Göz altı ışık dolgusu

mavi21

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2017
605
698
103
34
Merhaba arkadaşlar göz altına ışık dolgusu yaptıran var mı? Morluklar için yararı olur mu?

Ben 1,5-2 yıl önce yaptırdım. Morluklar için değil de daha çok göz altımdaki çöküklük için yaptırmıştım ama morluklara da fayda sağlamıştı. Sağ göz altım çok güzel olmuş, sol çökük kalmıştı. Aslında klinikten çıktığımda sorunu farketmiştim ama nasıl olsa kontrolde düzeltirler diye üstünde durmamıştım. 1 hafta tek göz altında kapatıcı kullandıktan sonra kontrol için gittiğimde bizim hatamız değil senin dokun eritmiştir diyerek tekrar işlem parası almışlardı. Sonrasında sol gözüm yine biraz çökük kaldı.

sağ gözümdeki sonuç güzeldi aslında ama doktoru çok iyi seçmek gerekiyor. ben araştırmadan gitmiştim, pişman oldum. şimdi tekrar yaptırmak istiyorum ama henüz doktor arayışındayım.

Benim ablam yaptırdı geçen sene Mehmet Akgün e memnun kalmıştı bizde beğendik yaptırdığında şuan yinelemedi ama morluklar da azalma oldu bir de ablamın ciddi oranda kararmıştı göz altı kapatıcı kullanmadan çıkmazdı eridikten sonra eski mor halini almadı bir görüş istersen.

ne ile dolduruyor içini? hyalüranik asit mi?

Ücreti nedir acaba bilginiz var mı?

İki göz arasında fark oluşturması kötü bir durum bende yaptırmak istiyorum ama bende henüz karar veremedim

merhaba ben 2 kere yaptırdım cok memnun kaldım ama tum dolguyu aynı anda verdırtmeyın yava syavas yoksa su topluyor

arkadaşlar göz altı dolgusunda bülent bey kesinlikle en iyisi. 2. kez yaptırdım. daha önce bi arkadaşım çok memnun kalmıştı ismini ondan almıştım. kendisinin göz altı dolgusu konusunda yepyeni bir tekniği varmış. Bağcı tekniği diye geçiyormuş. bence araştırın. ben çok memnun kaldım. doktoroun ismi, dr. bülent bağcı. nişantaşındaydı kliniği

Merhaba arkadaşlar Ankara’da göz altı ışık dolgusu yaptırmak isteyen bir kişi arıyorum
Ankara da iyi bir devlet hastanesinde ismini buradan veremeyeceğim tanıdığım uzman bir dermatolog gözaltı dolgumu yapacak ve sadece malzeme parasını ödeyeceğim. Fakat bu işlemde kullanılan malzeme iki kişilik satılıyormuş.Eğer malzeme ortak olursanız doktordan rica edeceğim sizin uygulamayı da ücret almadan yapacak. Bence çok iyi bir fırsat sırf iki kişilik malzemeyi tek başıma almamak adına buraya yazıyorum.

Merhaba bende Ankarada yasiyorun ve gozalti isik dolgusu yaptirmak istiyorum malzeme fiyati ne kadara geliyor?

Gözaltına redensity 2 dışında dolgu yaptıran var mi arkadaşlar. Dün gittiğim doktor juvederm yaptı. Ama korkuyorum şu an. Pek gözaltına yapilmiyormus

ne ile dolduruyor içini? hyalüranik asit mi?

mehmet akgun forumda reklamini yaptiran biri. memnun kalan gercek kullanicilar evet var ama memnun kalmayan da cok var ve daha uyeligi acilir acilmaz ayni gun tek mesaj atip onda da mehmet akgune methiyeler dizen mesajlar var. bana gram samimi gelmiyor acikcasi. iyi arastirin doktorlari

Selam,
Benim de ilgimi cekiyor. İstanbulda iyi yapan var mi? Ucreti ne kadar az cok?

Bende gözaltı dolgumu Bülent beye yaptırdım.bir tüpün yarısını ilk işlemde yaptı.diger yarısında 15 gün sonra yaptı gayet memnun kaldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…