Göz Çevresi Bakımı Göz altı morlukları

deniz-aksoy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2015
18
4
1
37
Merhabalar göz altı morluklarım var ve bu beni çok rahatsız ediyor bana etkili bir krem veya öneriniz var mı? Bu konuda gerçekten yardıma ihtiyacım var:(

Merhabalar göz altı morluklarım var ve bu beni çok rahatsız ediyor bana etkili bir krem veya öneriniz var mı? Bu konuda gerçekten yardıma ihtiyacım var:KK43:
Canım ben çok etkili diye duyduğum bir krem aldım 2 hafta önce ama henüz bir fark yok sankı,degısıklık olursa sana da onerırım.

Canım ben çok etkili diye duyduğum bir krem aldım 2 hafta önce ama henüz bir fark yok sankı,degısıklık olursa sana da onerırım.
Olur çok sevinirim ben de bi eczacıdan bi krem duydum 10 mg etkili dedi alırsam ve etkisini görürsem ben de buraya yazarım. Ben bu konuda çok rahatsızım göz altlarım ünüversiteden beri mor görünüyor sigara ve içki kullanmadığım halde :(

Merhabalar göz altı morluklarım var ve bu beni çok rahatsız ediyor bana etkili bir krem veya öneriniz var mı? Bu konuda gerçekten yardıma ihtiyacım var:KK43:
cnm benim de ayni problemim var ve yıllardır denemediğim krem yöntem vs kalmadi. genetik olanlarin hiçbir çözümü yok, lazer dışında. okuduğuma göre göz altına lazer yaptiranlarin hepsi memnun ve 2-3 seansda rengi tamamen açılıyormuş ve fiyatı da yanlış bilmiyorsam seans başı 250 lira gibi bir şey, ben de yaptırmayı düşünüyorum, yaptıranlar bizi bu konuda aydınlatırlarsa sevinirim :(

ben dermapen yapılmasının da iyi sonuç verdiğini duydum acaba senin lazer dediğinle aynı mıdır acaba?

derma pen derma roller gibi bir sey bildigim kadariyla, kalem şeklinde ama iç kısmında iğneler var

Olur çok sevinirim ben de bi eczacıdan bi krem duydum 10 mg etkili dedi alırsam ve etkisini görürsem ben de buraya yazarım. Ben bu konuda çok rahatsızım göz altlarım ünüversiteden beri mor görünüyor sigara ve içki kullanmadığım halde :KK43:
Canım yazarım muhakkak,bu da işe yaramazsa daha da kremi para vermem zaten.

Back
X