Göz çapaklanması acill

nidaall

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
7
Puanlar
1
Arkadaşlar merhaba bebeğim 3 aylık oldu 2 gündür gece emzirmek için uyandırdığımda sağ gözünde çapaklanma görüyorum ılık su ile siliyorum ilk doğduğunda yoğun bakımda yattığı için çapaklanmaya karşı damla kullandık ama 1 haftada geçmişti şimdi 3 ay sonra tekrar olunca endişeleniyorum yaşayan var mı neler yaptınız cevap verirseniz sevinirim

Arkadaşlar merhaba bebeğim 3 aylık oldu 2 gündür gece emzirmek için uyandırdığımda sağ gözünde çapaklanma görüyorum ılık su ile siliyorum ilk doğduğunda yoğun bakımda yattığı için çapaklanmaya karşı damla kullandık ama 1 haftada geçmişti şimdi 3 ay sonra tekrar olunca endişeleniyorum yaşayan var mı neler yaptınız cevap verirseniz sevinirim
Konjonktivit olmuştur endişelenme gözyaşı kanalı masajı yap ılık temiz suyla silmeye devam et çapaklandıkça.

Çocuk dr’una götürün damla başlasın her iki göze 5 gün süreyle. Acile de götürebilirsiniz ama akşamı beklemeyin gündüz götürün.

Benim bebeğim de de olmuştu beş aylık iken. Sildikçe akıyordu göz pınarından. Doktor bir damla verdi hemen geçti götürmenizde fayda var ihmal etmeyin.

bizim ikisindede aynı aylarda oldu ya. doktorun verdiği damlayı kullanın
sütünüzü yada çay damlatın diyenler olursa sakın dinlemeyin

Back
X