• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz kapağıyla ilgili konu açmıştım

Lovestory1

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2012
77
2
36
Bursa
Arkadaşlar ben göz kapağı düşûklüğü ile ilgili konu açmıştım kısca tkrar bhsdym bi göz kapağım daha aşağıda biri büyük biri küçük pitosiz mi ne denymş buna sanrm amelyat olmak istyrm ama aileme sylmktn çeknyrm nasl açıcam knuyu dmştm bugün sbh kahvltı yapyrduk annemle show tvde sbh hbrlrni sunan bi kadn var annem ddki bununda bi gözü daha farklı seninki gbi dedi bende hemen knuya daldım ben amelyat olucam falan diye açtm konuyu annem amelyat olcak ne var okadar belli değl bile dedi bende sçmalama ya bildiğin sağ göz kapağmda daha fazla et var görmymsn araştrcm sen benim mutlulgmu istmymusun ya ben kendmi çok beğeniyrm bitek o gözmü beğnmyrm mtsuzm herkes biyerne estetk yaptıryo falan dedmtepkisiz kaldı falan bbmada açmam lazm bu konuyu bundan sonra ne yapmam gerekiyo peki

canım çok rahatsız oluyosan ameiyat ol derim ben.ailenin tavırlarına şaşırma derim ben sonuçta ameliyat diye düşünüyolar.bende küçükken burnumdaki kıkırdak yamuktu ne iğrenç yamuk bi burnum vardı benim ailemde saçmalama filan demişti ama hiç vazgeçmedim.örneğin tv izlerken filan bak şu kızın burnu ne kadar güzel filan diyodum :) bence ipin ucunu hiç bırakma sakın boşverme derim ben hep o konuyu aç bence.ama aileni suçlayarak değil

canım çok rahatsız oluyosan ameiyat ol derim ben.ailenin tavırlarına şaşırma derim ben sonuçta ameliyat diye düşünüyolar.bende küçükken burnumdaki kıkırdak yamuktu ne iğrenç yamuk bi burnum vardı benim ailemde saçmalama filan demişti ama hiç vazgeçmedim.örneğin tv izlerken filan bak şu kızın burnu ne kadar güzel filan diyodum :) bence ipin ucunu hiç bırakma sakın boşverme derim ben hep o konuyu aç bence.ama aileni suçlayarak değil

ben kendmi çok beğeniyorum aslında ama gözlerim haricinde gözümün güzelliiğime gölge düşürdüğünü düşünüyorum ve bende aynı o şekilde televizyon izlrkn hep gözlrni inceliyorum benimde byle simetrik gözlerim olsa diyorum hep bktm artk bu şekilde iç geçrmekten

gözlerinin gözüktüğü bir fotoğrafnı eklrsen belki yorum yapabilirz.ameliyat olabilirsin yada gerek yok tarzında yorumları ancak o zaman yapmamız uygun olur.Sadece senin anlattığın kadarıyla yorum yapmamız pek normal değil çnkü belki sen abartıyorsundur vs. vs.

gözlerinin gözüktüğü bir fotoğrafnı eklrsen belki yorum yapabilirz.ameliyat olabilirsin yada gerek yok tarzında yorumları ancak o zaman yapmamız uygun olur.Sadece senin anlattığın kadarıyla yorum yapmamız pek normal değil çnkü belki sen abartıyorsundur vs. vs.

Tamam fotograf yükleme firsatim oldugunda yüklicem canim

yazdıkların anlasilmiyor diyebilirsin dimi sesli harf nakli ne yaa bence sen gayet belli ediyosun kendi ergenligini kullandigin kelimelerle nasil konuştuguna dikkat et

annene de böyle agresif davranıyorsan tersleşmeniz çok doğal canım.. sen benim mutsuzlugumu mu istiyosun, saçmalama gibi şeyler söylersen ters teper.. yaşın kaç bilmiyorum da benden sana abla tavsiyesi ben ailemle tersleştigim kapilari carptigim odayi terkettigim...vs. hic bir durumda istediklerim olmadi.. sonra guzel guzel konusunca huyuna gidince oldugunu ogrendim canim.. tabi bunlari 13-14 yil once yasadim o yuzden simdi objektif olarak bakabiliyorum. insan o yaslarda bi acayip oluyo:27:

annene de böyle agresif davranıyorsan tersleşmeniz çok doğal canım.. sen benim mutsuzlugumu mu istiyosun, saçmalama gibi şeyler söylersen ters teper.. yaşın kaç bilmiyorum da benden sana abla tavsiyesi ben ailemle tersleştigim kapilari carptigim odayi terkettigim...vs. hic bir durumda istediklerim olmadi.. sonra guzel guzel konusunca huyuna gidince oldugunu ogrendim canim.. tabi bunlari 13-14 yil once yasadim o yuzden simdi objektif olarak bakabiliyorum. insan o yaslarda bi acayip oluyo:27:

Benim anneme agresif davrandigimi nerden çikardin?sen benim mutsuzlugumu istiyorsun derken ben o cümleyi ikna etmek amacli kullandim ve ben suan sadce bu ameliyat konusuyla ilgili ikna etme amacli tavsiye bekliyorum yani agresif davrancak bişey yapmadim

Benim anneme agresif davrandigimi nerden çikardin?sen benim mutsuzlugumu istiyorsun derken ben o cümleyi ikna etmek amacli kullandim ve ben suan sadce bu ameliyat konusuyla ilgili ikna etme amacli tavsiye bekliyorum yani agresif davrancak bişey yapmadim

belki uslubunu degistirirsin diye tavsiye vermistim. hangi ses tonuyla olursa olsun annene sacmalama dersen devamini dinlemez ya da olumlu bakmaz..

Back
X