Göz Çevresi Bakımı göz çevresi genetik kahverengiliği ve göz altı torbaları birlikteliği :S

ida_

ins: esrasek
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2012
104
12
298
selamlar kızlar :)
günlerdir forumu didik didik ettim
gözaltlarımda torbalar var ve çevresi kahverengi
şu anda missha eye under briahtener kullanıyorum ama kapatıcılığı daha cok olan bir ürün kullanmaya karar verdim gün içinde tazeleme imkanım olmdığından akşam üzeri gözlerimin altındaki bütün torbalar kızarıklk hersey yerlerde
gerçi saatlerce bilgisayara bakıyorum bunun da etkisi var bence ama olsun bi denicem bakalım
şimdi internetten yaptığım araştırmalarda maranki miydi nedir o amca nar çekirdeği yağından (soğuk sıkma) bahsetmiş onu bi alıcam geceleri sürücem
bi nemlendiricim var zaten onu kullanmaya devam ederim
kapatıcı olarak mac in ürünlerinden birini alıcam ama bir yorum gördüm MAC göz altlarını çok yoruyor demiş biri çok eski bi mesaj olduğu için oraya yazmak istemedim ama böyle düşünenleriniz var m ??? oyleyse başka bi ürüne yönleneyim araştırayım diye düşünüyorum.
bir de Avene Couvrance Stick Correcteurs gördüm onu deneyenler var mı? avene gerçi her türlü güvenirim ama genelde bu tür ürünlerin kapatıcılığı daha az oluyor ya ondan çekiniyorum
tavsiyelerinizi bekliyorum :)

Sever misin bilmem ama suan Note marka concealer aldım kullanıyorum cok dogal duruyor, kapatıyor pul pul olmadı kurutmadı da ..daha ne olsun iyi gibi böyle giderse :KK66:

İçerisinde argan yağı ve soya proteini bulunuyor. Bu sayede ciltteki morluk ve lekeleri hem iyileştirici özelliği var. Hem de tek katta kapatıyor.

Back