Çocuk Hastalıkları Göz kapagı farklılıgı

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

ozlemBLK

Guru
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2007
2.111
119
323
arkadaslar bebegım dogdugundan berı hep gozlerıyle oynardı oylekı gozunu cıkaracak dıye korkardık kıme dedıysem korkma dedı hep bebekler aynı bişey olmazzz :olmaz:
ve hıslerımde yanılmadıgım ortaya cıktı keske onların dedıgı gıbı olsaydı bebegımın sol goz alt kapagı içe dogru dolayısyla kırpıkler içeride dısarı dogru duruyor sanırım bu gozunu kasındrıyordu o zamanlarda şimdi oldugu gıbı...
hıc boyle bısey duyan goren oldumu neden olabılır yakında doktora gıdıcez bu konu hakkında fıkrı bılgısı olanlar benımle paylasırsa cok sevınırım
suan cıttı bıcımde bırbırınden farklı goz yapısı oldu senağlama

Son düzenleme:
valla ilk defa duydum canım ama sıkma canınıibi gidin bakalım doktor ne diyecek??
habersiz bırakma ama bizi..

evt cnm göz kapagı içe dogru duruyor
inşalah korktugun gibi degildir.evhamlanma hemen sakin ol
rabbim korusun onu kıyamam ben ona

özlemcim resimde ben hiçbirşey farkedemedim inşallah birşey yoktur bize haber ver hemen bu arada çook tatlı ya maşşallah poğça suratlı tontiş şey:nazar:

Özlemcim geçmiş olsun canım.Evet alt göz kapağı belli oluyor, içe doğru dönmüş.
Bu konuda bende birşey bilmiyorum, ama inşallah çok sorunlu bir şey değildir.Küçük olduğu için çabuk atlatabilir inşallah.
Dr. dönüşü kesinlikle bize durumu bildir, merak ettim sonucunu.

annesi o daha cok ufak kalıcı olmaz düzelir mutlaka beim minikde uykuda alt dudağınğ emiyor bakalım ne olacak bazen o dudak dısarda duruyor ben dk sordum bişey olmaz dedi sende dk göster içinn rahat olur

Oyyy canim benim.Yerim ben onu.
Doktora gitmekte acele edin,cünkü daha kücük belki ilerlemeden hemen caresini bulurlar.

ay kıyamam yaa doğduğundan beri rahatsız ediyormuş demekki yavruyu.hiç zaman kaybetmeden doktora git bencede biran önce çözüm bulup rahatlatın çocuğu.

cok tesekkur ederım hepınıze
doktora gıttık bebegımı rahatsız eden kırpıkler alındı eger alınmaz yada farkedılmeseydı korneası çizilebilirdi dediler buda körlüğe kadar bıle gıdebılırmıs
1 yıl boyle gececek umarım kırpıklerımız dısa dogru cıkar bır daha aldırmak zorunda kalmayız
ama 1 yıl sonra ne olursa olsun alt kapak amelıyat olmak zorunda :((

Geçmiş olsun canım, allaha şükür daha kötü bir sorun olmadan farketmişsin.
İnşallah bu sefer kirpikleri daha düzenli çıkar.

merhaba canım geçmiş olsun

benim oğluımda doğuştan sol göz kapağında hafif bir düşüklük vardı..
şimdi 6,5 aylık ve yok denecek kadar az kaldı
bebekler zaman içerisinde toparlıyor..
ben canımı çok sıkmıştım ama boşunaymış çok şükür
umarım meleğinde zamanla düzelir annesi
Allah korusun göz sonuçta bu endişelenmkete haklısın
tekrar geçmiş olsun iyi haberlerini bekliyoruz

özlemcim yeni gördüm konunu arkadaşım ,valla nasıl aldılar o kirpikleri merak ettim valla,şimdi nasıl oğlun hala kaşıyormu gözünü ,rahatlamıştır yavrum..

ne cektık bı ben bı allah bılıyor aycacım :(

cok saolun arkadaslar cok sukur kaanın kırpıklerı dısa dogru cıkıyor cokkk mutluyum
yavrumun kırpıklerı ınsallah bıdaha alınmaz
ama kacarımız yok tabı 1 yıl sonra amelıyat olucaz oyle dıyor doktor
belkıde ona bıle gerek kalmaz kendılıgınden duzelır ınsallahhhhhhhhhhh nurgul yazdıkların benı cok mutlu ettı cok sevındım bebegının ıyı olmasına darısı bızım basmıza

merhaba özlem
benim oğlumda 3 aylık onunda sağ göz alt kapağı hafif içe dönük, kirpiklerinin bazıları gözüne yapışıyor. pek kaşımıyor ama senin yazdıklarını okuyunca korktum biraz. hangi doktora veya hastaneye götürdün oğlunu?

sızınkının bı sorun oldugunu sanmıyorum bızımkı cokk cıttı bı durumdu kırpıklerın hepsı ıcerıdeydı ve tırmalıyordu goz bebeklerını oglum elını gozunden almıyordu llerı hep gozundeydı
herhangı bı goz doktoruna gosterebılırsın sızın sorun odlugunu sanmıyorum

Son düzenleme:
Özlem Hanım forumdaki yazınızı yeni okudum. Benim kızımın da gözlerinin alt kapağında bi sorun var ama doktor geçici mi kalıcı mı bilemedi. Oğluşunun durumu ne oldu? Nasıldı yani ara ara mı oluyodu yoksa hep mi iiçe dönüktü? Ameliyat oldu mu yoksa kendiliğinden mi geçti? Umarım kendiliğinden geçmiştitr. Sonucu yazarsan sevinirim. Allah evlatlarımıza sağlık versin. Teşekkür ederim.

Özlem Hanım forumdaki yazınızı yeni okudum. Benim kızımın da gözlerinin alt kapağında bi sorun var ama doktor geçici mi kalıcı mı bilemedi. Oğluşunun durumu ne oldu? Nasıldı yani ara ara mı oluyodu yoksa hep mi iiçe dönüktü? Ameliyat oldu mu yoksa kendiliğinden mi geçti? Umarım kendiliğinden geçmiştitr. Sonucu yazarsan sevinirim. Allah evlatlarımıza sağlık versin. Teşekkür ederim.
Merhaba benim de 2 aylik oğlumun ara ara alt kirpikleri gözüne batıyor kızarır sulaniyor gözü ama bu durum onu rahatsız etmiyor yani bi tepki vermiyor. Sizinki nasıl oldu acaba ?

Back
X