Göz Kuruluğu

MetinHande

Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2017
37
11
8
27
Konuyu doğru yerimi açıyorum bilmiyorum :) ama bir sorum var göz kuruluğu yaşayıp tedavi sonucunda bu durum geçiyormu acaba bir de tedavi süreci nasıl geçiyor bilgisi olanlar yorum yapabilirlermi rica etsem:KK200: :)

Elli yaş öncesi göz kuruluğu alerji kaynaklıdır demişti doktorum. Tabi lens falan kullanmadığınızı varsayıyorum. Alerji tedavisi ile aşabilir ya da suni gözyaşı kullanabilirsiniz.

Elli yaş öncesi göz kuruluğu alerji kaynaklıdır demişti doktorum. Tabi lens falan kullanmadığınızı varsayıyorum. Alerji tedavisi ile aşabilir ya da suni gözyaşı kullanabilirsiniz.
Alerjiye bağlı bir durum olduğunu söyledi doktorum ilk 4 ay suni göz yaşı verdi lens kullanmıyorum fakat ilk defa böyle bir şey başıma gelince göz çok hassas ve panik oluyor insan ćok teşekkür ederim yorumunuz için :)

Eltim de olmustu, damla kulandi.. Bir daha kulanmadi gecti herhalde..

Bendede var canm.damla ve gece yatarken kirpik diplerime sürdüğüm bi jel var.iyi geliyor ama dönem dönem tekrarlıyor.doktorum tekrarladıkça kullanacaksn bunları şimdilik başka çözüm Yok demişti

Gecmis olsun.

Yillardir suni gozyasi kullaniyorum,flakon seklinde olanlardan.

Ilk teshis koyuldugunda 22-23yasindaydim,doktorlar cok sasirmisti bu yasta goz kurulugu nasil olur diye ama oluyomus iste.

Kuru goz tedavi edilebilen fakat omur boyu suren bi hastalik. Damlalarinizi ihmal etmeyin,korkutucu bi rahatsizlik degil ama ihmal edilirse istenmeyen sonuclar ortaya cikabilir.

Gecmis olsun.

Yillardir suni gozyasi kullaniyorum,flakon seklinde olanlardan.

Ilk teshis koyuldugunda 22-23yasindaydim,doktorlar cok sasirmisti bu yasta goz kurulugu nasil olur diye ama oluyomus iste.

Kuru goz tedavi edilebilen fakat omur boyu suren bi hastalik. Damlalarinizi ihmal etmeyin,korkutucu bi rahatsizlik degil ama ihmal edilirse istenmeyen sonuclar ortaya cikabilir.
19 yaşındayım bende 1 yıldır şikayetlerim vardı ama ihmal ediyordum sizdede gözlerinizden iplik gibi doktorlarn mukus diye adlandırdığı ince yapıda bir şey çıkıyormuydu bazen çok rahatsz ediyor :( yorumunuz için çok teşekkür ederim :) geçmiş olsun size de

19 yaşındayım bende 1 yıldır şikayetlerim vardı ama ihmal ediyordum sizdede gözlerinizden iplik gibi doktorlarn mukus diye adlandırdığı ince yapıda bir şey çıkıyormuydu bazen çok rahatsz ediyor :KK43: yorumunuz için çok teşekkür ederim :) geçmiş olsun size de

Tesekkurler.

Bende olmuyo ama kuru gozde oluyormus o sikinti,gun icinde goz pinarlarinda da birikiyormus doktor anlatmisti.

Bi de Icinde koruyucu olmayan suni gozyasi kullanmanizi tavsiye ediyorum ,bunu mutlaka doktorunuzla konusun. Kontrollerinizi ihmal etmeyin,iyi aksamlar.

Back
X