Gözaltı Işık Dolgusu lütfen bakın

Ankara'da Buket Yıldırım, İstanbul'da ise Ozan Balık, Cem Hamidi, Reha Yavuzer, Lida Citeli'ye gönül rahatlığıyla güvenebilirsiniz. Kendi yağınızdan dolgu da bir alternatif ama morarma ve şişlik oluyor, dolgu kadar konforlu değil. 2 yıldır yaptırıyorum, sonuçtan çok memnunum

herkese merhabalar bayanlar benim gözlatım kendimi bildim bileli çukur genetik olduğu için uyku doğal tedaviler vs işe yaramıyor.Bende gözlatı ışık dolgusu yaptırmaya karar verdim.
Aranızda yaptrırıp memnun kalan var mı ? Kime yaptırdınız ? Ne kadara yaptırdınız ? Bide yaptırdıktan sonra günlük yaşama dönmeniz kaç haftanızı yada gününüzü aldı ?

merhabalar sizi çok iyi anlıyorum bende bu sıkıntılardan çok muzdariptim ve tabiki bana da ışık dolgusunu önerdiler.
Ankara'da Tunalı hilmi caddesinde Dr. Özgür Koldaş Polikliniği var oraya gittim beni inanın çok sıcak karşıladılar, diğer yerlere nazaran hiç para amacı güden bi yer değil, doktor bey kontrol etti ve neye ihtiyacım oldugunu söyledi. sonuç olarak yaptırdım sihir gibi yani yapıldıktan hemen 5 dakika sonra kendisini gösterdi. piyasa fiyatlarına göre de çok uygun yaptırdım . 3 gün içinde daha cok kendini göstermeye başladı. Ve bol bol da su içmemi tavsiye etti. Hemen ardından normal hayatınıza da devam edebilirsiniz ben öyle yaptım çünkü :)

merhabalar sizi çok iyi anlıyorum bende bu sıkıntılardan çok muzdariptim ve tabiki bana da ışık dolgusunu önerdiler.
Ankara'da Tunalı hilmi caddesinde Dr. Özgür Koldaş Polikliniği var oraya gittim beni inanın çok sıcak karşıladılar, diğer yerlere nazaran hiç para amacı güden bi yer değil, doktor bey kontrol etti ve neye ihtiyacım oldugunu söyledi. sonuç olarak yaptırdım sihir gibi yani yapıldıktan hemen 5 dakika sonra kendisini gösterdi. piyasa fiyatlarına göre de çok uygun yaptırdım . 3 gün içinde daha cok kendini göstermeye başladı. Ve bol bol da su içmemi tavsiye etti. Hemen ardından normal hayatınıza da devam edebilirsiniz ben öyle yaptım çünkü :)
Merhaba.Bir iki sorum olacak umarım cevaplarsınız😊İlki muayene ücreti alıyorlar mı?Alıyorlar ise ne kadar alıyorlar?Yaptırdığınız işlem ağrı acı yapıyor mu?Bi de bu işlem fiyatı ne🙈?

Bende 1 bucuk ay once gozaltima dolgu yaptirdim . Doktor cukuru redensity 2 nin olmayacagini juvedermin daha iyi dolduracagini söyledi. Su an mimiksizken gayet iyi gözüküyor. Ama guldugumde sanki torba olusuyor

Merhaba.Bir iki sorum olacak umarım cevaplarsınız😊İlki muayene ücreti alıyorlar mı?Alıyorlar ise ne kadar alıyorlar?Yaptırdığınız işlem ağrı acı yapıyor mu?Bi de bu işlem fiyatı ne🙈?
merhabalar biraz geç bir dönüş oldu kusura bakmayın , muayene ücreti ödemedim almıyorlar. yaptıgım işlem hiç bir acı ağrı yapmadı, ve günlük hayatıma devam ettim , 1 cc fiyatları 1400-1600 tl arasında diye biliyorum. neye itiyaç varsa ona göre yapılıyor.

Ben yaptırdım sonuçtan gayette memnun kaldım. Çok çukurluk olduğu için tek iğne yeterli gelmedi ikinciyi de kullandı fiyat olarakta talep etmedi ikinci iğneyi.

Back
X