- 24 Temmuz 2015
- 18
- 4
- 1
- 37
- Konu Sahibi deniz-aksoy
Merhabalar göz altı morluklarım var ve bu beni çok rahatsız ediyor bana etkili bir krem veya öneriniz var mı? Bu konuda gerçekten yardıma ihtiyacım var

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım ben çok etkili diye duyduğum bir krem aldım 2 hafta önce ama henüz bir fark yok sankı,degısıklık olursa sana da onerırım.Merhabalar göz altı morluklarım var ve bu beni çok rahatsız ediyor bana etkili bir krem veya öneriniz var mı? Bu konuda gerçekten yardıma ihtiyacım var![]()
Olur çok sevinirim ben de bi eczacıdan bi krem duydum 10 mg etkili dedi alırsam ve etkisini görürsem ben de buraya yazarım. Ben bu konuda çok rahatsızım göz altlarım ünüversiteden beri mor görünüyor sigara ve içki kullanmadığım haldeCanım ben çok etkili diye duyduğum bir krem aldım 2 hafta önce ama henüz bir fark yok sankı,degısıklık olursa sana da onerırım.
cnm benim de ayni problemim var ve yıllardır denemediğim krem yöntem vs kalmadi. genetik olanlarin hiçbir çözümü yok, lazer dışında. okuduğuma göre göz altına lazer yaptiranlarin hepsi memnun ve 2-3 seansda rengi tamamen açılıyormuş ve fiyatı da yanlış bilmiyorsam seans başı 250 lira gibi bir şey, ben de yaptırmayı düşünüyorum, yaptıranlar bizi bu konuda aydınlatırlarsa sevinirimMerhabalar göz altı morluklarım var ve bu beni çok rahatsız ediyor bana etkili bir krem veya öneriniz var mı? Bu konuda gerçekten yardıma ihtiyacım var![]()
Canım yazarım muhakkak,bu da işe yaramazsa daha da kremi para vermem zaten.Olur çok sevinirim ben de bi eczacıdan bi krem duydum 10 mg etkili dedi alırsam ve etkisini görürsem ben de buraya yazarım. Ben bu konuda çok rahatsızım göz altlarım ünüversiteden beri mor görünüyor sigara ve içki kullanmadığım halde![]()
Kesinlikle ya dermapen dermaroller ya da gözaltına uygulanan ışıltı ürünleri var onları uygulatabilirsiniz ..dermaroller iyi geliyormuş diye duydum ama ne kadar doğru bilmiyorum
Merhabapeki dermaroller veya dermapen yaptiran var mi arkadaslar onerebileceginiz bir yer veya fiyat hakkinda bir bilgi?
tesekkurler bilgi icin. peki jel ise yarar mi ve yan etkileri olur mu? en uzun ne kadar iyi hissettirir mesle bir de?Merhaba
LR ın %90 aloe vera içerikli bir jeli var. Onu dondurup gözaltlarına koyuyorlar. Bir de krem var. Denemek isterseniz öğrenebilirim