu yüzden.

Benimde dr mehmet akgun bey goz alti dolgumu yapti. Memnun degilim resim ekte inceleyin lutfen

Eklentiler

• IMG-20150812-WA0009.webp
    IMG-20150812-WA0009.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 1.824
Son düzenleyen: Moderatör:
Etetik olmadan onceki goz alti resmim. Suan goz altimda torbam mevcut :( lutfen bu islemleri plastik cerrahlara yaptirin

Eklentiler

• 20150419_161718-1-1.webp
    20150419_161718-1-1.webp
    2,1 KB · Görüntüleme: 4.557
Kusura bakmayın yanlışoldu. Gozcevrenizin oöncesi ve sonrası resmini mesaj olarak atabilir misiniz ? Cokukuluge de bir faydası olmadı mi yani. :(

Kusura bakmayın yanlışoldu. Gozcevrenizin oöncesi ve sonrası resmini mesaj olarak atabilir misiniz ? Cokukuluge de bir faydası olmadı mi yani. :KK43:

Ben yaptırdım gözaltı ışık dolgusu. Çok memnun kaldım. Senelerce de krem sürüp her ay pahalı pahalı kremlere para verdiğime çok pişman oldum yaptırınca. Normalde cildim hassas bazı işlemlerde morarma oluyordu ben de. Gözaltı dolgusunda olmadı. Gözaltımdaki koyu renk ve çukurluk silgi ile silinmiş gibi çıkmıştım. İğne ile değil kanül gibi bir şeyle yapılmıştı. Dolgu markasını vs de öğrenip yazarım inş.

Ben yaptırdım gözaltı ışık dolgusu. Çok memnun kaldım. Senelerce de krem sürüp her ay pahalı pahalı kremlere para verdiğime çok pişman oldum yaptırınca. Normalde cildim hassas bazı işlemlerde morarma oluyordu ben de. Gözaltı dolgusunda olmadı. Gözaltımdaki koyu renk ve çukurluk silgi ile silinmiş gibi çıkmıştım. İğne ile değil kanül gibi bir şeyle yapılmıştı. Dolgu markasını vs de öğrenip yazarım inş.
Resim atabilir misin? Biraz moral bulayim guzel yapilmis dolgulari gordukce. Malum benim goz altim torba torba suan. :( :( birde nerde yaptirdiniz? Ben Mehmet Akgun e yaptirdim. Memnun kalmadim :(

Resim atabilir misin? Biraz moral bulayim guzel yapilmis dolgulari gordukce. Malum benim goz altim torba torba suan. :KK43: :KK43: birde nerde yaptirdiniz? Ben Mehmet Akgun e yaptirdim. Memnun kalmadim :KK43:

1.5 yıl oldu yaptıralı. Yine de mail adresini yazarsın makyajsız bir fotoğrafımı gönderebilirim. Juvederm dolgu kullanılmıştı. İğne ile açıldı ama dolgu kanül ile yapılmıştı. Ayrıntıları doktora sorup öğrenebilirim. Benim morarma vs olmayan en sorunsuz işlemimdi diyebilirim.

1.5 yıl oldu yaptıralı. Yine de mail adresini yazarsın makyajsız bir fotoğrafımı gönderebilirim. Juvederm dolgu kullanılmıştı. İğne ile açıldı ama dolgu kanül ile yapılmıştı. Ayrıntıları doktora sorup öğrenebilirim. Benim morarma vs olmayan en sorunsuz işlemimdi diyebilirim.
Işık dolgu morlukları gideriyor Demişti bir estetisyen oysa zamanla yorgun ve hafif Çukur bir görüntüyü de düzeltiyor mu tam olarak nedir etkisi ?

kendimi bildim bileli gözaltı morluklarım var . tv.de ve nette ışık dolgusuyla anında morlukların kaybolduğu videolar izledim. yaptıranlar varsa bilgi verebilir mi. fiyat ve nereye yaptırdınız. birde izmir deyim ben önerebileceğiniz bir yer varmı?
kartal esteikmed i öneririm 2 seans çağırıolar 1800tl yani bakıyorumda piyasada inanılmaz fiyatlar dolaşıyor memnuniyet önemli arkdaşım volbella mıydı juvadermmiydi birşey kullanıolardı

Back
X