Göz hastalığı

• Konu Sahibi Konu Sahibi leyam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

leyam

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2025
38
-5
1
22
İyi günler 2015 ye gözlerden lazer oldum keretakonus teşhisi konuldu,daha önce olan varmı acaba bana göre wskiden gözlerim daha iyidi şimdi daha fark var ama kontrollere gidiyorum ilerleme yok dediler bilemiyorum birde evlenirsen hamilelikte de ilerleyebilir dedi göz açılıyor genişliyor acaba benimle aynı sorunu yaşayan varmı

Bende de keratokonus var, çocukluktan beri ama o zaman doktorlar anlamamıştı. Hep miyop astigmat diyorlardı. Hamilelikte ilerledi evet. Doğumu sezaryen yaptım, sakın normal doğum denemeyin. Çok geçmiş olsun bu arada. Lazer sonrası keratokonus olanları duymuştum.

Bende de keratokonus var, çocukluktan beri ama o zaman doktorlar anlamamıştı. Hep miyop astigmat diyorlardı. Hamilelikte ilerledi evet. Doğumu sezaryen yaptım, sakın normal doğum denemeyin. Çok geçmiş olsun bu arada. Lazer sonrası keratokonus olanları duymuştum.
Neden ki doğum da zorlanıyor mu diye mi .bide şu an nasıl görüyorsunuz .Ben daha önce lazer oldugumda zatn doktor dedi keretekonustur hemen lazer oldum

Normal doğumda kornea zarar görüyor, yırtılabilir bile. Benim görüşümle sizin görül aynı değildir. Sizinki lazer sonrası olmuş, benimki çocukluktan. Doğum ve hamilelikle ilgili göz doktorundan da tavsiye alın ama normal doğumu önermiyor hiç biri. Benim de zaten hevesim yoktu normal doğuma, işime geldi :)))

Back
X