Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam Lamia.Memnun olup olmadığını yazarsan ve düşüncelerini paylaşırsan sevinirim.Ben bu işten baya çekiyorum.
Teşekkürler lamia.Albümünü görebilmem için 25 yorum doldurmam gerekiyormuş.Ben de bu konuda araştırma yapmıştım.Vücutla uyum içinde olan dolguların tercih edilmesi gerekiyormuş.Göz çevresi de çok önemli.Yaptıran biriyle karşılaşmak çok güzel.Ben de ciddi ciddi düşünüyorum.Kabus haline geldi çünkü.Ben Naci Çelik'e yaptırmayı düşünüyorum.Sen hangi doktora yaptırdın acaba?Fiyatlarda çok oynama oluyor mu?
Süresi iyiymiş aslında.Resimlerine bakabilmek için heryere yorum yazıyorum.Hala yazıyorum:))))Yardımların için teşekkürler lamia.
lamia resimlerine baktım çok güzel olmuş.Resimde belli olmayabilir diye soruyorum.Pürüzsüzlük sağlanmış mı acaba?Bir de önceki hali nasıldı?Benimki gibi çöküyor muydu?Bir de Naci Çelik'in yorumuna ne diyorsun acaba?
Ama lamia ben göz üstü için sormuştum.Sen göz üstüne de yaptırmadın mı?Göz kapağı ve kaş altı bölgesine yani:))))
ben yaptırdım profilime fotolarımı koydum. arkadaşlık yollarsan görebilirsin
Merhabalar arkadaşlar,
Az evvel Op dr Dilek Avşar dan "Fat Make Up " diye bir yöntem duydum insanın kendi yağı kullanılarak doldu yapılıyormuş.Benim de göz altlarım için arayış içindeyim.Doktorlar ameliyat diyor ama yaptıranlarda öyle aman aman bir değişiklik görmediğim için çok da tercih etmiyorum.Dr Dilek Avşar ya da başkasına bunu yaptıran var ise bizle paylaşabilir mi?
Teşekkürler:2: