Göz altı kremi olarak hangi markaları önerirsinizz

bu konuyla ilgili tecrübelerinize ihtiyacım var daha önce hiç kullanmadım hangi marka iidir hiçbir fikrim yok

arkadaşım göz çevresi için yoğun bir bakım arkadaşım aldı bundan kullanıyor ve çok memnun benim göz çevremle ilgili bir sorunum olmadığı için açıkcası ben kullanmadım ama çok samimi arkadaşım kullanıyor ve harika olduğunu söyledi.hoşçakal

garnier kafeinli göz roll on u kullanıyorum ben bi gün bile sürmeden dışarı çıkamam,tenine uygun tonu bul dene ama çok sürersen
göz çevresi sapsarı kötü duruyo azcık sür iyi durur

krem olarak değilde clinique in göz altı serumu tavsiye üzerine aldım bende. Kalem seklinde böyle kendinden rulonuyla sürüluyo masaj yaparak genelde gözaltı morlukları ve torba şikayeti olanlara tavsiye ediliyormuş. Bi incele istersen sen de

hiçbir markayı önermem, ancak sadece nemlendiren ve içinde vitamin olan bi krem alman yeterli,,, gerisi yalan, hikaye, reklam ve para tuzağı, kozmetikler etkisizdir ve fasa fiso !!!

çok teşekkürler kızlar acıbadem kremı sürmeye başladım baya faydasını gördüm bakalım 1 şişe bitsin sonuçtan haberdar ederım sızı de

ben de göz altı morluklarım için araştırırken en iyisinin neostrata bionic eye cream olduğunu öğrenmiştim. fiyatı 180 tl civarı yalnız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…