Göz kapağı estetiği sonrasi

Uye127

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2010
185
150
628
38
Merhabalar dün akşam 17de ameliyatımı oldum bugün ilk günüm. Çok belirgin bir ödem.yok ağrı sizida çok yok fakat çok bulanık görüyorum acaba bunun sebebi nedir yaşayan ve bilen var mı?

Merhabalar dün akşam 17de ameliyatımı oldum bugün ilk günüm. Çok belirgin bir ödem.yok ağrı sizida çok yok fakat çok bulanık görüyorum acaba bunun sebebi nedir yaşayan ve bilen var mı?
Merhaba formda bir kaç kişinin yorumu gördüm, göz kapağı tam kapanmadığı için bulanıklık olabiliyormuş ama sizde öyle bir sorun yoksa belki ameliyat sırasında sürülen kremden olabilir

Merhaba formda bir kaç kişinin yorumu gördüm, göz kapağı tam kapanmadığı için bulanıklık olabiliyormuş ama sizde öyle bir sorun yoksa belki ameliyat sırasında sürülen kremden olabilir
Sanırım dikiş ve bantin yaptığı baskıdan dolayı. Çok bulanık görüyorum dikiş alınınca düzelir dedi doktor

bizi de bilgilendirir misiniz? nerede, ne kadara yaptırdınız? işlem ne kadar sürdü? zor muydu? kaç yaşındasınız/ ne şikayetle yaptırdınız? fotoğraf paylaşabilir misiniz?

bizi de bilgilendirir misiniz? nerede, ne kadara yaptırdınız? işlem ne kadar sürdü? zor muydu? kaç yaşındasınız/ ne şikayetle yaptırdınız? fotoğraf paylaşabilir misiniz?
Hocam ben sivastayim özelde yaptırdım zaten burda yapan çok fazla estetisyen yok. Devlet hastanesindeki doktor yapmak istemedi mecburen özele yöneldim. 5500 e yaptırdım. Süreç çok zor değil aslında uyuşturma falan toplam 45 dk sürmüştür. Doğuştan genetik göz kapagim düşük ve asimetrikti

Ben sivastayim özelde yaptırdım zaten burda yapan çok fazla estetisyen yok. Devlet hastanesindeki doktor yapmak istemedi mecburen özele yöneldim. 5500 e yaptırdım. Süreç çok zor değil aslında uyuşturma falan toplam 45 dk sürmüştür. Doğuştan genetik göz kapagim düşük ve asimetrikti

Back
X