Merhabalar göz altı ışık dlgusu yaptırmak istiyorum. Gözaltım hafif çukur ve morluk var .. bir kaç doktora danıştım işlem sonrası düzelebileceğini söylediler . Işık dolgusu yaptıran var mı? sonuçlar gerçekten etkili mi?
Merhabalar göz altı ışık dlgusu yaptırmak istiyorum. Gözaltım hafif çukur ve morluk var .. bir kaç doktora danıştım işlem sonrası düzelebileceğini söylediler . Işık dolgusu yaptıran var mı? sonuçlar gerçekten etkili mi?
Umarım yaptırmamışsınınızdır tavsiye etmiyorum. Formda o kadar göz altı ışık dolgusu deneyimi olan insan var hiç mi okumadınız? Ayrıca morluklar daha da artıyor haberiniz olsun.
1.5 yıl önce yaptırdım, 3300 tl para verdim. Hiç memnun kalmadım. Bende yeni alternatifler araştırıyordum forumda yağ enjeksiyonunu düşünüyordum ama ondan da çok şikayet var. Şu devirde ticari düşünmeyen Dr de yok, kişiye uygun tedaviye yönlendirecek. Umarım bulabiliriz iyi bir çözüm.
Dilerim yaptırmamışsındır. Ya da gözaltı bölgenin hassasiyet durumuna göre yaptırırsınız. Ben Şubat ayı başında yaptırdım. 1 ay felaketti. Haziran geldi. Oldukça göz altlarim düzeldi. Ama hala sabahlari gözaltlarım solucan var gibi şişiyor. İyi düşünün derim yaptırmak için.