• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz Çevresi Bakımı Göz altı kremi

Kimimkiben82

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2014
644
594
103
neostrata göz altı kremi kullanan var mı hanımlar? Ve de bu markanın farklı göz altı kremleri var hangisini seçmeliyiz? Yaşım 30

30 yaş erken değil mi ya? Yoksa ileride kırışıklık olmasın diye önlem mi? İşe yarayacaksa ben de kullanayım.

30 yaş erken değil mi ya? Yoksa ileride kırışıklık olmasın diye önlem mi? İşe yarayacaksa ben de kullanayım.

30 yaş geç bile cicim. 20 lerin ortasında kullanmaya başlamak lazım. Ama o yaşlarda içeriğinde q10 olmayan ürünler kullanılmalı. Ben 4-5 yıldır sebamed kullanıyordum. Şimdi yaş 30 oldu, başka ürün arayışına girdim. Clinique'in all about eyes göz çevresi kremi hakkında tavsiye aldım sanırım onu alacağım.

Ben clinique in göz altı kremini ve cilt sikilastirici serumunu kullanıyorum gerçekten aydınlatıcı ve onarıcı tavsiye ederim tatlim

Ben clinique in göz altı kremini ve cilt sikilastirici serumunu kullanıyorum gerçekten aydınlatıcı ve onarıcı tavsiye ederim tatlim

Neostrata eczane ürünü ve herkesin çok memnun kaldığı bir ürün olduğu için bunu araştırıyorum ;)

Yaşınız kaç bu arada? Her ürün farklı yaşa hitap ediyor ya

kesinlikle ve kesinlikle estee lauder göz altı kremi ...zaten kremler konusunda estee nin üzerine bir marka bence yok .
selektif bir şey kullanmanı tavsiye ediyorum . ben free shop tan almıştım yarı fiyatına hala bitmedi . yine çıkınca yurt dışına bir tane daha alıp stoklayacam . clinique all about eyes da kullandım ama 30 yaş tan sonra hafif kalıyor ..

30 yaş geç bile cicim. 20 lerin ortasında kullanmaya başlamak lazım. Ama o yaşlarda içeriğinde q10 olmayan ürünler kullanılmalı. Ben 4-5 yıldır sebamed kullanıyordum. Şimdi yaş 30 oldu, başka ürün arayışına girdim. Clinique'in all about eyes göz çevresi kremi hakkında tavsiye aldım sanırım onu alacağım.
yaşım 24 kırışık yok hafif kuruluk var sebamd bana uygunmudur acaba

Ben 19 yasindayim ama goz aktimda belirgin 2 tane kırışıklık cizgisi olusmus ve goz cevrem cok kuru bende sebamedin q10 göz kremini aldim 2 gundur kullanıyorum zarari olurmu sizce

Ben 19 yasindayim ama goz aktimda belirgin 2 tane kırışıklık cizgisi olusmus ve goz cevrem cok kuru bende sebamedin q10 göz kremini aldim 2 gundur kullanıyorum zarari olurmu sizce

Zararı olmaz ama işine yaramaz. Cildin zaten şu an yeterince q10 üretiyor. Muhtemelen kuruluktan karışma olmuştur göz çevrende. Ya da yanlış bir ürün kullanmış olabilirsin.

katılıyoru kesinlikle 20 li yaşlarda hafif nemlendiriciler kullanılmalı göz altlarına geç kalınmış oluyor bir anda o minik kırışıklar derinleşiyorlar ;) ben de amway ın kremini kullanıyorum yaklaşık 6 aydır güzel geldiğini düşünüyorum ve çevremdede bunu fark edenler oldu. kırışıklıklarımın derinlikleri azaldı ve kapatıcı artık aralarını doldurmuyor ve göz altlarım sürekli yorgun görünmekten vazgeçtiler bir aydınlanma oldu

Back
X