Göz çizdirme

Aleyergz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
28
Puanlar
28
Kızlar önünüzdeki ay göz çizdirme ameliyatı olmayı düşünüyorum ankarada oturuyorum 45 e kadar bütçem var doktor önerebilecek olan varmı birde olanlar ameliyatdan sonra tekrarlıyor diyorlar dogrumu ?

Kızlar önünüzdeki ay göz çizdirme ameliyatı olmayı düşünüyorum ankarada oturuyorum 45 e kadar bütçem var doktor önerebilecek olan varmı birde olanlar ameliyatdan sonra tekrarlıyor diyorlar dogrumu ?
Ben de araştırıyorum konunuz belki bize yardıkcı olacak birileri vardır

Bende ankaradayım Eragöz Çağlar hocaya oldum 2 seneyi geçti çok çok memnunum bir dakıka bekleme git ol iyiki olmusum diyeceksin

merhaba bende 3 yıldır gözlük kullanıyorum. astigmat var ve iki gözümün de numarası -1.75.
ameliyat için kaç numara olduğu fark ediyor mudur.
ameliyat sonrası agrı acı hissi var mıdır acaba

merhaba bende 3 yıldır gözlük kullanıyorum. astigmat var ve iki gözümün de numarası -1.75.
Doktora muayene olun numarasına göre karar veriyorlar. Yaptırdığınız lazer çeşidine göre ağrı acı hissi değişir. Benim için PRK yöntemini uygun görmüşlerdi, ameliyattan sonraki 1 gün gözlerim kızarıklık ve şişlikten hiç açılmadı. Sonra normale döndü

teşekkür ederim

Merhaba, bende 4 sene önce göz lazer ameliyatı oldum no touch yöntemi ile doktorların en önem verdiği şey öncelikle gözünüzün bu operasyona uygunluğu sonrada gözünüzün derecesinden ziyade uzun zamandır göz numaranızın değişip değişmediği çünkü eğer artmaya devam eden bir dereceniz varsa yapmayı tercih etmezler çünkü anlamı olmuyor başladığınız noktaya geri geliyorsunuz

Ben çok eski oldum..20 sene olmuştur..3.5 dereceydi galiba..ilk gece ,ışıklı yerde duramıyorsunuz,karanlıkta oturmuştum. Ama sabah dünyayı gözlüksüz net olarak görür halde uyandım,o duygu inanılmazdı...

ne güzel sevindim adınıza. peki bu geçen 20 senede aynı şekilde görebiliyor musunuz veya kuruluk vs. oldu mu

ne güzel sevindim adınıza. peki bu geçen 20 senede aynı şekilde görebiliyor musunuz veya kuruluk vs. oldu mu
Çok az bir geriye dönüş diyebilirim,20 yıldan fazla oldu,olsun o kadar..ama genel olarak görüşüm net ...hele şimdi teknoloji çok daha ileri..ben hiç lens kullanmamıştım,gözlüklüydüm,bundan dolayı başarı daha iyi oluyormuş...Bir insanın kendisine en büyük iyiliği bu operasyon

Çok teşekkür ederim çekindiğim bir operasyondu ama cesaretlendirdiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…