aynı şeyden mi bahsediyoruz bilmiyorum ama kışın benim göz çevrem çok kurur,öyle görüntüde bir değişiklik olmaz ama gergin olduğunu hissederim yani deforme olmuş gibi.
yeşil çay kompres yapıyorum ben. biraz ferahlatıyor. onun dışında da sürekli nemlendiriyorum gün içinde de.
Olgun bir avakadoyu ezin ve göz çevrenize sürün. Yüzünüz için de kullanabilirsiniz. Yüze balla karıştırıp sürerseniz daha da iyi olur
Nemlendirici yetmiyordur. Göz altı maskeleri var kış boyu haftada iki kez yapabilirsiniz. Kış mevsiminde cilde de haftada iki kez maske yapmak gerek zaten.
En önemlisi en geç 11de yatın, çiğ kuruyemiş-et tavuk balık-sebze bol tüketmeye çalışın, 2 litre su için, şekerli paketli hazır gıdaları bırakın. Bir ay böyle devam edin cildiniz parlamaya başlayacak, tecrübeyle sabit.
Iyi pazarlar herkese...
Son birkac gundur goz cevremin asiri kuruduguna tanik oluyorum. Her gun disarida 1 saat kadar yuruyorum, hava ruzgarli oldugundan bu kuruluk olusuyor saniyorum. Ama sadece goz cevremde hissediyorum bunu. Kirisikliga mahal vermemek adina ne kullanmami onerirsiniz?
Yoneticilerden konumun bu forumda kalmasini rica ediyorum. Tasimayin lutfen.
Kuruluk normalde gozyasi bezlerinin yeteri calismamasindan olur eczanelerde suni gözyaşı damlaları vardır eczaciya sikayetinizi soylediginizde size vericektir eczanede çalışan biri olarak soyluyorum çok o sikayetle geliniyo sizinde odur ama iltihap falanda olabilir doktora da görünün göz cevresine nemlendirici olabilirIyi pazarlar herkese...
Son birkac gundur goz cevremin asiri kuruduguna tanik oluyorum. Her gun disarida 1 saat kadar yuruyorum, hava ruzgarli oldugundan bu kuruluk olusuyor saniyorum. Ama sadece goz cevremde hissediyorum bunu. Kirisikliga mahal vermemek adina ne kullanmami onerirsiniz?
Yoneticilerden konumun bu forumda kalmasini rica ediyorum. Tasimayin lutfen.
Herkese merhaba,
Evet kış aylarında göz çevresinde ekstra kuruluk oluyor ve nemlendiriciler çok etkili olmuyor. Son birkaç aydır kuşburnu yağını göz çevremde kullanıyorum ve çok memnunum, krem kullanmama gerek kalmıyor.
Ilk defa duydum bu yagi. Her aktarda bulma sansimiz var mi? Yani, kolay bulunabiliyor mu?
Her aktarda satılıyor her markanın var hatta ben ek olarak göz altı morluğu ve ödemini alması için üzüm çekirdeği yağı da kullanıyorum. Bende beyaz nokta vs yapmadı
Cok tesekkurler! Ben de deneyeyim o zaman. :)
Rica ederim :) Valla 30 a yaklaşınca temiz içerik aramaya başladım. Kremler çok işe yaramıyor gibi geliyor artık.
Yüzüm içinde avokado yağı ve nar çekirdeği yağını dönüşümlü kullanıyorum. Krem kullanmayı bıraktırdı bu güzel nimetler :)
Sizden ogrenecegimiz cok sey var desenize. :)
Kullandiginiz dogal urunleri ve gozlemlediginiz sonuclari duymak ne iyi olurdu aslinda. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?