- 7 Eylül 2014
- 644
- 594
- 103
- Konu Sahibi Kimimkiben82
neostrata göz altı kremi kullanan var mı hanımlar? Ve de bu markanın farklı göz altı kremleri var hangisini seçmeliyiz? Yaşım 30
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
30 yaş erken değil mi ya? Yoksa ileride kırışıklık olmasın diye önlem mi? İşe yarayacaksa ben de kullanayım.
Ben clinique in göz altı kremini ve cilt sikilastirici serumunu kullanıyorum gerçekten aydınlatıcı ve onarıcı tavsiye ederim tatlim
Her yasa uygulanan ürünleri var ki markaların. 32 yaşındayım canımNeostrata eczane ürünü ve herkesin çok memnun kaldığı bir ürün olduğu için bunu araştırıyorum
Yaşınız kaç bu arada? Her ürün farklı yaşa hitap ediyor ya
yaşım 24 kırışık yok hafif kuruluk var sebamd bana uygunmudur acaba30 yaş geç bile cicim. 20 lerin ortasında kullanmaya başlamak lazım. Ama o yaşlarda içeriğinde q10 olmayan ürünler kullanılmalı. Ben 4-5 yıldır sebamed kullanıyordum. Şimdi yaş 30 oldu, başka ürün arayışına girdim. Clinique'in all about eyes göz çevresi kremi hakkında tavsiye aldım sanırım onu alacağım.
Ben 19 yasindayim ama goz aktimda belirgin 2 tane kırışıklık cizgisi olusmus ve goz cevrem cok kuru bende sebamedin q10 göz kremini aldim 2 gundur kullanıyorum zarari olurmu sizce30 yaş geç bile cicim. 20 lerin ortasında kullanmaya başlamak lazım. Ama o yaşlarda içeriğinde q10 olmayan ürünler kullanılmalı. Ben 4-5 yıldır sebamed kullanıyordum. Şimdi yaş 30 oldu, başka ürün arayışına girdim. Clinique'in all about eyes göz çevresi kremi hakkında tavsiye aldım sanırım onu alacağım.
Göz altlarin genetikse bence hic bir krem ise yaramaz fazlaca su icmek en iyissigöz altı morluğu için öneriniz var mı arkadaşları
Ben 19 yasindayim ama goz aktimda belirgin 2 tane kırışıklık cizgisi olusmus ve goz cevrem cok kuru bende sebamedin q10 göz kremini aldim 2 gundur kullanıyorum zarari olurmu sizce
Kapatici kullaniyodum hergun ondan oldu diye dusunuyorumZararı olmaz ama işine yaramaz. Cildin zaten şu an yeterince q10 üretiyor. Muhtemelen kuruluktan karışma olmuştur göz çevrende. Ya da yanlış bir ürün kullanmış olabilirsin.
Kapatici kullaniyodum hergun ondan oldu diye dusunuyorum
30 yaş erken değil mi ya? Yoksa ileride kırışıklık olmasın diye önlem mi? İşe yarayacaksa ben de kullanayım.
katılıyoru kesinlikle 20 li yaşlarda hafif nemlendiriciler kullanılmalı göz altlarına geç kalınmış oluyor bir anda o minik kırışıklar derinleşiyorlar30 yaş geç bile cicim. 20 lerin ortasında kullanmaya başlamak lazım. Ama o yaşlarda içeriğinde q10 olmayan ürünler kullanılmalı. Ben 4-5 yıldır sebamed kullanıyordum. Şimdi yaş 30 oldu, başka ürün arayışına girdim. Clinique'in all about eyes göz çevresi kremi hakkında tavsiye aldım sanırım onu alacağım.