• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz Çevresi Bakımı Göz rengi değiştirme

denz91

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2015
44
8
6
33
Selam kızlar, öncelikle konuyu yanlış yere açıyorsam affola, nereye açacağımı bilemedim :KK45:

Youtube'da gezinirken birkaç videoya denk geldim, telkin yoluyla göz rengi değiştirme, yorumları okudum, herkes olumlu şeyler yazmış, hatta 1 günden itibaren değişim başlıyormuş. (videoyu 4-5 defa izleyip dinlemek gerekmiş). Ben şimdi denk geldim ve çok geç oldu, buraya başlık açmak istedim. Hep beraber deneyip sonuçlarını yazsak mı ne dersiniz? Ben yarın başlayıp sonucları ileticem :KK17:

(Ela göz için)

(yeşil)

(Gri)

(Mavi )

kanala göz atarsanız (biraz da ingilizce gerek :p) birçok şey için telkin var ve hepsinde çok olumlu yorumlar var (ten rengi açma, göğüs büyütme gibi gibi)

benim gözlerim kahverengi olduğu için, başlangıç olarak ela göz için olan video ile başlayacağım (mavi deneyip hemen olmazsa pes etmemek için), deneyeceklere iyi şanslar diliyorum :KK37:

Son düzenleme:
upppp

Kusura bakmayın bir süredir giremiyorum internete. Günde 4-5 kez izlenerek dinlenilmesi gerektiğini söylüyordu, ben ilk 2 gün günde 2-3 kere izleyip dinlenip, diger iki gün 2 kere izledim dinledim, diğer 3-4 gün izlemek çok sıktığı için, videoyu mp3 şeklinde indirip mp3 playerima attim ve birkaç kez dinledim sonra da unuttum .) psikolojik mi bilmiyorum ama bana gerçekten de göz rengim açılmış gibi geliyor.

BİR DEEEE kızlarr internette çok araştırdım yabancı sitelerde, yurt dışında çoğu kişi tarafından bilinip yaygın olan Türkiye'de hiç bilinmeyen bazı doğal yöntemler buldum, göz rengini kesin olarak açıyor.

1. yöntem: Bir miktar SAF bal ve bu miktarın 3 katı kadar saf suyu iyice karıştırıp günde 2 kez gözlerimize damlatıyoruz ve birkaç dk bekletiyoruz. Yalnız gözleri hassas kişilerin kullanmamaları öneriliyor çünkü balda bakteri olduğundan enfeksiyona yol açabilirmiş, kimisinin de görüşünü bile arttırmış. (Manuka balı diye bi bal varmış o çok daha etkiliymiş, bal Türkiye'de de satılıyormuş ama googledan fiyatlarına baktım çok pahalı, tabi durumu müsait olan düşünebilir)

2. yöntem: Göze papatya çayı damlatmakmış. Bunlar 1 ay içerinde etkisini göstermeye başlıyormuş ve kalıcı....

1. ve 2. yöntem birlikte yapılırsa daha etkiliymiş, yapıcaklara kolay gelsin, ben önümüzdeki hafta başlamayı düşünüyorum, şu an evde ne bal var ne de papatya çayı :D

Telkin yoluyla o nirvanaya ulaşmak kolay olsaydı herkes her hafta kıyafet gibi göz rengi değiştirir di.tabi kimisinde bu telkin ile göz değiştirme doğuştan.bizim gibi sonradan ulaşmaya çalışanları uzun bir yol bekler

Bende lens kullanıyorum insanlar kendi göz rengim sanıyor bende hayır lens diyemiyorum kendime yakıştırıyorum renkli gözü o yüzden hep bu uğraşlar :(

Telkin yoluyla o nirvanaya ulaşmak kolay olsaydı herkes her hafta kıyafet gibi göz rengi değiştirir di.ştabi kimisinde bu telkin ile göz değiştirme doğuştan.bizim gibi sonradan ulaşmaya çalışanları uzun bir yol bekler
O kadar kolay değil :D değişim 3-4 ay sonra yavaş yavaş başlıyormuş(bunu yazanlar deneyenler) ve tabi birden kahverenginden maviye dönüşmüyor, renginde açılmalar başlıyor devam ediyor :) tabii azim gerektiren bir şey ben şimdiye kadar düzenli olarak hiç dinnleyemedim, en fazla 15 gün dinledim düzenli olarak

Goz rengi degistirecek kadar telkin varsa bende kilo vermek icin istiyorum çünkü oructan baska bir şey boğazımı tutmuyor.
O kadar kolay değil :KK70: değişim 3-4 ay sonra yavaş yavaş başlıyormuş(bunu yazanlar deneyenler) ve tabi birden kahverenginden maviye dönüşmüyor, renginde açılmalar başlıyor devam ediyor :) tabii azim gerektiren bir şey ben şimdiye kadar düzenli olarak hiç dinnleyemedim, en fazla 15 gün dinledim düzenli olarak

Back
X