• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz çapkını mısınız?

ayel

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2010
234
1
0
Diğer
Kızlar göz çapkını mısınızdır?Genelde erkeklerin çoğunluğunda vardır hepsi de bakar geçer.Peki ya sizlerde var mı?Ben bakmıyorum sanırım çok fazla şekilci değilim,erkeklerde güzelliğe önem vermediğim içindir belki.Yada bilmiyorum belki tepkili olduğumdandır.örneğin en son kuzenimle beraberdik sahilde,geçen erkeklere gözü takılıyordu bunun konusu geçti aramızda.Ben görmüyordum bile.Erkek arkadaşı da oldukça kıskanç.Hani yasaklar cezbedicidir ya birazda.Siz bakar mısınız?Ben mi normal değilim yoksa? : )

bundan önceki ilişkim 5 yıl sürmüştü.aşıktım ama bakıyordum.
şu an başka birisiyle nişanlıyım ve gözüm ondan başkasını görmüyor.ilk yaşadığım gerçek aşk değilmiş diye düşünüyorum şu an.hayat sadece ve sadece ondan ibaret gibiopuyorumnanaktan

bundan önceki ilişkim 5 yıl sürmüştü.aşıktım ama bakıyordum.
şu an başka birisiyle nişanlıyım ve gözüm ondan başkasını görmüyor.ilk yaşadığım gerçek aşk değilmiş diye düşünüyorum şu an.hayat sadece ve sadece ondan ibaret gibiopuyorumnanaktan

bencede değilmiş.unut gitsin ;)[/FONT:1hug:]

ben bazen bakıyorum :D ama genelde pek yürürken insanalra bakmam :) ya saga sola havaya yada yere bakıyorum :) zaten bir insana 2. kez bakıyorsam onu begendiğim içindir.. :) oda arada bir oluyor :)

ben bazen bakıyorum :D ama genelde pek yürürken insanalra bakmam :) ya saga sola havaya yada yere bakıyorum :) zaten bir insana 2. kez bakıyorsam onu begendiğim içindir.. :) oda arada bir oluyor :)

cnm ben de yaa..
belki de bayanlara erkeklerden daha fazla bakıyorum güzel erkek yok pek napalım :D
çok nadir bakarım ben de öle yaa anormalmiyim ne bilmiyomki yada benim potansiyel koca adayımı şanslı :D

hani kendimi kasmıyorum bakmamak için,hayatımda biriolsun yada olmasın,

Ben pek erkklere değilde kızlara çok bakarım yanlış nalamayın giyimne saçına felann :dance:

yolda insanlara bakarak yuruyoruz normal olarak ister istemez biine baktıgın zaman beyinde ne kadar yakısıklı veya ne kadar gusel diye sekilleniyor ama donupde arkamı bakmaya devam etmem

Kahretsin.
İstesemde olamıyorum. Miyopum:37:
Arkadaşlar birine zoom yapıp üzerinde yorum yaparken lenslerimi falan arıyorum ama kaçan kaçıyor:1::1:

bende bakarım ya yakışşıklı olunca ama güzel kız görüncede bakarım. yaanlış anlasıllmasın . yani güzele bakılır herkes içindende der bence ne yakışıklıyış yada güzel kızmış diye

Şekilci biri değilimdir ama beğendiğim bir erkek gördüğüm zaman bakarım
Birde ben gözlerimi kaçırmam , incelerim
Mesala dün ablamla mağzadayız o elbise denerken orda çalışan oğlana gözüm takıldı
Yakışıklı değildi ama vucudu dehşet seksiydi
Bayağı bir bakıştık (((:
Hayır gelip konuşsa kesin sapık damgası vururdum , ahh biz kızlar , yetiştirilme tarzımız ahh ahhh

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X