Göz Çevresi Bakımı Goz Cevresi Kurulugu

Hepiii

I'II cross the stream - I have a dream.
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2017
1.286
2.257
53
Iyi pazarlar herkese...

Son birkac gundur goz cevremin asiri kuruduguna tanik oluyorum. Her gun disarida 1 saat kadar yuruyorum, hava ruzgarli oldugundan bu kuruluk olusuyor saniyorum. Ama sadece goz cevremde hissediyorum bunu. Kirisikliga mahal vermemek adina ne kullanmami onerirsiniz?

Yoneticilerden konumun bu forumda kalmasini rica ediyorum. Tasimayin lutfen.

aynı şeyden mi bahsediyoruz bilmiyorum ama kışın benim göz çevrem çok kurur,öyle görüntüde bir değişiklik olmaz ama gergin olduğunu hissederim yani deforme olmuş gibi.

yeşil çay kompres yapıyorum ben. biraz ferahlatıyor. onun dışında da sürekli nemlendiriyorum gün içinde de.

Evet, ayni durumu yasiyoruz.

Nemlendirici kullaniyorum ama yeterli gelmiyor gibi. Yesil cayi deneyeyim nemlendiriciye ilave olarak.

Tesekkurler! :)

Olgun bir avakadoyu ezin ve göz çevrenize sürün. Yüzünüz için de kullanabilirsiniz. Yüze balla karıştırıp sürerseniz daha da iyi olur

Bendede aynı durum var hep nemledırıyorum ama sankı nemlendırmek yetmiyomuş gibi. Yeşil çayı bende deniyeyim :)

Nemlendirici yetmiyordur. Göz altı maskeleri var kış boyu haftada iki kez yapabilirsiniz. Kış mevsiminde cilde de haftada iki kez maske yapmak gerek zaten.

En önemlisi en geç 11de yatın, çiğ kuruyemiş-et tavuk balık-sebze bol tüketmeye çalışın, 2 litre su için, şekerli paketli hazır gıdaları bırakın. Bir ay böyle devam edin cildiniz parlamaya başlayacak, tecrübeyle sabit.

Olgun bir avakadoyu ezin ve göz çevrenize sürün. Yüzünüz için de kullanabilirsiniz. Yüze balla karıştırıp sürerseniz daha da iyi olur

Nemlendirici yetmiyordur. Göz altı maskeleri var kış boyu haftada iki kez yapabilirsiniz. Kış mevsiminde cilde de haftada iki kez maske yapmak gerek zaten.

Tavsiyelerinizi bir bir uygulayacagim. Cok tesekkurler! :)

Göz çevresi için Nemlendirici tabiki
Yaşınıza göre kırışıklık önleyici de olabilir
Ama yaşınız genç ise günlük su bazlı tercih edebilirsiniz
La roche posay markasınınkini kullanıyorum önerebilirim

Kuruluk normalde gozyasi bezlerinin yeteri calismamasindan olur eczanelerde suni gözyaşı damlaları vardır eczaciya sikayetinizi soylediginizde size vericektir eczanede çalışan biri olarak soyluyorum çok o sikayetle geliniyo sizinde odur ama iltihap falanda olabilir doktora da görünün göz cevresine nemlendirici olabilir

Herkese merhaba,
Evet kış aylarında göz çevresinde ekstra kuruluk oluyor ve nemlendiriciler çok etkili olmuyor. Son birkaç aydır kuşburnu yağını göz çevremde kullanıyorum ve çok memnunum, krem kullanmama gerek kalmıyor.

Ilk defa duydum bu yagi. Her aktarda bulma sansimiz var mi? Yani, kolay bulunabiliyor mu?

Ilk defa duydum bu yagi. Her aktarda bulma sansimiz var mi? Yani, kolay bulunabiliyor mu?

Her aktarda satılıyor her markanın var hatta ben ek olarak göz altı morluğu ve ödemini alması için üzüm çekirdeği yağı da kullanıyorum. Bende beyaz nokta vs yapmadı

Her aktarda satılıyor her markanın var hatta ben ek olarak göz altı morluğu ve ödemini alması için üzüm çekirdeği yağı da kullanıyorum. Bende beyaz nokta vs yapmadı

Cok tesekkurler! Ben de deneyeyim o zaman. :)

Cok tesekkurler! Ben de deneyeyim o zaman. :)

Rica ederim :) Valla 30 a yaklaşınca temiz içerik aramaya başladım. Kremler çok işe yaramıyor gibi geliyor artık.

Yüzüm içinde avokado yağı ve nar çekirdeği yağını dönüşümlü kullanıyorum. Krem kullanmayı bıraktırdı bu güzel nimetler :)

Sizden ogrenecegimiz cok sey var desenize. :)

Kullandiginiz dogal urunleri ve gozlemlediginiz sonuclari duymak ne iyi olurdu aslinda. :)

Sizden ogrenecegimiz cok sey var desenize. :)

Kullandiginiz dogal urunleri ve gozlemlediginiz sonuclari duymak ne iyi olurdu aslinda. :)

Sigara, alkol ve fondoten kesinlikle kullanmıyorum hele fondoten cildi bir anda yaşlandırıyor(cildin nefes almasını engellıyor) . Su çok içiyorum, et çok yemem (haftada maks 2 gün) çünkü o da cildi yaşlandırıyor. Ayşegül Çoruhlu'nun söylediklerini uygulamaya çalışıyorum sebze ağırlıklı beslenmek gibi

Bendede aynı sorun var sadece göz çevrem değil cildim de kışın çok kurur benim. Göz altlarımı çok kuru hissettiğim zaman saf katkısız vazelin kullanıyorum ben baya nemlendiriyor