Göz kapağı ameliyatı

Kbrcndn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2020
4
1
1
45
Ben de 1 hafta önce göz kapağı ameliyatı oldum ama bir gözümde fazla deri kalmış çok belirgin .ne yapa bilirim ? Böyle bir durum yaşayan var mı?

Benim bilgim yok ama bende olmak istiyorum göz kapaklarim düşük. Ucreti neydi süreç nasıl geçti çok ağrı sizi oldu mu anlatabilir mısın?

Çok ağrılı değil ama ameliyat sırasında biraz acı hissettim.sonra ağrısı çok değil .şişlik oldu bende hala da tam inmedi .

Ben de 1 hafta önce göz kapağı ameliyatı oldum ama bir gözümde fazla deri kalmış çok belirgin .ne yapa bilirim ? Böyle bir durum yaşayan var mı?
Merhaba nerde oldunuz ameliyatinizi? Ayni doktor mu acaba? Benim de öyle oldu. 3 ay doldu. Sol gozumde goz kapaginin mesafesini katlanti yerinden degil 2-3 mm daha ustten kesmis, sag gozum ise katlanti yerinden kesilmis. Pergel ile olcum yapti, cetvelle milimetrik olcum yapmadi. Ve acaba kaşima gore mi olcu aldigini merak ediyorum. Belki benim kaşim yamuk, goz kapagindan olcum almasi gerekirdi. Guvenim kalmadi. Goz altina da nerdeyse 0-5- 1 cm altindan kesik izi var hala gecmedi. 2 defa randevu aldim, boyle sorumsuz bir hastane gormedim. Doktorla gorusemedim. Guya haber vermemisler. Doktor kaciyor da olabilir. Coronadan sonra hakkimi arayacagim.

Bu ameliyattan sonra tam iyileşme süresi 6 ay falan sürüyormus diyolardı göz altı torbası icin düşünüyorum ben de korktum ama yazdıklarınızdan sonra nerde oldunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…