Göz çevresi çöküklüğü için dolgu

Mysia

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2011
85
10
48
Trabzon
Arkadaşlar benim gözlerim yorulduğumda acayip çöküyor.Çok sinir bozucu.Göz üstüne yani göz kapağı ve kaş altı bölgesine dolgu yaptıran var mı?Bana yardımcı olursanız çok sevinirim.

ben yaptırdım profilime fotolarımı koydum. arkadaşlık yollarsan görebilirsin

Tamam Lamia.Memnun olup olmadığını yazarsan ve düşüncelerini paylaşırsan sevinirim.Ben bu işten baya çekiyorum.

Tamam Lamia.Memnun olup olmadığını yazarsan ve düşüncelerini paylaşırsan sevinirim.Ben bu işten baya çekiyorum.

ben gözümü kararatıp bilinçsizce yaptırdım. ilk ay baya sıkıntı çektim. çok şiştim çok morardım 2 ayı geçti hala göz altlarım mor. ama sonuçtan memnunum. yani morlukları kapatınca güzel duruyor. tekrar yaptırımıyım; evet yaptırırım ama bu defa hyalüronik asit kullanırdım. 6 aylık bi dolgu. ama daha az zararlı olmalı sonuçta vücudunda bulunan bi madde. ben aqualift kullandım bende allerjik rekasiyona neden oldu sanırım

Teşekkürler lamia.Albümünü görebilmem için 25 yorum doldurmam gerekiyormuş.Ben de bu konuda araştırma yapmıştım.Vücutla uyum içinde olan dolguların tercih edilmesi gerekiyormuş.Göz çevresi de çok önemli.Yaptıran biriyle karşılaşmak çok güzel.Ben de ciddi ciddi düşünüyorum.Kabus haline geldi çünkü.Ben Naci Çelik'e yaptırmayı düşünüyorum.Sen hangi doktora yaptırdın acaba?Fiyatlarda çok oynama oluyor mu?

Teşekkürler lamia.Albümünü görebilmem için 25 yorum doldurmam gerekiyormuş.Ben de bu konuda araştırma yapmıştım.Vücutla uyum içinde olan dolguların tercih edilmesi gerekiyormuş.Göz çevresi de çok önemli.Yaptıran biriyle karşılaşmak çok güzel.Ben de ciddi ciddi düşünüyorum.Kabus haline geldi çünkü.Ben Naci Çelik'e yaptırmayı düşünüyorum.Sen hangi doktora yaptırdın acaba?Fiyatlarda çok oynama oluyor mu?

Benim bünyemle alakalı sorun. Yoksa aynı dolguyu teyzem yaptırdı dudağına hiçbirşey olmadı. Benim cildim zaten çok hassastır. Benim de göz altımda göz pınarımdan başlayıp şakağa uzanan bi hat vardı. Çok büyütülecek kadar değildi ki resimlerde göreceksin yinede beni rahatsız ediyordu. Doktorum Ozan Balık aqulift dolgu kalıcılığı 3-5 yıl 2000 tl ödedim. Aslında sonuç güzel memnunum ama dediğim gibi morluklar bana baya sıkıntı yaşattı

Süresi iyiymiş aslında.Resimlerine bakabilmek için heryere yorum yazıyorum.Hala yazıyorum:))))Yardımların için teşekkürler lamia.

Süresi iyiymiş aslında.Resimlerine bakabilmek için heryere yorum yazıyorum.Hala yazıyorum:))))Yardımların için teşekkürler lamia.

o zaman yazmaya devam :) işini bilen ellerde yapılırsa sonuç güzel oluyor ve insan kendini mutlu hissediyor. imkanın varsa bekleme yaptır bence

Lamia ben Naci Çelik kısmına yorum yazdım,sordum.Cevabı aynen şu oldu:"Kastettiğiniz bölge göz kapağı ve kaş arasında kalan bölge ise oraya geçici dolgu yapılamaz.Eğer işe yarayacağı düşünülüyorsa ki bu da çok nadir bir durumdur az miktarda yağ enjeksiyonu yapılabilir." Bu cevap çok enterasanıma gitti,çünkü daha önce naci beyle telefonda konuşmuştum.O zaman da yağ enjeksiyonu yapılamaz,pütür pütür torbalanabilir,dolgu öneriyorum demişti.

