Göz Çevresi Bakımı Göz Altı Morlukları Nasıl Giderilir?

KadinlarKulubu

Popüler Üye
Pro Üye
21 Ağustos 2011
5.186
592
198
Göz altı morlukları ve göz altı torbalarından mı? muzdaripsiniz? Göz altı morlukları nasıl giderilir? makalemiz
size bu konuda yardımcı olacaktır. Göz altı morluklarından kurtulmak için pek çok yöntem vardır.
Bazıları doğal bazıları ise tıbiidir. Göz altı morluğu nasıl geçer? makalemizde her iki yönteme de yer verdik.
http://www.kadinlarkulubu.com/porta...i-morluklari-13-adimda-nasil-gecer-84687.html

ben de gözaltı morlukları nasıl giderilir diye konu açmak istiyordum. benm sinüzite bağlı baş ağrım olduğundan beri gözlerimin altı mosmor. şu an antibiyotik tedavisi görüyorum. buz uygulamasını 2 gündür yapıyorum. ama günde sadece 1 defa yapıyordum. diğerlerini de denesem iyi olacak

benim göz altlarımda aşırı derece bir morluk var ne yaparsam yapıyım gitmiyor yardım kızlaaaar

benim göz altlarımda aşırı derece bir morluk var ne yaparsam yapıyım gitmiyor yardım kızlaaaar

kesinlikle barbara bort'un göz jelini denemelisin. benim genetik olarak var ve tamamen geçti diyebilirim. tamamen bitkisel içinde dukavrat otu var . biz 2 arkadaş aldık kullanıyoruzz ve annemde benimle birlikte kullanıyor yaklaşık 10 15 günlük süreçte belli etti kendini.
piyasada braz pahalı ama biz ıspartada bi kozmetikçiden alıyoruz. parayı yatırınca gğn içnde kargoya veriyor. kesinlikle tavsiyemdr hem o kdr da pahalı değil sanırım 55 tlye almıştık ama dişarda 80 90 a kadar satan var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…