Göz gore göre kocamı kendimden uzaklaştıriyorum ama napayim engel olamiyorum kirginim

hemmam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2016
2.451
827
123
Eşim bir hata yaptı ve ben onun bu hatasini kabul edemiyorum.
Aradan aylar geçti ve ben her fırsata hatasıni hatirlaticak demler vuruyorum.
Üzuluyor hatta bana küsüyor soğuyor gibi hissediyorum ama napim içimde tutamiyorum.
Ne yapmalı nasıl davranmali bilmiyorum.

Hatasi da şu arkadaşinin dügunune beni göturmemesi.
20 kişilik bir grup misal sadece 3 erkek var onlar eşleri ile gelmiş.
Digerleri hep bayan ve bayanlar eşsiz gelmiş hoş bir çoğu bekar ya neyse.

Ve ben gitmeni istemiyorum ya bende gelirim yada tek gidemezsin dedigim halde çektı gitti.
7 aylik hamile olduğum halde ağlata ağlata bağıra çağira kapilari vura vura çekti gitti.
Ve ben günlerce ağladim.
Nedeni soruyorum neden bana bi açiklama yap affedicem diyorum eşşeklik ettim diyor başka da bir sey demiyor ama ben affedemiyorummmmm.

Dogum yaptim bebisim oldu aradan aylar gcti ben kirginligim gcmedi.
Onada söyluyorum bi açiklama yap diorum.
Eşşeklik ettim diyor başkada bisi demiyor.
Offff

Nasil fldwaranmalı bilmiyorum????

Fazla kafanıza takıyorsunuz gibi geldi bana.Kim bilir ne düşünerek tek gitti düğüne. Bu duruma bir son vermeniz lazım yoksa uzaklaşır daha da. Bu davranışlarınız sürerse belki başka birinde teselli arayacak. Çok uzatmayın derim küçük adımlar atın eşinize karşı ilgi gösterin biraz herşey düzelecektir. İnadınızı kırın gerisi gelecektir.

Gitmior o kirginlik.. beni evlenirken esim kirdi beni affedemedim.. sonrasinda guvenimi sarsti kac kez.. bazen keske nikah masasinda biraksaydim dedim bazende hadi bi halt ettin cocuklar olmadan biraksaydin dedim.. dusundukce sariyosun en iisi fazla dusunmemek.. elin ogluna bu saatten sonra ne diim?

siz boş ve gitmek isterken sizi neden istemedi ki? mevzu çok basit evet ama özellikle gelmeni istemedi ise başka bir niyeti varmış gibi geliyor gerçekten. o gün aranız mı bozuktu? hani tadınız yoksa tek gidip kafa dağıtmak istemiş olabilir belki. ben de eşimle aramız gerginken biyere gidecek olduğumda istemem yanımda, çıkayım bir havam değişsin diye. belki öyle bişeydir?

konu ne olursa olsun, affetip sindiremiyorsanız boşanın, boşanmaya değer bulmuyorsanız da üstünü kapatın.
bu ihanet de olsa, yalan da olsa, hakaret de olsa böyle.
sürekli ama şunu yapmıştın diye adamın önüne koymak size hiçbir şey kazandırmaz, sadece giderek saygısını kaybettirir.

Sizi neden götürmek istemedi, o kısmı anlamadım.
Eşi ile gelenlerde olmuş çünkü.
Hoş gerçi açıklama yap dediğinizde eşşeklik ettimden başka laf cıkmıyormuş ağızından eşinizin :KK59:
Ama bu olayı dağ kadar büyütüp hayatınızı kendinize zindan etmekten vazgeçmelisiniz...

Böyle durumlarda ya affetmemek gerekiyor, affettiyseniz de unutup, konuyu bir daha açmamak gerekiyor.
2. si daha zor sanırım, aldatma durumlarında o yüzden 2. şansa inanmıyorum.
Sizin durumunuz farklı gerçi aldatma olayından ama siz atlatamadığınıza göre o derecede bir travma yaratmış.
Ya boşanacaksınız, ya da affettiyseniz konusunu açıp durmayacaksınız başka yolu yok.

Yani cok buyuk bir mesele degil aslinda. Goturmemis ama sen daha cok senin sozunu cignemesine uzuluyorsun . Icini acitan o. Bosanmak icin yeterli bir sebep degil ama onu surundurmek icin yeterli.

siz boş ve gitmek isterken sizi neden istemedi ki? mevzu çok basit evet ama özellikle gelmeni istemedi ise başka bir niyeti varmış gibi geliyor gerçekten. o gün aranız mı bozuktu? hani tadınız yoksa tek gidip kafa dağıtmak istemiş olabilir belki. ben de eşimle aramız gerginken biyere gidecek olduğumda istemem yanımda, çıkayım bir havam değişsin diye. belki öyle bişeydir?

Hayir bir gunluk birsey değilki bir ay oncesinden gelicen gelmicen muhabbeti vardi.
Hatta son gün aradi iş yerinden aksama geliyormusun dedi.
Bende 1 aydır gelme dedin durdun nasil geliyim ne kiyafet ne kuafor hic birsey hazr degilken gelmiyorum dedim
2 uc saat kalmisti yetışmem mumkun degildi.
O da sey dedi madem sen gelmiyorsun bende gitmem sensiz nereye gidicem bebekim filan dedi gönlümü aldı.
Ohhh ne ala dedim.
Ben mutfak da bulaşik yikarken baktim ki birde suslenmiş püslenmiş ben gidiyorum diyor

Yani cok buyuk bir mesele degil aslinda. Goturmemis ama sen daha cok senin sozunu cignemesine uzuluyorsun . Icini acitan o. Bosanmak icin yeterli bir sebep degil ama onu surundurmek icin yeterli.

Yani onun etkisi biraz daha fazla olabilir ama aklimida kurcalamiyor değil o kadar bayanlı ortama tek gitme arzusu
Nedennn nedennn

Hayir bir gunluk birsey değilki bir ay oncesinden gelicen gelmicen muhabbeti vardi.
Hatta son gün aradi iş yerinden aksama geliyormusun dedi.
Bende 1 aydır gelme dedin durdun nasil geliyim ne kiyafet ne kuafor hic birsey hazr degilken gelmiyorum dedim
2 uc saat kalmisti yetışmem mumkun degildi.
O da sey dedi madem sen gelmiyorsun bende gitmem sensiz nereye gidicem bebekim filan dedi gönlümü aldı.
Ohhh ne ala dedim.
Ben mutfak da bulaşik yikarken baktim ki birde suslenmiş püslenmiş ben gidiyorum diyor

Bildiğin kandırmış çocukça sizi...

Back
X