Çok canım sıkıldı şimdi.Senin doktorunu düşüneyim en iyisi.Bu sorundan kurtulmak istiyorum artık.

lamia resimlerine baktım çok güzel olmuş.Resimde belli olmayabilir diye soruyorum.Pürüzsüzlük sağlanmış mı acaba?Bir de önceki hali nasıldı?Benimki gibi çöküyor muydu?Bir de Naci Çelik'in yorumuna ne diyorsun acaba?

lamia resimlerine baktım çok güzel olmuş.Resimde belli olmayabilir diye soruyorum.Pürüzsüzlük sağlanmış mı acaba?Bir de önceki hali nasıldı?Benimki gibi çöküyor muydu?Bir de Naci Çelik'in yorumuna ne diyorsun acaba?

Benim göz altı çöküklüğünden ziyade yarım ay şeklinde bi hat vardı. yanakta olmadığı için yorgun görünüyordum. göz altımda pürüz yok sadece tek bir yerde minicik iğne ucu gibi kabartı var ama doktorun dediği o iğne girişinin şişliğiymiş geçecekmiş yani

Ama lamia ben göz üstü için sormuştum.Sen göz üstüne de yaptırmadın mı?Göz kapağı ve kaş altı bölgesine yani:))))

Arkadaşlar Sayın Naci Çelik ile daha önceden yaptığımız yazışmalarımıza baktım.Söylem değişikliği yapmamış,ben yanlış hatırlamışım.Yanlış anlaşılmaya mahal vermeyeyim.Ayrıca sorunum hakkında yardımlarınızı bekliyorum.

Ama lamia ben göz üstü için sormuştum.Sen göz üstüne de yaptırmadın mı?Göz kapağı ve kaş altı bölgesine yani:))))

yok benim sadece göz altım dolduruldu. altı doldurulduysa üstüde doldurulur bence:)

Merhabalar arkadaşlar,
Az evvel Op dr Dilek Avşar dan "Fat Make Up " diye bir yöntem duydum insanın kendi yağı kullanılarak doldu yapılıyormuş.Benim de göz altlarım için arayış içindeyim.Doktorlar ameliyat diyor ama yaptıranlarda öyle aman aman bir değişiklik görmediğim için çok da tercih etmiyorum.Dr Dilek Avşar ya da başkasına bunu yaptıran var ise bizle paylaşabilir mi?

Teşekkürler:2:

Göz altına dolgu yapıldı ise altına da yapılabilir gibi bir durum yok .......emin değilim ama yapılamayabilir de ...zira yer şekimi etkisi ile tüm kapsülsüz dolgular az da olsa vücut içinde yer değiştirebiliyor...ve hatta göz üstündeki bir dolgu göz sinirlerine baskı yapabilir gibi gerekçelerle doktorların üste dolgu yapmadığı düşüncesindeyim...

Merhabalar arkadaşlar,
Az evvel Op dr Dilek Avşar dan "Fat Make Up " diye bir yöntem duydum insanın kendi yağı kullanılarak doldu yapılıyormuş.Benim de göz altlarım için arayış içindeyim.Doktorlar ameliyat diyor ama yaptıranlarda öyle aman aman bir değişiklik görmediğim için çok da tercih etmiyorum.Dr Dilek Avşar ya da başkasına bunu yaptıran var ise bizle paylaşabilir mi?

Teşekkürler:2:

:60::60: :60:

Yahu yanlış anlamayın sakın size gülmüyorum. Fat Make Up ha :60:

Senelerdir kişinin kendi yağları alınıp yüze, vücuda dolgu yapılır. Yani tuhaf bir isim verip yeniymiş gibi bunu ortaya sürmek ne kadar mantıklı. Hey Allahım yaa.. Gerçekten bazen zorlama bir şekilde ilginç olmaya çalışıyorlar. Tıpkı liposuction a birçok ticari isim verip bunu ben buldum, benim yöntemim en yeni, en değişik demek gibi.

Son düzenleme:
Back
X