Göz Çevresi Bakımı Gözaltı morlukları için biberiye yağı

PeriLous

Iyi ki varsınız kızlarım..
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2010
3.764
727
163
BİBERİYE

Vücud Moralması: Kaza yada çarpma sonucu oluşan morluklar için biberiye yağı ile o bölgeye masaj yapılırsa 2 saat içinde morluk kaybolmaya başlar.

kızlar bu bilgiye ulaştım acaba gözaltı morluklarına da iyi gelir mi acaba kullanan varmı? ben denemeyi düşünüyorum..

merhaba, ben deniyorum ama masaj yaparak değil haftada 2-3 kere yatmadan önce sürme şeklinde. Biberiye uçucu bir yğ olduğu için cilt tarafından emilmez emilebilecek bi şekilde (başka yağla karıştırarak sürülmesi gerekir) ben badem yağı ile birlikte kullanıyorum hatta içne de bepantenin ampulünden kırdım. birer tatlı kaşığı yağ 1 tane ampul şeklinde. buzdolabında tutuyorum yatmadan önce pamukla sürüyorum silmeden öylece yatıyorum. Morluk bende de çok. GÖz altı çok fazla emme kapasitesi olan bir bölge değil maalesef bu nedenle çok umutlu değilim ama cildim çok kuruyor en azından nemlendirmiş olur daha 1 hafta kullandım bi yarar-zarar söyleyemem henüz.

bende bu gece başlayacağım denemeye ama ben sade kullanmayı planlıyorum hatta birine süreceğim sadece etkisi olup olmadığını anlamak için

merhaba benimde goz alti morluklarim var.nesil gidere bilirim bilmiyorum:43:

çok zamandan beri araştırıyorum bende...k vit ve c vit ampulleri iyi geliyormuş.ama güvenemiyorum nede olsa gözaltı.yağlarda beze yapıyor.şaşırdımmm:50:

kızlar bende badem buğday biberiye kekik yağı kullananlardanım ama biberiye yağı daha çok selüliyli bölgelere çok iyi geliyor yakıcı özelliği olduğu için yanağıma sürmüştüm sivilce için belki iyi gelir diye ama felaket yakıyo ve gözü sulandırıyo kkokusu gözaltına sürüldüğünde ne yapar o incecik deriyi siz düşünün bence tek başına kullanmayın başka bir yağla karıştıracaksanızda az miktarda kullanın:20:

biberiye yağı tek başına bide göz altına sürülmez:20: vücut için kullanılabilir ama göze yüze kullanılmıyor karışımla harici kullanılabilir göze ve altına sakın sürmeyin ama

Bu morluklar icin yapmadığım kalmadı en pahalı kozmetik ürünleri,kremler,doğal maskeler vs... Bana mısın demedi..fakat 1 haftadır inanılmaz degisiklik var alakası var mı bilemiyorum ama saclarım icin biotin kullanıyorum(malum markayı)...gozaltlarim değişti,cukurluklar doldu...... kadar alakası var bilemiyorum tabi..

Ben bıberıyelı zeytınyagı suruyorum ılk goz kalemımı sılmek ıcın denerken farkettım goz altlarım aydınlandı torbalar sıslıkler ındı;anammm dedım bu neymıs boyle.sımdı alışkanlık halıne getırdım gece yatarken tum goz cevreme masajla suruyorum kırısıklıklarımada ıyı geldı yasım 35.cok memnunum.nar marka esıme yılbaşı hedıyesı geldı bır kolı gurme urun

Back
X